Oostende- Marea Nordului

Category : ,

SDC13435 SDC13424 SDC13501 SDC13593

17 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Fascinant...

Lavinia spunea...

Foarte frumos! Pozele sunt superbe!

Vicky spunea...

Superb...totul este de nedescris, felicitari.

Anonim spunea...

Ce sa mai zic eu acum cand pleci fara sa ma iei cu tine?!?
Marea are un farmec aparte,imi trezeste nostalgii...
Ma bucur ca ai reusit sa evadezi intr-un loc asa de special!
Pupici sinceri!
L'automne

Diana spunea...

Cristi, Lavi, Vicky, ma bucur ca v-au placut fotografiile! Multumesc frumos, va pup pe toti!!

Diana spunea...

L`automne, bine te-am gasit!! Credeam ca te-ai suparat pe mine dar data viitoare plecam cu totii, bine? Oricum, vremea nu a fost extraordinara! Am avut de toate..si ploaie si soare!
Te pupic dulce dulce!

Anonim spunea...

Vremea nu a fost extraordinara? Ce-mi pasa,eram cu tine! Macar in gand! Si se pare ca ar fi fost chiar pe placul meu soarele si ploaia......Ce romantic!!!!!!! Atmosfera de visat in versuri...
Pupici poetici!
L'automne

Diana spunea...

Eu te-am purtat in gand, ma gandeam ca ma vei da disparuta..eu muream de ciuda sambata ca m-a lasat netul chiar cand aveam mai multa nevoie de el!!
Da, marea reprezinta si pentru mine un loc atat de romantic.. sa te plimbi cu persoana iubita de mana pe malul marii, sa poti vedea rasaritul, apusul..e de vis!!
Eu ma bucur ca e la doar o ora de noi aici, si vom putea merge mai des, ca acasa era tare departe! De la Iasi la Constanta faceam vreo 6 ore parca.. Nu prea putea fi vorba de escapade de un week-end.
Te pupic cu tot dragul!

cornel spunea...

o atmosfera special si foarte epica !

Cory spunea...

Superb!! E de vis peisajul si sunteti foarte norocosi sa ati vazut aceste frumuseti ale naturii... Si pe mine ma fascineaza marea, abia astept si eu vacanta, sa ma bucur de soare, de apa, de nisip, alaturi de cei iubiti!
Ma bucur sa va vad fericiti si sa fiti asa mereu, oriunde!!!
Cu dor si drag, te pupic!

Unknown spunea...

superbe imagini...

son of alerik spunea...

Wow, e prima oara cand intru pe blogul tau si este prima oara cand vad cum descrie cineva Oostende. Anul trecut pe vremea asta eram acolo si a fost minunat. Sper ca ai fost si la Brugges un oras ce mi-a ramas in suflet...o bere pe terasa, o plimbare cu caleasca, una cu vaporasul...

broscutza spunea...

TE IUBESC Sor-meo!! Sincer si din ce in ce mai mult!! Ce frumoasa esti!! Doar esti sor-mea!! ;))) Ne vedem mai tarziu! Mi-e un dor nebun de tine!!

Diana spunea...

Cornel, bine ai venit! Multumesc pentru vorbele lasate!

Corina, dar unde-i Cory? Ai parasit-o? :) Ma bucur ca ti-au placut pozele si iti multumesc pentru cuvintelele frumoase! Cred ca abia astepti sa mergeti la mare sa il puneti pe Dragoselu` un pic cu, cuculetu` in nisip sa il bata briza marii!! E tare benefic pentru cei mici tratamentul asta cu aerosoli!
Va pupic si eu cu mult dor!

Son of alerik,
bine ai venit prin casuta mea! Uite un om care a fost la Bruges, Oostende! Dar ce te-a adus pe aici? Cand romanii au ca destinatii de concedii Grecia, Bulgaria, Turcia..(ma refer strict la mare)
Am vizitat si Bruges-ul... ne-am tras cu vaporasul, caleasca..ce sa zic...e un oras de vis! Si mie mi-a ramas in suflet, asa ceva nu iti este dat sa vezi la tot pasul! Atata liniste, atata istorie..un orasel atat de boem!!Nimic nu iti spune ca esti in 2009 , parca timpul a stat in loc! Am scris si aici un articol, daca te duci la etichete (umbland hai hui) ai sa vezi cateva poze si de acolo, poate ti-e dor sa revezi!
Numai bine!

Broscutzicooooooooo,
cat ma bucur sa te revad si sa iti simt din nou prezenta aici!! Si sora`ta te iubeste si sa stii ca te-ai ales cu beleaua pe cap! Nu ai sa mai scapi in veci, pisicuta dragalasa!!
Iti tin pumnii si ma rog pentru tine, sa stii! Abia astept sa revii cu vesti bune, eliberata de stres si griji!! Trebuie sa bem azi si sa sarbatorim!!! Te asteptam cu nerabdare!!!!!!
Cei mai dulci pupici !!

Anne spunea...

Superbe poze ! Este deosebit peisajul :)

Diana Z. spunea...

Oau, foarte frumos.
Prima imagine parca ar fi dintr-o poveste.
Pupicei

Bogdan spunea...

Pur si simplu speechless...prima poza e superba.De cand visez si eu la o escapada de genu :-<.