Ali e radici

Category :


sau.. aripi şi rădăcini, ultimul album a lui Eros Ramazzotti. Suntem fani Eros şi cu toate că albumul nu a ieşit chiar de foarte multă vreme am ajuns să ştim piesele  pe dinafară.
Majoritatea pieselor au fost masterizate în Los Angeles şi sunt potenţiale hituri, după cum apreciază criticii. Prima piesa promovata de pe acest album, "Parla Con Me", vrea să tragă un semnal de alarmă în privinţa comunicării din ce în ce mai proste dintre oameni. Deşi există din ce în ce mai multe tehnologii care să ne ajute să intercaţionăm, o facem din ce în ce mai puţin şi într-un mod artificial, consideră Eros Ramazzotti.
A doua piesă ce îmi place foarte mult de pe acest album se numeşte "Come Gioielli"; însă toate melodiile sunt minunate şi vi le recomand cu toată căldura. Le găsiţi în playlist.
Audiţie plăcută!

6 comentarii:

compadvice spunea...

Tocmai asta ne strica!prea multa tehnologie.Nu mai e ca pe timpuri cand asteptai pe nenea postasul sa-ti aduca scrisoarea mult dorita de la sot,mama,sora,prieteni,etc... iar cand o prindeai in mana, continutul acesteia il mancai din priviri.Si asa de mult iti stateau la suflet acele vorbe scrise incat ti le aminteai si dupa ani intregi de parca in urma cu secunde le-ai fi citit.Acum o primesti printr-un sms pe care l-ai uitat imediat dupa ce l-ai citit,un e-mail care nu-l mai citesti pe tot din cauza ca ai primit prea multe si nu ai timp sa le citesti pe toate.Comunicare mai exista ,dar nu mai este de calitate.O seara placuta iti doresc!

INCERTITUDINI spunea...

Cred in mesajul textului, Diana!
Cred ca trecem - toti, mari si mai putun mari , printr-o criza de comunicare adevarata, desi vorbim tot timpul despre asta.
M-am gandit de multe ori, in timp ce scriu aici cate ceva; sau cand citesc ce mi se scrie.
Incerc sa intru in situatie, sa raspund chiar la ceea ce mi se transmite.
De multe ori, cand citesc ce mi se scrie, constat , cu durere, ca este un gest de politete, fara implicare sentimentala.
N-am spus ca se intampla totdeauna.
Nu este valabil pentru toti.
Totusi, ramanem singuri, intr-o lume egoista.
Din nefericire.
O zi frumoasa!

Cristian Lisandru spunea...

Nu ştiam că Eros a scos un nou album... Am să-l caut şi eu...

ktalinoo spunea...

un artist adevarat!Eros Ramazzotti:)

Anonim spunea...

O voce speciala! Regret ca nu mai pot asculta melodiile de care zici...,poate sa-ncerc sa le caut pe net,sa vedem ce gasesc...
Mi-au placut mult melodiile de inceput,era mai pasionat si mai pasional! Acum are altceva in glas,e mult prea serios!

Sarutari muzicale!
L'automne

Diana spunea...

Nu mi se pare,mie imi place la fel de mult ca si inainte!
Trebuie neaparat sa asculti "come gioielli" sa vezi cat e de frumoasa!