12 ani si o voce de aur

Category :

Shaheen Jafargholi s-a calificat in finala emisiunii TV care a facut-o celebra pe Susan Boyle. Baiatul, care are ceva studii de specialitate, are "o voce de inger", dupa cum scriu ziarele britanice. Ascultati-l! E de vis!!

7 comentarii:

gabrielle spunea...

Are ceva ... care imi aminteste de Whitney Houston! Canta, intradevar, minunat!

Geanina Codita spunea...

Îmi doream să ascult o astfel de melodie la ceas de seara, acum ascultă toată familia.Cat despre flori...Multumim.

Anonim spunea...

Subscriu la ce-a scris Gabrielle! Si mie mi-a placut mult! Cu o promovare serioasa,vom mai auzi de pusti! Oare ce se mai stie de Costel Busuioc al nostru? Promovare,ceva? Nu se prea vede!
Mersi frumos de expunere,a meritat!
Te pupic dulce de tot(cred ca de la pofta de ciocolata aia buna,ca mi-am adus aminte de ea)!!!!!!!!!!
L'automne

Diana spunea...

Gabrielle, si mie imi aminteste de Whitney Houston, imi place la nebunie pustiul!!

Geanina, ma bucur mult ca ti-am facut seara mai frumoasa, atat tie cat si familiei tale! In ce priveste florile, iti dau si tie in dar un buchetel, ca am mai multe! Pupici colorari asemenea trandafirilor!

L`automne, nu mai stiu nimic de Costel Busuioc, pai el trebuia fi descoperit tocmai in Spania? Dar noi nu stim sa ne apreciem adevaratele valori, din pacate! Ceea ce e foarte trist!
As vrea sa se organizeze si la noi un concurs gen Britain`s got talent, un concurs pur, fara pile, sa se nasca adevarate vedete, nu toate "vedetutele" ce sunt la ora actuala pe piata si care sunt promovate din plin! Eu sunt sigura ca si noi avem voci la fel de bune si copii la fel de talentati, insa daca parintii nu au bani si relatii, talentul le ramane necultivat si probabil imbratiseaza alte meserii in viata fara a ajunge vreodata sa isi implineasca visele!
Pupici, scumpa mea! Dulci, dulci, foarte dulci!!

Cristian Lisandru spunea...

Voce foarte bună, într-adevăr!

IrinaBohemianDance spunea...

Pe baieteleul acesta fiica-mea il asculta pe YOU_Tube de vreo doua saptamani...E atat de fascinata de modul lui de interpretare incat acum ,la sfarsit de an ,in cadrul unei serbari de terminare a clasei a cincea,va canta melodia "Ben " initial cantata de Michael Jackson ,dar atat de fermecator interpretata de acest micut interpret...

Anonim spunea...

clomid cramping ovulation