O zi speciala, o persoana speciala

Category :

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Iti doresc din tot sufletul sa iti dea Dumnezeu sanatate, multa pace si liniste sufleteasca, iubire si sa te bucuri in fiecare zi de micile lucruri simple ce iti fac inima sa tresalte!


Am cautat mult sperand sa pot strange cele mai frumoase flori intr-un buchetel..le-am gasit si ti le ofer asa , cu toata dragostea!





Pe drum mi-a iesit in cale o randunica si stiind cat de mult iti place, am trimis-o fuguta la tine! Nu inainte de a o anunta ca este ziua ta si de a-i spune sa iti culeaga niste flori de pe traseu..



Nu l-ai vazut pe pisoiul meu? Hmmm...cu siguranta a plecat si el spre tine cand m-a auzit ca ASTAZI ESTE ZIUA TA! Sa il ierti, el vorbeste doar engleza :) Cu toate astea, nu am uitat cand mi-ai zis ca nu mai ai pisici si m-am gandit sa iti fac o surpriza! E un puiut si e cadoul meu!




Poate candva ne vom intalni, sa petrecem!!!!!!!!!!!




LA MULTI, MULTI, MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


40 comentarii:

Pizarro spunea...

Bellisimas imagenes salidos y abrazos Diana buen fin de semana.

Anonim spunea...

Pupicii cei mai sinceri si mai iubitori.....de la sarbatorita!! De vorbit...nu mai pot pt ca mi-au dat lacrimile...Nu se poate asa ceva!! M-am trezit si primul meu gand a fost sa deschid calculatorul pt a ajunge mai repede la casuta noastra! Am citit emotionata toate cuvintele superbe din mail,apoi am deschis casuta...Ce-am gasit aici...nu mi-a venit sa cred! Muzica a ajuns rapid la mine si m-a imbratisat cu brate de sarbatoare si magie!!! Absolut superb totul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stiu si ca inca n-am vazut totul!! N-am cuvinte,surpriza e prea mare...!!!
Multumesc din tot sufletul draga mea...pt flori si soare,pt pisoi si randunici,pt muzica,fluturi si pt tot ce-ai oferit aici,dar mai ales pt cel mai minunat lucru din lume....,pt prietenie!!!!!!!!!!!!!!
Darul tot mai rar pe care si-l pot face oamenii!!!
Saru'mana pentru tot,tot,tot!!!!!!
Te sarut si te imbratisez strans,strans si din toata inima!!!
Te port cu mine astazi si simt ca esti in gand cu mine!! Te pastrez aici,pe-un loc de onoare!!
Revin cu tot dragul in casuta noastra magica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pupici mii si trandafirii pt un inger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'AUTOMNE

Diana spunea...

Pizzaro, gracias! Bon fin de semana!

Diana spunea...

La multi ani fericiti draga noastra L`automne!!!!!! Esti ca o comoara la casa omului, ca o binecuvantare....nimic din ce ai merita parca nu suntem in stare sa curpindem si sa iti oferim! Dar uite ca lucrurile acestea, surprizele si micile bucurii pe care i le poti face un prieten la ceas aniversar nu costa si sunt atat de usor de oferit!! Dar ele avand o valoare sentim enatala fara de pret!!
Ti-am oferit fiecare cuvintel cu toata dragostea si tot am impresia ca parca nu ar fi de ajuns dar am simtit ca le-ai primit la fel, cu sufletul deschis si plin de drag! Asta e cel mai important! daca am reusit sa iti aduc un zambet prin aceste micute surprize ma consider fericita!
Sper sa mai revii printre picatele, cand ai timp, pentru a-mi spune care ti-e starea de spirit azi, cum ti-ai inceput ziua, daca vremea e frumoasa...
Te pupic dulce !! Am intarziat putin cu raspunsul ca am fost plecata iar dupa un camion de trandafiri! Pe care uite acum acum i-am trimis catre tine!!
Laaaaaa muuulti aaani, cu saaaanaaataateeeee......!!!!!!!!!!
P.S. M-a lasat fara cuvinte surpriza sor'mii :) vezi cata dragalasenie si cata iubire "zace" in sufletul ei de broscutza?? Nu ai cum sa nu o iubesti!

Lavinia spunea...

La multi ani, L'automne! Sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata si toate dorintele tale sa devina realitate!

Lavinia spunea...

Diana, ai facut un gest extraordinar! Felicitari!

Diana spunea...

Lavinia cat de scumpica esti ca te-ai alaturat noua, venind cu urari pentru sarbatorita noastra de astazi!
Multumesc , hai sa spunem un gest firesc pentru un prieten, daca din exterior pare extraordinar, mi se face inima maaaaare, plina de bucurie!
Ziua ta cand e? :) Pentru a-mi nota in carnetel! Daca nu mi-o spui pe-a ta, pe-a Iuliei chiar te roog!
Pupicei pentru fetele mele frumoase!

Lavinia spunea...

Ce draguta esti! Si ca sa-ti raspundem la intrebare: Iulia e nascuta pe 2 iulie (mai e putin-putin pana face un anisor), iar eu pe 15 octombrie. :) Si daca tot am inceput sa facem schimb de date de nastere vrem si noi sa o stim pe a ta......ca sa stie Iulia cand sa-ti trimita un pachetel de pupici dulci! :)

DOAR NOI spunea...

LA MULŢI ANI SĂNĂTOŞI, VOIOŞI, VOINICI, IMBELŞUGAŢI.
GANDURI BUNE, ÎMBRĂŢIŞĂRI CU MULT DRAG.
MI-E DOR DE TINE... DE VOI... OAMENII CU SUFLET BUN.

Diana spunea...

Lavi, parca la fix te-am intrebat...uite ca am timp pana pe 2 iulie sa ma gandesc la ceva frumos pt Iulia si primul anisor din viata ei, chiar daca nu mai este mult!
A trecut repede, greu? Cum l-ai simtit? Cred ca a fost cel mai greu dar si cel mai frumos totodata! Cu cele mai multe schimbari de la o zi la alta! Minunat! Un copil iti schimba viata frumos!!
Gata, s-a notat in carnetel! Esti balanta ca mama, ea e pe 16 oct, nimic mai usor de tinut minte :)
Ziua mea e pe 14 martie, esti tare draguta ca m-ai intrebat! Astept cu tot dragul pachetelul de la Iulia! Imediat zboara timpul hihi, dar pana atunci eu sunt cea care trebuie sa se pregateasca!
Va pupic dulce!!

Anonim spunea...

MESAJ PT LAVINIA!

Mii de multumiri pt gandurile tale calde,draga Lavinia,si mai ales pt ca te-ai oprit o clipa sa si asterni aceste ganduri....in randuri!!! Oamenii draguti sunt in stare de asa ceva!!!!
Te sarut pe tine,pe fetita ta si pe copilul din tine!!

L'AUTOMNE - sarbatorita!

Anonim spunea...

MESAJ PT DOAREU!!

Esti un om minunat si am simtit asta din prima clipa!! Iata ca nu m-am inselat! Multumiri din suflet pt toate cuvintele frumoase si pt gandul bun! Cati dintre noi mai sunt astazi receptivi la emotia celuilalt,la trairile sale?? Ma bucur ca am cunoscut oameni impovarati de-atatea daruri fermecate si care pe deasupra mai si impart din ele...celorlalti!! Nu tin totul pt ei si nu ofera doar pt publicitate!! Intr-o lume meschina si rea,binele si adevarul vor fi cu-atat mai mult pretuite!!!!!!! Multumesc mult,draga mea! A fost o placere sa te gasesc astazi,aici!!
Te sarut cu drag!

L'AUTOMNE

Anonim spunea...

Iubita mea,Diana,am primit toti trandafirii tai,sa stii! Mi-au facut ziua asta si mai luminoasa decat era!! E o zi senina,superba!! Pana ieri era mai rece dar de dimineata m-a intampinat un soare asa de maret...,am si adieri de-abia simtite de vanticel(atat cat sa nu fie coplesitor de cald!) si va am pe voi care-mi aduceti speranta ca binele si sentimentele pure inca supravietuiesc!! Exista!!
Pupici trandafirii si sinceri!! MULTUMESC!!!

L'AUTOMNE

Lavinia spunea...

Diana, a trecut foarte repede acest an minunat! As vrea sa opresc timpul in loc pentru a ma putea bucura la nesfarsit de pitica mea.......Iulia creste vazand cu ochii si parca timpul zboara pe langa noi......
Aparitia Iuliei mi-a schimbat foarte mult viata, m-a facut sa ma simt o femeie implinita. Acum deja ma gandesc ca mi-l doresc tare mult si pe al doilea.
Iti doresc din tot sufletul sa ajungi cat mai repede sa experimentezi sentimentul de mama!
Acum te pupam dulce si mergem sa ne facem bagajele pentru weekend! Urmeaza prima intalnire a Iuliei cu marea! :)

Diana spunea...

L`automne, nici nu puteai avea o altfel de zi decat superba!! Chiar ma bucur!!
Nimic sa nu iti umbreasca aceasta zi frumoasa!!
Te pup iar si iar!

Lavi,
cred, trece timpul, zboara, parca uneori am vrea sa il punem in stand by pentru a ne putea bucura in tihna de toate bucuriile vietii!
Tu esti o mamica fericita si ma bucur cu toata sinceritatea! Iar ca te gandesti la al doilea nu poate fi decat minunat!! Sa vi-l dea Dumnezeu!! este darul cel mai frumos din lume.
Ce mi-ai zis tu mie...urmeaza prima intalnire a Iuliei cu marea..abia astept sa va intoarceti sa ne povestiti cum a fost! Distractie placuta si vreme frumoasa va doresc! Pupicei

Anne spunea...

Frumoase urari..La multi ani si din partea mea ! Pupici

Anonim spunea...

Multumesc frumos,Anne!! Ganduri la fel de senine si de la mine!
Sarutari!
L'automne

Anonim spunea...

@ L'automne - sarbatorita zilei - hop si eu sa iti urez ca toate visele sa ti se implineasca si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti :)
LA MULTI ANI !!!

- felicitari Diana :)

Anonim spunea...

Multumesc frumos,Mel,oricine-ai fi si oriunde te-ai afla!! Senin sufletesc iti doresc!
L'automne

Diana spunea...

L`Automne, Mel e Angel care are blogul Amor Fati...si pe mine m-a dus prima data in deruta :)

Anonim spunea...

Stiu,stiu,am observat,draga mea!! M-am lamurit rapid!!!!!!!! Oameni draguti,cu suflete frumoase!!
De tine ce sa mai zic????? No comment! Imi pastrez ideile de dimineata,plus alte mii de-aprecieri!!! E o realitate care ma surprinde si pe mine.....dar ce bine ca se mai intampla sa fie si-asa...
Mersi din suflet,Diana! Incercarile mele de-a face ceva odata,ti-au reusit tie!! Tot ma bucur si vezi ca nu putin,muuult de tot!!!
Te pupic si raman alaturi!
L'automne

broscutza spunea...

@ L'automne
La Multi Ani draga noastra! Sa ne traiesti, sa fii fericita, iubita, si apreciata asa cum te apreciem si noi, si suntem tare ,mandre ca esti in viata noastra! Te iubim!
ti doreste tot ce e mai bun pe lume o licentiata in drept incepand cu astazi!! iuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
V-am simtit toata ziua alaturi de mine si va multumesc din suflet!!

@ Sor-mea
iubita mea, ti=am simti gandurile de sora iubitoare, si ti=am simtit inima langa a mea, si am avut mai mare putere, sa ma concentrez si sa dau tot ce e mai bun din mine! Iti multumesc enorm!
Esti tot ce isi poate dori mai mult pe lume o sora, si ii multumesc lui Doamne -Doamne ca te am!
Pupici dulci si licentiati ;))))

Diana spunea...

Broscutzicaaaaaaaaaaaaa, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa stii ca toata ziua m-am gandit la tine si m-am rugat ca totul sa fie bine!!
Ca sa nu mai spun ca am asteptat cu inima la gura sa te intorci sa ne spui cum a fost! Oricum, nu ma indoiam ca nu ai sa reusesti, dar stateam ca oe ghimpi!
Felicitari pentru cea mai desteapta surioara din lume!! Licentiata in drept!! Nu te joci dom`le cu Broscutzica!!! Iti doresc din tot sufletul sa ajungi sa profesezi si sa faci si cariera din asta!!
De-acum gata grijile, cred ca te simti atat de usurata... Ai tot timpul din lume sa iti canalizezi energia doar pentru evenimentul important ce va urma!!
Tr pupic si te imbratisez! Sunt mandra de tine!!!!!

Anonim spunea...

"Am zarit lumina pe pamant,
Si m-am nascut si eu
Sa vad ce mai faceti.
Sanatosi? Voinici?
Cum o mai duceti cu fericirea?
Multumesc,nu-mi raspundeti.
Nu am timp de raspunsuri,
Abia daca am timp sa pun intrebari.
Dar imi place aici.
E cald,e frumos,
Si atata lumina incat
Creste iarba.
Iar fata aceea,iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu,draga,nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi,totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara"
(Marin Sorescu - Am zarit lumina..)

Anonim spunea...

Buna dimineata,minune draga!!!!! Haide,trezirea!!!!! Suntem in week-end! Iti doresc o zi senina!! Ia sa vedem cate grade sunt pe-acolo.....,gata am vazut dar avem sperante,senin tot e!!!! Iti mai trimit si eu un colet urias de sentimente calde,calde,aproape fierbinti!!!!! Ia-le repede ca se topesc!!!!!!!
Ieri am fost fericita sa constat ca exista un transfer f b si echilibrant intre noi!! Surprizelor mele,sentimentelor frumoase....li s-a raspuns cu aceeasi moneda!!! Surpriza a fost totala!! Mai lasa-ma sa ma bucur!!!!!!!!!!!!!!!!
Pupici din povesti,prietenesti!
L'automne

Diana spunea...

Buna dimineata, L`automne!! Mi-a dat Shani trezirea de dimineata :))Sa il vezi cum vine si ma pupa si ma trage de par si se matzaie la urechea mea..il mananci!!
Se anunta o zi calduroasa aici la mine sper sa nu vina norii si sa fie frumos toata ziua!
Pai cum sa nu ti se raspunda in aceeasi maniera frumoasa cand tu mi-ai oferit de-a lungul acestor luni atatea minunatii!! meriti toate astea si inca mult mai mult!
Te pupic dulce dulce!!

P.S. Tu ai lasat poezioara aceasta frumoasa aseara? Ai uitat sa te semnezi!

Anonim spunea...

Eu,sa traiti!!!! Sunt la apelul de dimineata!!!!!! Am venit sa va dau trezirea cu trompeta de flori!!
L'automne

Diana spunea...

hihihi cat de draguta si nostima esti!!! Nu stiam de unde tot sar florile pe pat..ca veneau parca de niciunde..si se auzea si un zgomot ciudat!! Deci tu erai!!!

Anonim spunea...

Era porumbelul meu,iti ciocanea in geam sa-i deschizi!!!!! Era tare obosit de-atata drum...Aducea cu el toate darurile pretioase din lume si-o adiere de aripi diamantine pe deasupra!!!!!!! Bine ca in forfota aia s-a mai putut auzi si sunetul trompetei mele telepatice!!!!!!!!!!
Da,da,noi eram,sa traiti, si nici nu ne gandim sa nu fim primiti!!!!!!!

CORA spunea...

La multi multi multi ani, L'automne! Spirit liber, gand curat si o viata colorata sa iti ofere Bunul Dumnezeu!

Anonim spunea...

Multumesc frumos,Cora!! Urari la fel de senine si de la mine!!!!!!!
Sa ai o zi minunata azi!
L'automne

Cristina - L`atelier Jolie spunea...

La multi ani draga L'automne!
Iertare pentru intarziere ...
:(

Anonim spunea...

Mersi,draga Flututasule!! Ce tare-ai fost cu "marita doamna"!!! Mersi de gandul bun!!
Zbor lin si senin!
L'automne

Cory spunea...

Wow, ce multe comentarii la acest articol, mai degraba aceasta urare frumoasa din partea Dianei catre l'Automne...
Asta demonstreaza ca l'Automne este iubita si in randul cititorilor blogului Dianei, si este o persoana cu adevarat deosebita!
I-am mai zis si Dianei ca imi place felul cum scrii, care arata cat de sensibila esti si ce suflet frumos ai! Sa ramai vesnic asa draga l'Automne, poate sa adaugi un pic mai mult optimism, pt ca din ce am citit tu esti o persoana foarte melancolica si sensibila...
In rest, multa sanatate tie si familiei, si sa te bucuri de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! Mii de pupici in aceasta frumoaza zi! Cu mult drag, Cory

Anonim spunea...

Mersi frumos pt toate cuvintelele tale fermecate,Cory! Urarile tale m-au incalzit sufleteste! Tot mai putini oameni se-arata interesati de valorile reale ale prieteniei...Gestul tau frumos denota ca ai si tu un suflet maiastru! Ai grija,Cory,e de pret!
Te sarut si eu cu mare,mare drag!
L'automne

Cristina - L`atelier Jolie spunea...

Ah! Ma gandeam ca poate n-ai reusit sa citestesti mesajul meu ... asteptam un raspuns. Dar uite ca l-am gasit aici, marita doamna.
Multumescu-ti tie, marita doamna pentru cuvintele frumoase. si pentru caldura pe care o emani ...

Anonim spunea...

Cum sa fi ratat eu tocmai mesajul de la tine,Fluturasule? Nu se putea intampla una ca asta!!! Chiar daca a venit cu intarziere...asta nu inseamna ca il apreciez mai putin ! Gestul ramane la fel de nobil! Stiu ca ai ceva special pt mine,am simtit asta!!!!!!!!
Mersi mult,mult!
L'automne

Anonim spunea...

Uite ca a mai iesit si soarele pe la dumneata,iubita mea! Ce ma bucur ca s-a mai incalzit!!!!!!!!! Sper din suflet sa te mangaie delicat razele astea caldicele si sa faci tot ce poftesti! Te-astept cu forte proaspete si cu ganduri senine,draga mea! Zile cat mai minunate!!!!!!!!!!!
Pupici calzi si poetici!
L'automne

Diana spunea...

Da, astazi e soare, caldut si senin!! Ce bucurie si pe mine ca am mai scapat putin de frig!! Nu se stie insa pana cand! Aici minunile nu tin nici macar 3 zile, din pacate!! Poate de data asta va fi totusi o exceptie!
Vin de la Fluturas unde am citit tot, tot, tot!! Marita doamna!! E absolut normal ca peste tot pe unde treci, lumea sa te aprecieze si sa te placa! Esti ca o raza de soare pentru noi toti!!
Sper sa revin cu forte proaspete pentru ca a inceput sa cam bata vantul in casuta noastra!!
Pupicei dulci!! Multumesc pentru gandurile tale bune! Nu te-am uitat!

Diana spunea...

Merge?