tot despre trucuri blogspot

Category :

Pentru ca de curand accesez tabloul de bord si scriu postarile accesand draft.blogger.com in loc de blogger.com, am zis sa impartasesc si celor ce nu stiu despre aceasta unealta introdusa de cei de la blogger.
Mie personal imi place mult mai mult, are mai multe avantaje, este mai usor de folosit atunci cand scrieti un nou articol. Fotografiile dintr-un post se pot manui mult mai usor, doar dand clic pe ele, le puteti muta oriunde vreti in cadrul articolului. Daca inainte ma chinuiam cand voiam ca o poza sa nu apara  unde imi era pozitionata automat (prin cut si paste in editati html) acum aceasta manevra e floare la ureche! 

 Poate mai sunt multi dintre voi ce inca nu ati aflat despre acest lucru! Sper ca acest articol sa va fie util, bloggerasilor!

19 comentarii:

Cristina - L`atelier Jolie spunea...

Te asteapta un premiu la mine pe blog ...

Anonim spunea...

Apari,dispari...ca o naluca!! Si ce naluca!!!!!!!

L'automne

Ina Todoran spunea...

Eu editez postarile cu Windows live writer. F bun.

Rontziki spunea...

Multam de tip, pentru mine va fi f folositor ca nu sunt f "indemanatica" in ce priveste editarea in html si cu greu m-am descurcat pana acum :)
Imi place pe la tine pe aici, printre altele si pentru ca e multa culoare si o sa revin :)

Mihaela Petrescu spunea...

Felicitari ! Va doresc sa pastrati aceasta iubire inca 30 de ani si mai multi chiar! Se poate.

Anonim spunea...

Ce liniste!! Oare pe unde umbla naluca mea??????????

L'automne

fasha comeback again spunea...

nice blog..
blogwalking,Keep in touch...cheers :D
followers and LINK my blog okay ^_^

Buddy spunea...

[...]Diana revine cu cateva trucuri pentru cei ce folosesc platforma blogspot.[...]

Diana spunea...

Fluturas,
imediat vin sa-l ridic! Scuze pentru intarzaiere..si saru`mana ca te-ai gandit si la mine!!!!

L`automne,
uite naluca..nu-i naluca.. acum gata, a aparut pentru totdeauna :)
Parca m-am rupt de raftulet in toata valtoarea asta de cateva zile, nici drag sa mai stau sa ascult muzica aici nu mai am pentru ca m-am plictisit de ea, da-mi ceva idei, scoate niste bucatele fine si alese de la naftalina, stiu ca ai, (mai adu aici din lista ta fermecata de pe care mi le-ai dat pe "Lady", "All out of love", Silent Circle.. Stiu ca ai tolba plina de minunatii, Mosule.. :) Te pupacesc si scuza-mi inca o data intarzaierea.

Ina,
o buna bucata de timp am editat si eu textele cu Windows Live Writer, intr`adevar, e bun, ai de toate acolo! Chiar il recomand si eu tuturor!

Rontziki,
bine ai venit pe raftulet, te intampin cu tot dragul! Mare mi-e bucuria si daca te face sa te simti ca "acasa" !

Mihaela,
va multumesc frumos pentru urari! Sunt convinsa de acest lucru, ca se poate, nimic nu e mai frumos! Aveti un blog minunat!

Fasha comeback again,
thanks!

Anonim spunea...

Ai vazut ca nu te-am trimis eu degeaba sa citesti articolul ala ...? Si mie mi se paruse f tare cand l-am citit cu 9 ani in urma ,Doamne cum a trecut timpul!,parca l-as fi citit ieri! Nici nu mi-am dat seama ca trecuse atat,a fost si pt mine o surpriza!
Bine ai revenit,naluco,sa ne traiesti ca ne trebuiesti! Cred ca nu ti-a venit sa-ti crezi ochilor cand ai dat de numele meu pe la Cristina,nu? Lasa ca nici mie nu mi-a venit sa cred,sa stii! Sambata si duminica am tot stat pe-aici pe la tine sa vad daca apare macar broscutza sa "facem" ceva impreuna,sau poate cine stie cine mai apare...Nimic! Luni,nimic! Zic,ia sa vad eu ce bloguri urmareste sufletelul asta? M-am dus dupa o tema buna,nici nu mai stiu exact,aaaaa,ba da,imi amintesc! M-a atras ceva,am deschis si cand ma uit in subsolul postarii ce sa vezi? Pe cine am vazut de m-a topit? Pe VITAS! Nu-mi venea sa cred ca e acolo si mai ales ca cineva il trecuse si sub titlul..."sa ascultam si muzica buna" sau asa ceva,exact nu mai stiu...De-aici si interesul pt blogul Cristinei! Oricum,surpiza cu premiul si mai ales cu locul ala super onorant mi s-a parut fff tare!!!!!!!!! Erau dupa mine,unul si unul,parteneri zilnici de discutii! Extrem de magulitoare treaba asta!
Te pupic repejor si revin la fel de repede pt ca mai am sa-ti spun cateva lucruri ffffffff interesante!

L'automne

Diana spunea...

L`automne, am vazut, sa stii! Te urmaresc peste tot pe unde umbli in blogosfera hihi.. Stiu ca te lipesti doar de sufletele frumoase (am fost tare modesta acum, nu? ) si din cauza asta sunt curioasa, uite asa mai cunoastem persoane dragute, nu?
Sesizasem si eu ca il postase pe Vitas si ma gandeam eu ca trebuie sa te fi topit cu asta, Crisitinica.. E frumos cand vezi ca mai sunt oameni ce stiu sa aprecieze lucrurile frumoase!
Te pupic si te astept cu lucrurile interesante!Abia te-astept!

Anonim spunea...

Mai,mai,pai cum sa nu m-astepti cand vreau sa-ti spun de ziua de maine? Sper ca n-ai uitat ca maine sunt mosii de vara!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma bucur de treaba asta ca un copil!!! Arpacasul e la fiert iar in seara asta primesc laptele proaspat!! Maine la prima ora se petrece ritualul! Castronase si canite frumusele,cu tot ce trebuie! Orez nu mai facem ca am o sursa buna care-mi aduce si e delicios! Asta pt sotul meu pt ca eu...mai slabut cu orezul,fie el chiar si cu scortisoara! Stiu ca e tare bun dar placerea de-a gusta arpacas cu laptic e net superioara!!! Mi-ar placea sa postezi ceva maine despre asta!!!!!! Stii,m-am gandit la chestia asta sa-ti zic! As fi curioasa daca se mai pastreaza obiceiul asta,in special in Bucuresti! Pt mine ziua asta inseamna intoarcerea in copilarie,dar lasa ca-ti pun maine la postare! Gasesti tu ceva,cateva randulete,eu daca as avea blog asta as face,imediat! Maine,verii mei de la Constanta vin la o alta verisoara si sigur vor trece si pe-aici,sau duminica,sa vedem...Astazi a fost o zi mai placuta dar tot racoroasa,mie-mi place si-asa decat f cald!
Muzica,draga mea,serveste-te cu ce vrei dumneata din lista daruita Broscutzei pt nunta! Stiu ca ai mai pus cateva dar mai sunt o multime si sunt convinsa ca vei gasi ceva sa-ti placa mult! Facem si alta lista pt noi,stai linistita,ai putinica rabdare! Deocamdata mai alege de pe-acolo! Sunt mi-nu-na-te si merita scoase din uitare! De-abia astept sa le reascult aici la tine!
Sa nu uit!!!!!!!! Ce? Pai cum sa uit? Chiar trebuie sa-ti multumesc pt cuvintelele frumoase de la Cristina! Le-am vazut! Saru'mana! Am fost atenta la detalii!
Zici ca ma urmaresti? Ce tare! Oare cum ma reperezi? Daca e asa cum zici,poate-mi stii prenumele? Ia sa vedem!!!!!! Sau poate ma stii doar dupa L'automne...Doar intr-un sg loc,cu ceva timp in urma,am semnat cu numele meu! Poate m-ai simtit pe-acolo si poate ti-ai dat seama...?? Te mai las! Pana la urmatorul indiciu!
Abia astept sa vad ce mai zici,ca inca nu te las singurica!!!!!!!
Sarutari din departari!

L'automne

Anonim spunea...

A,si am mai uitat sa-ti zic ceva! Stai linistita,casutza asta a ta ,inca mai e si casutza mea,desigur cu acceptul tau!!!!!!! Pt mine,blogul tau e nr 1 si are prioritate!!!

L'automne

Diana spunea...

L`automne, nu am uitat de mosii de vara, cum sa uit? Abia astept sa caut cateva randulete sa postez pentru maine, e o zi speciala, cum spuneai si tu, intoarcerea la copilarie! O sa o sun si eu pe mamaiuta sa o intreb ce da fetei de pomana hihi..Macar asa, prin telefon sa ne amintim de acele vremuri frumoase..
Cate pregatiri, ma bucur nespus sa aud asta, o sa iti fie casa plina cu musafiri!
Off, mi-ai dat un indiciu tare pretios, dar sunt trista sa iti spun ca nu am dat peste acel loc unde ti-ai lasat prenumele, dar as fi tare curioasa sa il aflu! Oricum, chiar daca l-as sti, pentru mine ramai tot "L`automne"..
Multumesc pentru idee, chiar sunt curioasa ce o sa gasesc despre acest subiect! Maine umplem si raftuletul cu bunatati si chemam prietenii sa dam de pomana, bine? Caut niste cescute si niste castronele frumoase si trec la treaba!
Cat despre cuvintele de la Cristina, cu cea mai mare placere! Sunt adevarate si le meriti pe deplin!
Pupicei muulti iti trimit!

Diana spunea...

Saru`mana muuuult, asta inseamna enorm pentru mine, sa stii!!! Sunt onorata sa imi impart cuibusorul cu tine! Esti cea mai delicata si mai dulce prezenta!!

Anonim spunea...

Tot luni,undeva,observ ca se aniverseaza niste ani de la casatorie! Ce potrivire-mi zic! Hai acum ca tot am vazut chestia,sa intru si sa urez si eu,asa de dragul tau ca tot nu erai!! Intr-un tarziu imi raspunde...intrebandu-ma cine sunt!! Esti pe faza nu? Zice ca n-am pus numele,care-ar fi? Nu e tare? Paiiiiii,nu ma semnasem? Sau nu era suficient??? De ce-ar mai fi contat din moment ce eu ma semnasem cum ma semnez!!!!!!!! Bine ca n-ai inceput si tu cu chestia asta ca...ma plictiseam,sa stii!
Sa nu uiti sa alegi si melodioare dar mai ai timp pana maine!!!!!!
Pupici mii,lady Di!!

L'automne

Diana spunea...

Vorbele frumoase, urarile, se dau atat de greu, incat atunci cand le primesti ce mai conteaza numele sau cv-ul celui ti le ofera.. Te bucuri, ii multumesti si incerci sa ii urezi bun venit nu?
In cazul in care ti se vorbeste urat mi se pare normala intrebarea "cine esti?" sau "ce hram porti"?
Dar tu ai atata caldura sufleteasa de oferit incat nu vad sa ma intereseze ceva mai presus de asta! Sufletul e cel mai important lucru al unui om,caracterul, bunul simt, restul e insignifiant,nu?
Te-ai dus pe la Broscutza sa vezi ce imagini frumoase a desprins din coltisorul ei de rai pentru a ne bucura si noi? Sunt minunate!
Multi pupici, nu uit de melodii, cred ca mai tarziu le pun, pana maine sunt aici!
Te imbratisez cu drag, scumpica mea L`automne!

Anonim spunea...

Nu te grabi,ai timp pana maine si poate mai ai si altceva de facut! Te las sa-ti faci tot ce doresti!
Sigur ca am vazut ce ne asteapta pe la Broscutza...,pai se putea? Imediat am trecut pe-acolo,urmeaza sa si scriu cate ceva...E mult de lucru pe-acolo si de-asta nu m-am incumetat sa-i scriu ceva la repezeala! Deocamdata,am mai stat pe-aici,pe-acasa,adica pe la noi!! Mult ne-a mai lipsit Broscutzelul!! O face si ea maine pregatiri de mosi????? Nu cred ca stie,probabil n-are cui sa imparta pe-acolo,dar macar sa deguste ea - ca asa-i obiceiul!! Cine stie??
Maine,trezirea de dimi! Sper sa fie o zi frumoasa,oricum nu uit sa trec pe-aici,pe-acasa,stai linistita!!!
Pupici de noapte buna,pufosi si caldurosi(noptile sunt inca reci!)!

L'automne

Diana spunea...

Da, maine va fi o zi frumoasa! Sper ca imi pregatesti si mie o canita frumoasa si ceva bunut din ce ai pregatit, da? Abia astept!!
Ce frumos suna "pe aici, pe-acasa"..
O noapte frumoasa iti doresc si eu, cu un somnic cat mai profund! Pupici!!