Un program super

Category : ,

Am dat peste un program care face diferite backgound-uri pentru desktop , din pozele ce le aveti in calculator, este super, fetelor, sunt sigura ca o sa va placa. Il puteti descarca de aici. Am stat ieri vreo ora si m-am jucat, iata ce a iesit:

untitled

back32

Ca un fel de leapsa, aratati-mi si mie ce v-a iesit. Spor la joaca!    

7 comentarii:

Unknown spunea...

Diana,am luat si eu acest program dar nu reusesc sa vad unde se copie pozele pe care le fac.Si mie imi arata doar cateva imagini...exemple ca sa zic asa...nu am asa multe de unde sa aleg.Trebuie sa fac ceva anume ca sa vad mai multe imagini?Ai putea te rog sa-mi explici?

Diana spunea...

Iulia, pozele nu cred ca le poti salva, le pui doar pe desktop, eu le-am salvat cu stamp si apoi paste in print. In legatura cu exemplele, ai in partea din stanga pe categorii: most popular, beach, cats, abstract,etc. Daca nu reusesti mai instaleaza o data programul de pe site. Sa imi spui ce ai rezolvat.Pupici

Unknown spunea...

Deci...am reusit sa vad unde salveaza pozele...intr-un folder pe care il ai dupa ce iti instaleaza programul insa cand sa fac o poza ...un wallpaper,nu imi ia doar pozele pe care le vreau eu,ci si unele pe care le are in program cu peisaje...etc. E...mai umblu eu la el sa vad ce si cum.Oricum merci de program ca face poze tare frumoase :) Poop:*

Pofticioasa Sefa spunea...

Wow, deci e super programul asta! Mi-am facut desktop si wallpaper cu pozele de la el! E super, multumim ca ni l-ai impartasit si noua! :)

Pofticioasa Sefa spunea...

@ Iulia - dupa ce ai instalat programul in calculator, ai sus in dreapta Photo Library, si ai sus Add & manage Photos de unde iti uploadezi poze din calculatorul tau. Putin mai jos, pe acelasi meniu tot in stanga, ai Web Photos si Profesional Photos ( de acolo la fel alegi ce poze vrei sa pui, bifand pozele sau intreg folderul). iar daca vrei sa pui doar pozele tale atunci langa Web Photos ai optiunea Streaming care e pusa automat pe ON, iar tu trebuie sa o pui pe OF apasand pur si simplu pe ON. Spor!

PS: Are si Screensavere foarte misto!

Diana spunea...

Da, e super, ma bucur ca iti place! Pup!

Anonim spunea...

Acum il instalez si eu, abia astept sa vad ce o sa iasa! Pup!