LA MULTI ANI!

Category :


Bate degrab` la usa 2010. Mai sunt cateva ore pana da navala, cam grabit as zice eu. Cu toate astea ma bucur ca ma lepad de el, mie una mi-a cam dat batai de cap insa sunt optimista ca anul ce va sa vie va fi un unul bun. Nu stiu de ce, am eu asa o presimitire..in ciuda previziunilor sumbre.
Dragii mei, va doresc din suflet multa multa sanatate, ca fara ea nu am putea sa  realizam nimic din ce ne-am propune. De asemenea, sa va dea Dumnezeu multa rabdare, intelepciune si multa iubire!
La multi ani!!
Va doresc un an de nota (20)10 !

9 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Sa ai si tu un 2010 de nota 10 si plin de satisfactii!La multi ani!:)

CORA spunea...

Un an de milioane sa ai! Cu impliniri pe toate planurile si munti de fericire! La multi ani!

Diana Z. spunea...

Iti doresc un 2010 plin de zile senine si vise implinite.
La multi ani

Cory spunea...

Va dorim din suflet un An Nou cat mai bun, mai bun decat cel ce a trecut, cu sanatate, multe bucurii, impliniri si tot ce va doriti!!! Va pupam, cu drag, Cori&Dragos&Bogdan

Bianca spunea...

Îți doresc un an minunat așa cum merită o persoană specială ca tine :*
La mulți ani !

Tasha spunea...

Un an minunat si tie cu tot ce-ti doresti tu sa ai!te pup si te imbratisez!

neK spunea...

La Multi Ani ...

George Colang spunea...

la multi ani:)

broscutza spunea...

ITi doresc si ne doresc, draga mea sora, ca in 2010 sa ni se implineasca toate dorintzele, mai ales ACEEA, dorita cu atata ardoare, implinirea noastra ca om, ca femeie, ca familii!! Iti doresc din toata inima sa iti aduca 2010 aceasta implinire! Si iti doresc sa iti simti sora, si toti cei dragi tie..mai aproape, si sa le simti toata dragostea si devotamentul !! Sa fii sanatoasa! Te pup si te iubesc!