Invitatie la film- El Metodo

Category :


Am văzut zilele acestea un film extraordinar, unul din cele mai bune vizionate în ultimul timp. Este vorba de pelicula spaniolă "El Metodo", care m-a ţinut ţintuită pe canapea până la final.
Despre ce este vorba:
Acţiunea filmului se desfăşoară la Madrid, în timp ce mii de oameni protestează împotriva FMI. După mai multe interviuri, şapte persoane sunt alese pentru a susţine proba finală  pentru un post de conducere într-o importantă companie. Ceea ce nu ştiu ei e că vor fi testaţi prin metoda Gronholm,  utilizată pentru armata germană după primul război mondial. Cei şapte care aspiră la această poziţie de conducere sunt invitaţi într-o cameră, la o masă rotundă, fiecare având în faţă 7 calculatoare, lăsaţi un timp pentru a se cunoaşte între ei, urmând apoi a fi supuşi mai multor teste iar membrilor grupului li se cere, in mod periodic, sa voteze eliminarea unuia dintre ei, la finalul fiecarei probe. Surpiza pe care o au este că printre ei se află o aşa numită "cârtiţă" din interiorul companiei, evaluatorul, cel care le va observa reacţiile şi felul în care candidaţii trec probele. Imediat încep presupunerile şi suspiciunile, din acest moment bănuindu-se unul pe altul.
Ceea ce este interesant  e tocmai această metodă inedită pentru ocuparea unui post, gen reality-show.


Este un film simplu dar care te face să îl vizionezi cu sufletul la gură până la final. Morala ar fi: cam până în ce punct ai fi dispus să mergi pentru a-ţi atinge scopurile?
A obţinut 10 premii, fiind nominalizat de 12 ori la festivalurile de film.
Vi-l recomand cu căldură, fiind convinsă că nu veţi regreta alegerea făcută!
Filmul se poate downloada de AICI.

5 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Să-l căutăm...

Diana spunea...

http://thepiratebay.org/torrent/4647345/El_Metodo_(The_Method)_%5B2005%5D_DvDrip-paTon

Cory spunea...

nu prea ma pricep cum e torrentul asta :)), cred ca trebuie sa instalex ceva, dar mai bine nu ma bag, mai fac vreo prostie prin calculator cum am mai facut si alta data, tot cu niste programe de-ale mele :)), mai bine astept sa apara pe Odc! multumim de recomandare! mai asteptam si altele! Pupici!

Rontziki spunea...

Suna foarte interesant :) Cred ca am sa-l descarc si eu...Multam de recomandare :)

Diana spunea...

Sa te uiti ca e foarte fain, o sa te prinda! Abia astept impresiile!
Cu placere!!