La sfarsit de toamna...

Category :

 M-am tot invartit pe pagina asta, am schimbat hainutele, un pic din muzica, am facut curatenia de revenire...si tot intrand si iesind aproape zilnic, in sfarsit m-am hotarat sa va spun "bine v-am gasit, dragilor!" Mi-a fost dor de voi!

 Ma tot intrebam cum ar putea arata primele mele randuri dupa o pauza atat de lunga, ce titlu sa asez....imi era teama ca nu imi voi mai gasi cuvintele! Sincer, nu stiam daca sa o mai fac sau nu..dar odata ce te-ai apucat de sportul asta e greu sa renunti.. Mi-au lipsit clipele frumoase petrecute aici cu voi! Am observat cu mare drag ca toti sunteti cumintei la locurile voastre, exact asa cum v-am lasat, si continuati sa bloggeriti cu spor; ba mai mult chiar, o persoana tare draga a revenit dupa o pauza lunga ! Va urmaresc cu acelasi interes, zi de zi.

13 comentarii:

gabrielle spunea...

Bine ai revenit, Di! Mi-a fost tare dor de tine! :)
Semneaza,
Un gand bun din raftul tau

Cristian Lisandru spunea...

Bine ai revenit!

Lavinia spunea...

Ne-ai lipsit tare mult! Bine ai revenit!

Diana spunea...

Gabrielle, multumesc frumos, esti o dulcica!

Cristian, merci si bine te-am gasit!

Lavi, si voi mi-ati lipsit mult, mult!! Ti-am facut o vizita dar am vazut ca si tu ai luat o pauza..
Pup dulce pe Iulia cea mica!!

Anonim spunea...

Iata ce surpriza!!! S-a redeschis magazinul plin de rafuletze ganditoare! Ne intampina la intrare chiar proprietara! Mersi de primire si-ti spun si eu "Bine te-am gasit"!
Pacat ca ai lasat atata toamna sa treaca neobservata...Ar fi putut fi o intreaga revarsare de daruri!Ma bazam pe flerul si potentialul tau! Stii!
E important insa ca ne regasim sanatosi! Restul...vedem noi!
Toate bune!

Sarutari dintr-o toamna care inca nu ne-a parasit!
L'Automne

Diana spunea...

Ce surpriza si pentru mine..vechii prieteni ai raftuletului nu l-au dat uitarii..asta da bucurie!
Bine ai pasit din nou aici cu papuceii tai cei delicati! Placerea e de partea proprietarei, hi hi!!
Mi-e dor de timpurile in care aveam o activitate de nedescris aici, impreuna cu tine, cu Broscutza..mai tii minte? Nu ma mai dadeam plecata! Imi ramane doar sa sper ca
bagheta magica va atinge din nou raftuletul!
Imbratisari cu dor!

Cristina's World spunea...

Sevus Diana!
Bine ai revenit! Mi-era un dor de tineeeeeeee...
Imi plac hainutele blogului :)

broscutza spunea...

Ihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Sor-meo draga laculetzul nostru a fost tare pustiu fara tine!! Nu ti-am simtit vorba dulce, inima calda, si zambetul molipsitor de atata timp. Chiar daca intr-un fel tot te-am simtit aproape! In inima mea fara nici o sansa vreodata sa mai scapi de acolo! Ma bucur ca te-am regasit, ca esti bine, si ca ne-ai simtit si tu lipsa!! Si noi am fot rupti de realitate mult timp, si inca mai suntem, abia acum ne adunam pe la casele noastre, cu catei, cu bunici, etc!!Vin sarbatorile, iar eu iubesc Craciunul..!! Sunt atat de fericita! As vrea sa-ti pot ura asa cum imi doresc pentru ultima luna a anului, si pentru sarbatori...! Dar cine stie... poate te surprind ?!!
Bine ai venit acasa draga mea sora, ma simteam cam incompleta fara tine...acum m-am linistit!! Te pup cu mult dor si drag si o sa fiu prin preajma, poate ne mai prindem la o sueta!! HIHI!!! Mii de imbratisari cu cea mai mare dragoste!!

Diana spunea...

Salut, Cristina! Multumesc ca ai trecut pe la mine si ca nu m-ai uitat :) Pupicei dulci!

Numai oaspeti de seama trec astazi pragul raftuletului dupa cum observ!!
Surioara mea draga!! Cat ma bucur sa te zaresc printre randuri aici! Am intrat mai mereu la tine, sunt la curent cu tot ce intreprinzi, sa stii! Imi simti respiratia in ceafa? :))
Ma bucur mult pentru voi si abia astept sa va vad rodul muncii! Sa aveti mult mult spor in continuare! De Craciun veti sta sub bradut in noua casuta? Rafsfatul Lord ce mai face? Va da si el o labuta de ajutor ? hihi
abia astept sueta sa mai stam la palavre! Te pup cu tot dragul si te imbratisez de nu te vezi!! :-)

Cristina - L`atelier Jolie spunea...

Bine ai revenit!
Se pare ca ai profitat din plin de vacanta :)

Diana spunea...

Bine te-am gasit, Fluturas frumos!
Da, insa m-am intors de ceva vreme..si as mai vrea parca :)

Anonim spunea...

Daca mai tin minte?! Nu,n-am uitat nimic,lady Di! Amintirile raman!
Si melodiile astea parca-mi adancesc si mai tare aducerile aminte...Superbe sunt,ca totdeauna!

Pupicei cu papucei de amintire!
L'Automne

Cory spunea...

Stii ca si mie mi-a fost dor de tine, de randurile tale, chiar daca nu iti lasam intotdeauna un comentariu, dar eu citeam zi de zi de pe raftulet :)
Ma bucur sa vad ca toti prietenii, fideli blogului,nu te-au parasit, pt ca imi place de asemeni sa le citesc opiniile, gandurile; unii chiar stiu sa spuna vorbe frumoase!
Pupici dulci de la Cory!