Ziua indragostitilor

Category :

Indragosti si indragostite, se apropie ziua noastra! Un prilej in plus pentru a-i marturisi celui de langa noi cat de mult il iubim si cat inseamna pentru viata noastra.rotator-07SplashValentineHe_476x357

Vad tot mai multi impotriviti ai acestei sarbatori importate, “Valentine`s Day”! Intr`adevar, noi aveam dragobetele, pe 24 februarie, dar de ce sa ne suparam ca mai exista inca o zi numita “ziua iubirii”? Din contra, ar trebui sa ne bucuram si sa ne oprim putin din valtoarea vietii, sa facem din aceasta zi o declaratie de dragoste! Nu ca am avea neaparat nevoie de o zi anume sa ne spunem vorbe frumoase sau pentru a ne marturisi dragostea, toate zilele ar trebui sa fie astfel! Cel putin asa gandeste o vesnic indragostita smile_embaressed

Si totusi reprezinta un prilej in plus de a iesi la o cina romantica in oras, de a primi un superb buchet de flori ! Cred in continuare ca florile rose reprezinta cea mai frumoasa declaratie de dragoste nerostita! Pentru noi femeile, bineinteles!

Ma gandesc ca ziua indragostitilor cade sambata, ceea ce e foarte bine, insa nu m-am gandit insa cum mi-as putea surprinde jumatatea..uff e tare dificil pentru noi, insa pentru ei e mult mai simplu! Dati-mi voi fetelor ceva idei! Voi la ce v-ati gandit?

Eu va doresc de pe acum o zi a indragostitilor cat mai frumoasa, plina de dragoste si caldura sufleteasca! Si fiecare zi sa va fie asemenea acesteia! Nu trebuie sa asteptam ocazii pentru a iubi si a ne lasa iubiti!

7 comentarii:

Lavinia spunea...

Uf! Si pentru mine e dificil, mai ales ca l-am mai surprins o data saptamana aceasta, pe 10 (cand am aniversat 2 ani de casatorie) cu un tort si o cina romantica si trebuie sa ma gandesc rapid la altceva pana sambata şi sa nu mai punem la socoteala ca mi-e destul de greu sa organizez ceva in 2 pentru ca trebuie sa o duc pe Iulia la bunici si nu ma incanta foarte tare ideea.....Pot insa sa-ti spun ce am facut in ultimii 3 ani: anul trecut pe 14 februarie am mers impreuna la ecograf si am aflat ca vom avea o fetita (nu cred ca exista dovada mai mare de dragoste decat un copil), acum 2 ani inca petreceam dupa casatorie, iar acum 3 ani l-am dus la un concert Directia5 (formatia noastra de suflet). Pentru ei e asa de simplu.....o floare, o cutie de bomboane si inca ceva ce stiu ei ca ne mai dorim si gata!
Astept si eu cu nerabdare idei!

Anonim spunea...

Eu nu prea sunt de acord cu ziua asta, se face prea mare valva...sa vezi cum stau tonetarii pe trotuare, mai ceva ca la 1 si 8 martie...e prea de tot, pt mine sincer, e doar inca o zi pt cheltuit banii dar cum Bogdan e si el de acord cu mine, nu ne vom spune decat "Te iubesc", ca in fiecare zi :)) stii ca urmeaza si zilele de nastere ale baietilor si iti dai seama, atatea cadouri....

Diana spunea...

Ce frumos :X Va doresc un sincer La multi ani pentru aniversarea a 2 ani de la casatorie, sa va iubiti toata viata ca acum si nimic sa nu va umbreasca fericirea! Cred ca anul trecut ati avut cea mai frumoasa zi de 14 februarie, nimic nu se poate compara cu o asa minune, intr`adevar! Sa va traiasca, este o frumusete de fetita(am avut-o vreo 2 sapt. pe desktop, sunt topita dupa ea) :) Ar fi trebuit sa se nasca si al nostru acum in mai daca nu pierdeam sarcina la aproape 4 luni :( si nu este zi sa nu ma gandesc la asta dar sper cu tarie ca pana la urma Dumnezeu ne va darui si noua un bebe.
Revenind la ziua indragostitilor, da, asa e, pentru ei e asa usor! Cu o floare si o cutie de bomboane, daca mai e si in forma de inimioara ne-a dat gata :D La noi e mai dificil, ramane tot cina romantica la putere :) Alte idei nu prea imi vin :( Va pup dulce pe amandoua!

Lavinia spunea...

Diana, multumim mult pentru urari. Va doresc si voua sa fiti fericiti şi sa vina cat mai repede un bebe (de fapt 3.....:) pentru ca asa iti doresti tu) Îmi pare rau pentru cele intamplate! Te inteleg foarte bine pentru ca si eu am fost la un pas de a-mi pierde sarcina. Am stat 6 din cele aproape 9 luni la pat , tremurand in fiecare zi la ideea ca ar putea sa plece.

Diana spunea...

Multumesc mult, Lavi!Sa dea Domnul!
Saraca, imi imaginez prin ce clipe ai trecut, imi pare rau sa aud asta, e greu sa traiesti zi de zi cu ingrijorarea ca ai putea sa il pierzi, dar bine ca totul a trecut cu bine si acum aveti un copil minunat.

Diana spunea...

Corina, da, ai si tu dreptatea ta. Sa stii ca si aici toate vitrinile magazinelor sunt pline de inimioare si sunt chiar si reduceri cu ocazia asta. Pe de o parte asa e dar profita si ei.

Unknown spunea...

mai,deci eu vreau sa zic ca sarbatorim Valentine's Day ca sa fim si noi in "rand cu lumea":) si pentru asta,astazi m-am ratacit printre strazi cautand un supermarket care sa aibe capsuni ca vreau sa fac un tort cu capsuni.Si acum ma duc iar sa caut.Sper sa nu mai ma ratacesc.Va pup si sa-mi spuneti si mie ce ati primit si cum ati sarbatorit ca ma roade curiozitatea mai fetelor,mai :) Va pooop!!! :*