Prima ninsoare

Category :

Zilele astea au cazut primii fulgi, se pare ca a venit iarna mai devreme decat prevede calendarul, dar oricum, nu e nici o suparare, ba din contra..un prilej de bucurie, un motiv in plus sa ne gandim la sarbatorile ce bat la usa.   A fost ceva de vis, fulgi mari ce coborau agale, parca speriati de impactul cu pamantul.. de aceea se leganau in zare, parca evitand cat mai mult sa se zdrobeasca de asfaltul ud. Eram ca un copil ce vedea in fata lui cea mai mare ciocolata.. un sentiment de liniste m-a inundat.. Cine ramane rece si indiferent la asa o imagine de basm? Dar cu toate astea, primavara e iubirea mea , din cele patru.. Totul renaste, totul capata viata, culoarea verde cred ca semnifica insasi viata , e minunat sa vezi cum iti zambesc toate in jur, trezite parca din amortire.....dar.. stai, ca abia a venit iarna si eu deja ma gandesc la zilele cu ghiocei...o sa vina si alea, dar acum trebuie traita clipa si savurat din plin momentul! Poate imi spuneti si voi , trecatori prin casuta mea, care e anotimpul vostru preferat..

1 comentarii:

Cory spunea...

Foarte frumos! Te pricepi la scris vara-mea :)
Ce sa zic, despre anotimpul meu preferat..., ar trebui sa fie iarna, ca iarna m-am nascut, dar in afara de ninsoarea de sarbatori si atmosfera specifica, nu-mi place ca e prea frig, prea multe haine groase...si eu sunt asa rea de frig :)
Vara imi place cel mai mult, e cald, e soare, e vacanta, concediu, lumea se distreaza, mergem la terase, facem o petrecere in aer liber ... ne plimbam in parcuri, totul este frumos ! cam atat, mai las loc si la altii sa scrie...ca daca ma starnesti... Te pup ! Si sa ai inspiratie sa scrii frumos si pe viitor :)