Eurovision 2009

Category :

eurovision-2009-russia Imi place mult Eurovisionul, de ceva ani incoace ma uit de fiecare data. Dupa piesa Luminitei Anghel si a trupei Sistem, hai sa zic si Tornero a lui Traistariu, nu prea mi-a placut ce ne-a reprezentat la acest concurs. Anul acesta, au realizat si romanii ca o piesa lenta nu prea are castig de cauza, ci mai mult cele antrenante, cu un show bine pus la punct si care sa ramana in urechile ascultatorului. Dovada stau melodiile castigatoare din ultimii ani:

Si uite asa am ajuns si la 2009. Anul acesta in mai ne va reprezenta la Moscova, Elena Gheorghe cu The Balkan Girls.

Romanii sunt romani si ca de fiecare data habar nu au ce e aia sustinere. Peste tot fel si fel de comentarii rautacioase, ca ar fi trebuit sa castige Blaxy Girls, ca e in sus si in jos, pe ici si pe dincolo.. Nu ne reprezinta Blaxy Girls, asta e, o va face Elena, trebuie sa mai invatam la capitolul asta si sa luam exemplele altor tari. Eu zic ca daca mai lucreaza putin la accent si daca va face un show bun o sa fim printre primii 7. Mie imi place fata asta, ii ascult piesele de mai demult, are o voce foarte buna si este modesta, la locul ei, nesuferind de boala vedetisimului. Iar asta e cam rar la noi. Eu ii doresc bafta si o sa fiu alaturi de ea lipita de televizor ca in fiecare an.

Se aude prin targ cum ca piesa favorita la castigarea Eurovisionului din acest an este cea a Turciei. Voi ce parere aveti?

2 comentarii:

Anonim spunea...

normal ca e mai draguta piesa Elenei ! hai Romania!! vroiam sa-ti mai spun ca era mai frumos site-ul acum cateva zile, negrul asta e obositor... cam atat, in rest pupici! si..imi place sa-ti citesc blogul, e super dragut :)

Diana spunea...

Merci ca ma vizitezi atat de des, esti o scumpica! Gata, i-am schimbat hainutele blogului, e mai bine asa? Te pupic!