Maria Dinulescu-in cel mai nou videoclip Depeche Mode

Category :

Piesa se numeste "Peace" si o are ca protagonista pe nimeni alta decat Maria Dinulescu, actrita romanca ce a fost nevoita sa isi schimbe infatisarea pentru acest rol.
Videoclipul a fost filmat pe parcursul a trei zile  in Bucuresti si Ploiesti dar si intr-un tren personal ce face legatura intre cele 2 orase.
Mie personal imi place foarte tare de Maria Dinulescu si ceea ce a facut in acest videoclip mi se pare minunat.

7 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Imi place, am avut ocazia sa o aud vorbind si nu ne face de rusine. Stie ce si cand sa spuna. E frumoasa si mai rar intalnim frumuseti care sa faca casa buna cu literatura si nu numai.

Anonim spunea...

Si mie imi place Maria Dinulescu dar si Depeche Mode! In videoclip,actrita are niste trairi interioare intense,iradiaza multa emotie...;bine jucat! Imi place!
Nu stiam de acest videoclip,mersi frumos,draga mea!!
Pupici!
L'automne

Diana spunea...

Geanina,
ai dreptate, si mie imi place foarte mult de ea! Este frumoasa si mai presus de asta, ceea ce conteaza mai mult, este talentata!!

Diana spunea...

L`automne, scumpa mea, ma bucur mult ca ti-a placut si ca l-ai vazut prima data la mine, hihi :)
Cu cea mai mare placere, te pupic dulce!!

Cory spunea...

Da, e super videoclipul!
Si mie imi place Maria Dinulescu, e frumoasa, talentata, o fata la locul ei.
Nu am sa uit insa niciodata ca nu vrea sa aibe copii, asa zicea intr-o emisiune si... ca nu are televizor acasa... nu vrea de fapt. E un pic ciudatica dar e frumoasa si buna in felul ei, are ceva aparte !

Anonim spunea...

Multumesc Diana pentru aceasta postare. Nu am stiut de acest clip si de prezenta Mariei Dinulescu. O apreciez foarte mult pe actrita si omul Maria Dinulescu iar trupa DM e printre favoritele mele.

Diana spunea...

Ma bucur ca ai putut afla ceva nou aici la mine! Si mie imi place tare mult Maria, dar si DM. Pupicei!!