9 ani...

Category :

Este dimineata..o dimineata aparte cu care nu ma intalnesc in fiecare zi...pentru ca ziua de 25 noiembrie este o zi foarte importanta pentru mine...pentru noi. Astazi se implinesc 9 anisori de cand Dumnezeu mi-a scos in cale o bucurie... bucuria mea de zi cu zi... fericirea ce le-o doresc tuturor!

Aceasta zi ma face mereu sa privesc inapoi cu melancolie, sa imi amintesc cum unui baietel putin trecut de 16 ani i-am cam cazut cu tronc...dar nu numai eu i-am cazut lui, caci a fost dragoste la prima vedere...felul lui de abordare, doar cu o privire adanca, de cate ori ne vedeam, fara altceva, facea cat o mie de cuvinte! Ca mai apoi sa vina la mine si sa imi spuna ca ar vrea sa ma cunoasca..trecuse ceva zile, chiar ma gandeam ce o sa fie, cum o sa fie, ca eu nu mai aveam rabdare sa il cunosc, nu mai aveam rabdare sa treaca noaptea, sa vina o alta zi in care urma sa il vad.. si tot asa iar si iar, eram topita... eram doi copii ce practic, am crescut impreuna, si a fost atat de frumos..imi place la nebunie sa privesc in urma la acele clipe de inceput, la primii fiori.. primii fluturasi ce isi fac de cap in stomac...dar ce e cel mai important e ca ii mai simt si acum!

Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creeaza cele mai mari valori morale, dupa cum spunea cineva, iar lumea aceasta va fi o lume mai buna atunci cand puterea dragostei va inlocui dragostea de putere...Dar oare poti exprima dragostea in cuvinte?...Ce o declanseaza? Ce este ea? De parca ar sti cineva...Este un drog, un drog al sufletului...si mai cred ca dragostea adevarata e unica si nu vine de doua ori, insa dragostea nu este doar vis si suflet. Din dragoste te schimbi.Fizic si psihic. Parca vezi lumea cu alti ochi. Vezi lucruri minunate pe langa poate treceai zilnic si nu le vedeai. Florile miros mai frumos, pasarile canta mai frumos, lumea e mai buna...parca esti in extaz!.. Asadar, iubiti-va si fiti mai buni! .....si La multi ani!

3 comentarii:

Alessandra spunea...

Va doresc din tot sufletul sa aveti parte de alti 9 ani minunati alaturi de shtrumful vostru, iar dupa acei 9 ani, sa vina alti 9 si tot asa.
Mi-e dor de tine.
te pup dulce si t felicit pentru burtica :*

CORA spunea...

Probabil că este tardiv să vă spun "La multi ani", dar niciodată nu e prea târziu să vă urez să rămâneţi la fel de îndrăgostiţi şi peste 100 de ani! Cred că pret de un sfert de oră m-am uitat cu cea mai mare emoţie la pozele de la căsătoria voastră şi simt cum îmi aleargă nerăbdarea prin vene. Îl cunosc pe prietenul meu de 6 ani (amândoi aveam 17 ani) şi simt că momentul cel mare se apropie!
Ti se citeşte atâta fericire pe chip, că aproape că mă molipsesc...;;)

Diana spunea...

Cora, multumesc tare mult pentru urari, draga mea! Si eu acum ti le intorc inzecit si sa dea Dumnezeu sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Ma bucur tare mult ca ti-au placut fotografiile noastre, si tu ai o sa fii o miresica superba! Sa fie intr-un ceas bun acest pas, iar fiindca sunteti de ceva vreme impreuna,nu ma indoiesc ca nu va fi! Toate cele bune va doresc din suflet!