Bruges, un oras incantator

Category : ,

Week-end-ul asta fiind ziua sotiorului meu, i-am copt o surpriza si am facut o escapada la Bruges. Nu mai fusesem, dar auzisem cum ca ar fi cel mai frumos oras din Belgia, ceea ce mi-a starnit curiozitatea, impreuna cu fotografiile ce le vazusem pe internet.

Intr-adevar m-a impresionat intr-un mod placut! Mai este numit si “Venetia Nordului”. Un oras vechi, medieval, toate casele ce sunt de o parte si de alta a canalului au pastrat aceeasi arhitectura, stradutele extrem de inguste ceea ce te duce in alte timpuri. Barcutele plimband turistii, lebedele cu a lor gratie, ratustele, calestile , toate parca iti spun “bine ai venit!”

Belgia chiar daca este o tara micuta , este bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi. De asemenea este tara ciocolatei, a berii si diamantelor. Cred ca acestea sunt si punctele slabe ale copiilor, respectiv barbatilor si femeilor. Deci nimeni nu va pleca dezamagit! Ciocolata se gaseste in fel si fel de forme si culori, forme ce nu credeam vreodata sa le vad transformate in ciocolata [ nici nu pot sa spun :)) ] Astfel de buticuri se gasesc la fiecare pas.

Ne-am plimbat mult iar aerul de acolo ne-a dat o liniste interioara de nedescris. Am plecat hotarati sa ne intoarcem cand se va mai incalzi pentru a imortaliza frumusetea locului prin niste fotografii in care cerul sa fie senin.

SDC11453

SDC11464

SDC11387

SDC11481

SDC11496

SDC11399

SDC11437

SDC11569

4 comentarii:

Lavinia spunea...

Superbe imagini! Sa-ti traiasca sotiorul, sa te bucuri de el si sa fiti fericiti!

Diana spunea...

Multumesc din suflet Lavinia,si tie la fel, esti o scumpa ca de obicei! Te pup

Unknown spunea...

La Multi Ani cu intarziere pentru sotiorul tau,Diana! Sa aveti multi ani fericiti impreuna !
Eu zilele astea nu am avut timp sa mai intru pe blog,decat foarte putin si nu am avut cand sa iti scriu.
Frumoase poze ati facut.Sper sa mai vii cu astfel de locuri minunate ca sa ne mai limpezesti "ochiul" :)Pooop!

Diana spunea...

Merci Iulia, te pup dulce!