Invitatie la film-The Kite Runner

Category :

Am vazut zilele trecute acest film ce mi-a placut in mod deosebit. Cum un film bun iese atat de rar, si cand caut sa vad unul trebuie sa rascolesc tot internetul sa vad ba ce note a primit pe site-urile de specialitate, ba parerile criticilor, ba opiniile unora si altora, ca mai apoi sa fiu 100% convinsa sa il trag si sa stiu ca imi va fi pe plac. Cum dintre cele noi nu prea sunt atrasa, am inceput sa caut in anii din urma sa vad ce mi-a scapat si ce merita vazut. Asa am dat peste acesta.


The Kite Runner (Vanatorii de zmeie) este aparut in 2007. Nu vreau sa fac nici un rezumat pentru a nu risipi misterul, doar vreau sa va invit a-l viziona!
Este o poveste emotionanta si profunda despre prietenie, iubire si sansa de a indrepta din greselile trecutului. Cred ca aceasta este si morala povestii, trebuie doar sa iti doresti cu adevarat pentru a-ti putea indrepta greselile facute in trecut. Povestea filmului este superba.
Un citat ce mi-a placut foarte mult si care mi s-a intiparit in minte:
"Exista un singur pacat. Si acela este hotia.Toate celelalte pacate sunt o variatie a hotiei. Cand omori un om, furi o viata. Furi dreptul sotiei sale la un sot, dreptul copilului sau la un tata. Cand spui o minciuna, furi dreptul cuiva la adevar. Nu exista fapta mai afurisita decat furtul."
Nimic mai adevarat, nu?


10 comentarii:

Anonim spunea...

Pare a fi destul de interesant filmul iar faptul ca ni-l recomanzi tu....il face cu-atat mai incitant!! Ramane sa ne zici sursa!
L'automne

Diana spunea...

Da, e cu adevarat frumoasa povestea filmului,abia astept sa il vezi sa imi spui si impresia ta!
Pupicei

Geanina Codita spunea...

Nu am mai vazut de ceva vreme un film bun. Ultimul vazut care mi/a ramas in suflet "Cavalerii mesei rotunde". Multumiri pentru invitatie si pentru vot, draga prietena. O seara frumoasa!

Cristian Lisandru spunea...

Mi-e dor de un film cu adevărat BUN. Am să-l caut şi eu...

Orry spunea...

da ... pare un film bun! Il caut si eu! Trebuie sa fie bun! Si musai sa-l vad!
Multumesc pentru recomandare!
Noapte buna!

Diana spunea...

Geanina,
cu placere; o seara frumoasa si tie!

Cristian,
daca ai sti cum vanez si eu filmele cu adevarat bune, si cat de greu le gasesc.. Acesta sper sa iti placa!

Orianda,
mie mi-a placut mult si sunt atat de greu de multumit la capitolul asta... :) Eu sper sa iti placa si musai sa vii sa imi spui parerea ta dupa ce il vezi!
Somnic dulce!

Anonim spunea...

Tulburator film!! Impresionanta poveste de viata...Multumesc frumos,draga mea!!
L'automne

Diana spunea...

L`automne, scumpica mea, ma bucur atat de mult ca ti-a placut filmul!!!
Mii de imbratisari!

Cory spunea...

De cand am vorbit pe mess si mi-ai recomandat filmul asta, l-am si cautat, pt ca am incredere totala in gusturile tale pt filme si le urmaresc cu tot interesul (la fel ca Taken, The other Boleyn girl...) si nu numai, si pt muzica, cam orice as putea spune ! Frumos film, o adevarata lectie de viata as putea spune... Te pupic!

Diana spunea...

Cory,
saru`manuta pentru vorbele tale frumoase! Ma bucur ca iti inspir incredere :) si asta probabil, ca de cate ori ti-am recomandat ceva s-a nimerit sa iti placa, ceea ce ar rezulta din asta ca avem cam aceleasi gusturi!
Si vice-versa e valabila , cum ar spune Iris :))