pus pe glume mereu? zi ca da, macar tu!

Category :

Nu imi plac oamenii prea seriosi, le-as declara tuturor razboi, chiar daca si eu fac parte dintre ei de o vreme incoa`.Niciodata nu mi-a facut placere prezenta lor..prin serios a se intelege exact la ce ma gandesc eu acum..adica nu ma refer la parolist sau ceva de genul..

Simtul umorului e o calitate ce face barbatii pur si simplu adorabili iar pe femei ceva mai abordabile. Nimanui nu ii place acriturile, nu-i asa? Imi amintesc ca aveam colegi atat de seriosi incat niciodata nu-i vedeai schitand un zambet macar, mereu erau in banca lor asteptand parca o urmatoare etapa din viata, in care ei erau partasi demult. Ma intreb si acum oare pe unde or fi si daca tot la fel de in serios isi iau viata, insa nu e greu de ghicit. Nu suport nici persoanele morocanoase dimineata. Stiti ca sunt acei indivizi care inca nu intra in contact cu lumea in primele ore de dupa trezire ci trebuie sa treaca ceva timp pana sa poata rosti un cuvant. Cu siguranta ii vedeti fie acasa (poate ca nu) ori la servici, cum stau  cu privirea in gol si cu nasul in cafea; dar asta e, unii isi pornesc mai greu motorasul decat ceilaltii, ar fi chiar culmea sa am pretentia ca toti sa fim la fel.

La cum sunt timpurile acum , stau si ma gandesc ca daca ne-am pune mintea cu ele, unde am ajunge. Am lua-o razna?-acum serios vorbind. Ferice de cei ce au puterea de a nu-si pierde zambetul de pe buze niciodata. Ferice de ce eram si eu odata! Oare sa ma fi maturizat?
Nu, nu cred in ideea de a muri  copilul din mine, refuz asta! Si la urma urmei, cine ne-ar cere vreodata asta?
Viata e mult prea frumoasa pentru a nu o gusta cu bucuria unui copil..INTOTDEAUNA!

15 comentarii:

Anonim spunea...

Off,copile,cata dreptate ai!!!! Timpurile astea...... Nu,nu te gandi ca ne-am pierdut copilaria din suflet,doar ca ne schimbam putin cate putin,abia simtit. Si eu eram de-un optimism molipsitor pe vremuri insa putini au mai ramas cei care sa primeasca totul cu un zambet. Si sa mai fie si adevarat! E putin cam trist,nu?
Uite,sa stii ca mi-a placut mult veselia pinguinului din imagine!! Parca a adus cu el o parte din bucuria lui,asa il simt. Si pt ca l-am vazut asa,mi-a transmis si mie ceva din starea lui,semn ca inca ma mai pot bucura de gingasia lucrurilor marunte.
Mersi,draga mea! Il iau ca pe un dar de la tine,asa cum era pe vremuri...In amintirea vremurilor bune!

Pupici de seara!
L'Automne

Anonim spunea...

Iti mai multumesc si pt Johnny Logan(n-ai uitat cat imi place!)!
Mersi frumos!

Tot eu,
L'Automne

Diana spunea...

Am adormit mai devreme in seara asta dar o masea sugubeata a avut grija sa imi dea desteptarea si uite ca vorbele astea frumoase ale tale m-au facut sa uit si durere si de tot!
Ce mare dreptate ai..si mie imi e uneori atat de dor de mine, cea care eram...dar cu toate astea inca e bine, cum ai zis si tu ca ne putem inca gasi bucuria in lucruri marunte, asta conteaza!
Imi place si mie atat de mult melodia asta a lui Johnny Logan incat nu ma lasa inima sa scot din playlist!
Apropo, ceva pofte au urechiusile tale? Ceva poate ce nu ai mai ascultat demult sau ceva in voga care iti place in momentul asta..
Somn lin, draga mea! Ingerii sa te vegheze!

Diana spunea...

Am facut niscaiva greseli, papat niste virgulite, cuvintele pe ici pe colo, scuze, sunt somnorici :)

broscutza spunea...

Asa este, tre sa ne pastram intotdeauna macar un samburel de copil in noi, altfel riscam sa nu ne mai bucuram de prea multe in viata asta grea!
Eu asa sper.. sa-mi pastrez bucuria de copil....cand vine Craciunul, cand cantam colinde, cand furam din bucatarie noaptea pe ascuns prajiturele, cand ne jucam cu dragul de Lord, cand ne bucuram de familie, cand vedem locuri noi..., cand cand cand...atatea momente sunt, trebuie doar sa le vedem, sa profitam de ele, sa zambim sincer, sa fim optimisti, sa mai glumim si cu viata un pic, si totul parca e mai usor!!
Va sarut dragelor, cu veselie, optimism, si adoratie nesfarsita!!!

Anonim spunea...

Si eu,si eu!!! Si eu iti intorc pupicii aia sinceri si calzi,draga mea Broscutza!!!!!!! Cand mai apari si tu...chiar rasare soarele!

Cu mare,mare drag!
L'Automne

Anonim spunea...

Am fost colegi. Acum ghiceste cum arata diminetile mele! Poti? :)

Diana spunea...

Broscutzica draga, subscriu si eu la ce a zis L`automne, chiar rasare soarele acolo unde iti faci aparitia! Esti de un optimism molipsitor..of uite aici nu prea ne asemanam surioara scumpa!
Ca tot spuneai de Craciun, eu deja simt venirea Mosului si imi tresare inima de emotie :)
In preajma sarbatorilor de iarna cred ca fiecare din noi e un copil...si e atat de placut sentimentul..
Te pupam si noi dulce dulce si iti multumim pentru prezenta! Pe cand punem la cale o minisueta? Asa, ca intre fete :) Ia sa facem o programare, pe bune zic! M-am hotarat sa strig adunareaaaa!!!

Diana spunea...

Da, fuseram. Mi-am intrebat globul magic; de indata ce imi raspunde iti dau de veste.
Parerea mea?!..arata prea grabite spre nicaieri.

broscutza spunea...

am auzit adunarea!?? Atunci ranspund prezent!! Hai sa incercam sa gasim un moment cand sa fim toate trei! ar fi minunat!ce s-ar mai bucura inimoara mea! plus ca am atatea sa va spun!! Va pup cu mult drag si dor si va trimit cele mai sincere si pline de dor imbratisari!!

Cory spunea...

Si de data asta ai dreptate vara-mea... am intalnit multe figuri serioase dimineata, in special la serviciu, dar eu nu vreau sa cred ca mi-am pierdut optimismul sau cel putin simtul umorului si incerc, chiar si acum, sa fiu la fel, sa iau viata asa cum este, cu bune, cu rele; chiar daca am o zi mai proasta, incerc sa nu cad in extrema cealalta si sa-mi concentrez energia pozitiva si totul e ok! Ascult putina muzica, citesc un banc si ziua incepe frumos!
Sper sa raman la fel si pe viitor, si asta ar trebui sa facem cu totii, sa fim pozitivi, sa fim optimisti, sa ne bucuram de ce avem si sa fim plini de speranta si de dorinte, asa cum ar trebui sa aiba orice om!
Te pup cu drag!

Tasha spunea...

Copilul din tine moare doar atunci cand uiti sa traiesti,sa te bucuri de fiecare nimic din viata,lucrurile marunte te fac fericita!

mediartys spunea...

e superb sa vad ca exista bloguri de atitudine, bloguri sentimentale, bloguri cu amintiri si bloguri simple dar sincere. Felicitari!
Eu mai am si cvartetul ARTYS
www.youtube.com/artysquartett
ne promovezi?..hahaa!

Succes, imi place ce faci.

Diana spunea...

Tasha,
cam dupa aspectele astea incerc sa ma ghidez si eu in viata; intr`adevar, trebuie sa ne bucuram in fiecare zi de lucrurile marunte ale vietii!

Diana spunea...

Ideartys,
multumesc din inima pentru vorbele frumoase la adresa blogului, ma bucur sincer daca il gasesti pe placul tau!
Uite acum intru pe youtube sa ascult ce mi-ai trimis.
Numai bine, o zi superba iti doresc!