Aventuri din blogosfera

Category :

Nu inteleg. Sunt mic copil. Care inca mai crede in bunatate si oameni buni. Dar care are de invatat pe zi ce trece. Cand poposeste pe bloguri calde, cu ceva sfant in ele si atunci se vede mic de tot si pacatos, plin de rautate. Se minuneaza ca mai exista si oameni buni si plini de credinta si iar se simte neinsemnat. Cu toate astea e usor sa iti creezi o astfel de imagine in spatele unei pagini web, dar si tu, ca si mine, sa fii un om rautacios, si aspru, egal cu mine, cel pacatos.
Iluzii optice, nu? O prima impresie ce se spulbera si imi pare rau! Eu sunt persoana pentru care ce- i in gusa, si -n capusa, cum se zice. Nu imi place sa ma prefac, sa lingusesc, atunci cand nu e cazul. Insa multi asa sunt, asa traiesc. Nu le place sa li se spuna nimic verde in fata. Daca sunt periati si mintiti frumos, sunt cei mai buni prieteni ai tai. Eu nu sunt asa.
-Imi plac oamenii cu personalitate, oamenii maturi in gandire.
-Nu judec pe nimeni dupa locul de provenienta, culoarea pielii, orientarea sexuala, profesia sa, daca e carnivor sau vegetarian, daca ii place pozitia 69 sau mai stiu eu ce. I`m open mind! Sunt libera in gandire si urasc rasismul!
-Poti fi bogat, poti purta nu stiu ce hram, poti fi rupt din stele, daca nu ai caracter, esti zero! Asta e principiul meu!
De ce mi-am facut blog? Pentru ca imi place sa impart cu alte persoane ganduri. De asta mi le-am pus pe raft si nu in seif. Ca sa imi fac prieteni cu ajutorul lor, pentru a imparti pareri, opinii. Fiecare e liber sa aiba propria parere legata de un subiect anume, si e ceva absolut firesc, normal, nu? Doar ca le putem imparti si discuta pe marginea lor. Fara resentimente. Gata, am trecut de gradinita! Daca nu iti place culoarea rosie cum imi place mie, gata, nu mai esti prietenul meu :)
Doar pentru ca am mintea aerisita accept absolut toate crticile, nu te exclud de pe aici daca imi faci o atentionare constructiva! Chiar poate ma pune pe ganduri si ajung sa iti multumesc pentru asta! Nu te alung in nici un caz! Ca tot veni vorba de asta, L`automne, iti multumesc ca esti atat de draguta si in acelasi timp ca m-ai si tras de urechi cand ai considerat tu de cuviinta! Tare imi esti draga pentru asta! "ce ai facut aici? unde e blogul ala frumos, unde-s sertarasele, nu imi place nimic acum" :)) mai tii minte?
Daca nu imi placeau toate astea si nu le puteam accepta, imi faceam un jurnal personal , la ce sa imi mai scriu gandurile aici daca nu pot inghiti parerile nimanui?
Toate astea le-am scris pentru ca cineva din blogosfera m-a surprins. M-a facut sa inteleg pentru a nu stiu cata oara ca prima impresie insala! Iti multumesc,Ana!
! A venit de la acest post al ei, (a se vedea si comentariile mele), in care eu nu am facut altceva decat sa imi zic opinia despre cele discutate si de a-i spune ca parca limbajul nu o caracterizeaza, lipindu-se ca nuca in perete de blogul acela cald si sfant. Am vrut sa fie o critica constructiva, dar sunt si oamenii care sunt pe principiul "minte-ma frumos si perie-ma cat mai bine daca vrei iti fiu prieten". Totul a culminat cu rugamintea ei de a-i sterge blogul din blogroll-ul meu si de a mi-l exclude ei ea la randu-i, si cu aceasta postare, in care i-a numit frustrati pe cei ce nu ii slavesc parerile despre zidari. Wtf? ar intreba cineva :)
Cum am mai zis, copii cand se supara isi strang jucariile si pleaca acasa, cam asa si in povestea asta! Pe mine nu a putut sa nu ma amuze dar sa ma si surpinda in acelasi timp!
Dar, spuneti-mi voi, oameni buni, sunt frustrata daca nu consider zidarii "cea mai abjecta" categorie sociala? Insa am fost jignita pentru ca am avut tupeul sa am o alta parere... Ca nu cataloghez oamenii in functie de profesie sau provenienta? Pentru ca viata m-a invatat asa. Pentru ca am cunoscut zugravi mai OAMENI decat cei ce sunt directori.
Caracterul il ai, sau nu, indiferent de ce scrie pe fisa ta munca!
Pentru ca nu imi place sa generalizez. Eu nimic nu generalizez. Intalnesc 100 de chinezi care nu au caracter, dar asta nu ma face sa numesc China tara oamenilor zero!
Eee, aventuri din blogosfera! Parerea ta oare care e ? As fi tare curioasa sa o aflu! Multumesc anticipiat :)

39 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

De-ale blogosferei, se mai întâmplă şi din astea, important este să nu le punem pe toate la inimă...

Geanina Codita spunea...

Este regretabil ca se intampla astfel de lucruri, undeva trebuie sa fie o neintelegere, sper ca se va rezolva. Comunicarea este cea mai buna metoda de a rezolva orice problema. Asa cum spunea si Angela intr-un cub de-al ei. Pe curand si iti multumesc pentru ca tu nu schimbi doar apa la flori zilnic ci si florile.

Diana spunea...

Cristi,asa este si ai dreptate! Merci pentru sfat :)

Geanina, multumesc! Asa sper si eu, insa oricum, nu are prea mare importanta! Comunicarea este sfanta, asa e. Dar totusi trebuie acceptate si parerile celorlalti, poate toata viata avem cate ceva de invatat de la oamenii ce destinul ni-i scoate in cale!
Ma bucur ca si tie iti plac florile! Te pup

Anonim spunea...

Da...interesant si regretabil ceea ce ai patit.
Sincer sa fiu, eu am ceva experienta cu astfel de persoane, care o tin doar pe a lor si nu le pasa de opinia celorlalti. Daca ei zic intr-un fel atunci trebuie sa fi de acord cu ei, ca altfel...ies scantei. Parerea mea e ca acest gen de persoane pot fi comparate (si aici nu am nimic cu nimeni si nici nu zic cu rautate, dar pana acum asa sau dovedit)...deci pot fi comparate cu un cal care are acei "ochelari" in lateral la "căpăstru" daca stiti ce e acela. Scopul acelor "ochelari" cum le zic oamenii este acela ca animalul sa nu poata vedea in lateral. Sa vada doar in fata. No...cam asa consider eu aceste persoane, vad doar in fata si nimic altceva...o tin cu a lor si nu ii intereseaza opinia celorlalti. Ce zic ei e sfant, e lege...iar noi ceilalti care ne exprimam liber opiniile si pareriile nu avem dreptate daca nu suntem de acord cu ei. Ei stiu totul, ei cunosc totul...
In al doilea rand e si mai trist ca mai exista rasism in ziua de azi...(avea ce avea cu moldovenii). Cum ziceai si tu...si ei sunt tot oameni la fel ca fiecare, si nu trebuie sa-i judecam doar dupa aparente, asa cum nu judeci o carte doar dupa coperta ei. Si cu atat mai putin nu trebuie sa generalizam...daca cineva e intr-un fel nu inseamna ca toti sunt asa. Daca rupi un mar dintr-un mar, ca sa il mananci si constati ca e cu viermi, asta nu inseamna ca toate merele din pom sunt la fel. Nu...? Si exemple ar tot fi.
Ti-am zis ca am experienta cu astfel de persoane si cel mai bine e sa nu pui la suflet tot ceea ce iti zic. Daca reusiti sa rezolvati aceasta neintelegere atunci e bine pentru toata lumea. Daca tot cu a ei o tine, atunci incearca sa nu o mai bagi in seama...si tot bine o sa fie :P
Eu cred ca m-am cam lungit cu comentariul meu, insa trebuia sa zic ce am de zis, sa-mi zic si eu parerea chiar daca poate o sa supere pe anumite persoane ceea ce am zis.
Iti urez o seara placuta in continuare.

Diana spunea...

Jonny, tu ai fost un dulce cu acest comentariu al tau, sunt de acord cu tot ce ai spus, esti un baiat istet :) Insa puteai veni de asemenea cu alte pareri, tot la fel de dulce erai, sa stii!
Toate exemplele tale mi-au placut si toate sunt cat se poate de reale. Asa este, de cate ori nu folosim expresia "ai ochelari de cal", si le-o spunem acelor atotcunoscatori, ce nu vor sa priveasca deloc in stanga sau dreapta lor! Nimeni nu le stie pe toate, e drept, fiecare avem opinii, dar eu aplec urechea si la ce are de spus cel de langa mine, fara a ma simti jignita sau lezata. Vezi tu, unii se simt loviti in orgoliu cand le spui, "hai, ma, ca poate nu e chiar asa cum spui tu", asa ca intotdeauna putem discuta si vorbi, eu iti pot spune ce cred eu de cuviinta, tu de asemenea si poate putem ajunge la un numitor comun, iar daca asa ceva nu se poate, iar e foarte bine. Dar asta nu imi da dreptul sa te desconsider.
Eu sunt din Moldova aia plina de tarani, inculti, neciopliti, nespalati sau cum ni se mai spune. Moldova aceea care a dat de-a lungul timpului numeroase personalitati: Eminescu, Creanga, Alecsandri, Sadoveanu,etc,etc.;iar cand vine vorba de ei, sunt mandra ca sunt roman.
Insa mi-e dat sa observ din ce in ce mai mult rasismul romanilor si rautatea lor, pentru care, de aceasta data, nu mai sunt deloc mandra de provenienta mea.
Eee, ale vietii valuri, noi sa fim sanatosi,nu?
Si eu iti doresc tie o seara minunata si tin sa iti multumesc pentru punctul tau de vedere!

Anonim spunea...

Asa e draga Diana, multe personalitati ale tarii se trag din Moldova. Bun si atunci...de ce acele persoane, rau voitoare si prea orgolioase sau cum ai vrea sa le spunem, de ce nu va considera niste intelectuali, niste invatati...si de ce va considera exact pe dos? Nu..?
Apoi sa sti ca nu toti romanii sunt rai si rasisti si va considera intr-un anumit fel...aici mi s-a parut ca ai generalizat :P Eu de exemplu sunt din Ardeal si pot spune ca nu am intalnit pe aici persoane care sa-i vorbeasca urat pe moldoveni. Dincontra, am auzit ca fetele din Moldova sunt foarte frumoase, asta recunosc ca am tot auzito. Eu cu atat mai putin nu pot sa vorbesc urat de fratii mei romani, fie ei moldoveni, olteni, banateni, maramureseni, s.a.m.d. Chiar daca sunt din regiuni diferite, cu obiceiuri, mod de a vorbi, de a gandi, diferite, pana la urma tot romani suntem. Pentru ca tara noastra, Romania, din aceste categorii de oameni e alcatuita, din aceste regiuni. Asa ne-au lasato stramosi nostri si asa trebuie sa o pastram si de acum in colo. Frati suntem cu toti si gata.
Imi pare rau sa vad atata rautate intre noi, romanii, in loc sa fim uniti si sa ne ajutam ca doar pe noi ne avem ,in schimb noi ne aruncam cuvinte urate unii altora. E trist.
Iti multumesc pentru compliment si sa sti ca mie imi pari o persoana matura, desteapta, care stie ce vrea de la viata total diferita de ceea ce zic unele persoane despre voi. Dar...poate zic aceste lucruri ca sa nu li se raceasca gura :)) Intelegi, nu?

Nu inteleg ce ai vrut sa zici prin...ca puteam veni cu alte pareri? Sa sti ca aceasta e parerea mea si nu mie rusine sa recunosc. Asa consider eu, nu am zis doar asa ca sa te simti mai bine si nici nu am alta parere. Ma crezi sau nu, depinde de tine. Eu mi-am exprimat parerea si fiecare intelege ce vrea. Fara suparare si fara rautate. Da?

Inca odata o seara placuta si abia astept sa mai vorbim.
Pa

Lavinia spunea...

Urmarind toata "povestea" asta m-am intristat tare mult! Mi-ar placea sa cred (asa cum a spus si Geanina) ca este o neintelegere...
Urasc catalogarea oamenilor! Am fost de foarte multe ori catalogata gresit din cauza aparentelor si am avut de suferit din cauza asta, asa ca m-am invatat sa iau oamenii asa cum sunt si sa nu ii cataloghez in functie de venituri, sex, etnie, profesie etc.
Cat despre faptul ca avem pareri diferite..... pai daca am avea toti aceeasi parere am mai evolua?! Ce s-ar intampla daca toti am gandi la fel?
Nu ne obliga nimeni sa tinem cont de toate parerile celor din jur, dar putem macar sa le respectam dreptul de a avea o opinie si sa nu le intoarcem spatele imediat ce au avut "tupeul" sa gandeasca altfel decat noi.
Intamplarea asta demonstreaza inca o data ca nu toti oamenii sunt la fel.
Imi pare tare rau pentru cele intamplate si sper sa treci cat mai repede si peste etapa asta!
Ma bucur ca nu m-am inselat in privinta ta!
Te pup!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

ma, nu stiu cine e fata aia, ana si nu mai pot vedea blogul ei, ca vad ca l-a facut privat intre timp. dar. nu te-apuci, ca ea, sa omori omul care are curaj sa-si spuna parerea, chiar daca te critica. si mai mult, si eu cred ca zidarii sunt niste oameni destoinici. la fel femeile de servici cu care eu vorbesc la mine la lucru si le salut cu respect. sigur ca sunt si zidari jigodii, cum sunt si bloggeri jogodii. si tare mi-e teama ca sunt mai multi bloggeri jigodii decat zidari. haha. pe mine m-a injurat unul pentru ca l-am facut pe michael scofield gay. (nu-l facusem si aveam si linkuri la ce-am zis)... ma rog... toti nebunii, diana. sunt putini cei care merita. ii stii tu foarte pe bine. ca mai sunt si surprize... na, asa e in viata. pe restul, da-i dreaq!! :)

broscutza spunea...

Sor-meo, mi-a trezit curiozitatea post-ul tau, dar din pacate nu am reusit sa vad de unde a pornit totul, pt ca blogul cu pricina e privat mai nou... Dar din ce ai scris tu..pot sa-mi dau cu parerea, ca doar e democratie! Nu stiu de ce te mira ca mai exista si astfel de oameni, care se supara din orice, si iti intorc vorbele in fel si chip, pentru ca e plina lumea de astfel de cazuri...Exista in viata de zi cu zi, oameni de la munca, prieteni asa-zisi, sau chiar parte din familie...care te surprind, si realizezi ca nu sunt deloc ceea ce pareau a fi... Cu atat mai mult pe blogosfera unde e atat de usor sa pari altfel decat esti in realitate!Stiu atatea cazuri..si unele atat de grave! Tot ce putem face este sa incercam sa triem cat mai bine plasa de cunostinte, pana ajungem sa avem intr-adevar cativa prieteni reali, in care sa credem...pentru ca orice mi-ar spune oricine, eu nu pot sa traiesc fara sa cred ca am prieteni adevarati...si sa cred ca mai exista si astfel de oameni...onesti si de calitate!
Sa trecem deci prin furcile caudine pe cei care ravnesc la locurile de langa noi, sa stim sa ii apreciem pe cei care intr-adevar merita asta, iar restul...sa fie de capul lor..., invatam de la ei,invatam sa ne ferim de ei, dar ne vedem de ale noastre, fara sa ne consumama prea mult, si fara sa consumam din energia noastra atat de pretioasa, care poate fi indreptata spre lucruri atat de frumoase! Sor-mea draga si dulce, ai un suflet atat de nobil si frumos, de aceea te si consumi pentru persoane fara importanta prea mare, te rog sa indrepti aceasta energie a ta atat de minunata si de unica..spre lucrurile superbe din viata ta, spre persoanele de calitate de langa tine, spre cei care te admira si te respecta atat de mult, ..si crede-ma nu sunt putini deloc!! Cei care nu stiu sa te aprecieze sunt singurii care au de pierdut!
Eu...te ador..si vei vedea asta,pentru ca voi fi aici langa tine, tot timpul!!

Alexandra Coman spunea...

Zambesc amar si voi face un comentariu de alta natura, din sfera astrologiei ( marea mea pasiune).In perioada aceasta venus se afla in Berbec, mai exact, toti au reactii ciudate. Daca privim in jur, la grupul de prieteni, va fi imposibil in aceasta perioada sa nu auzim de cate un conflict.
Ceea ce ti s-a intamplat probabil nu a fost la intamplare. Eu nu cred in "intamplari".In univers totul are un scop precis. Atragem ceea ce trebuie, ca urmare a energiilor noastre. Esti un om bun,sensibil.MULT PREA SENSIBIL si prin urmare a trebuit sa te confrunti cu o astfel de situatie, in care ai fost pusa fata in fata cu o reactie neastepta,radicala. Nu o judeca,si mai ales , nu are rost sa cauti sa o intelegi.Ea niciodata nu se va ridica la inaltimea spiritului tau, iar tu niciodata nu vei putea sa te cobori la nivelul spiritului sau. Poti cel mult ierta. Iertarea face cel mai bine. Ne face sa acceptam ca ceilalti nu pot fi mereu ca noi,iar noi nu putem sa ne incadram in tiparele ridicate de altii. Mergi mai departe.Si fa ceea ce faci, pentru ca faci foarte bine.
Cu drag, tuturor cititorilor blogului tau, Alexandra

diana spunea...

Asa cum toti romanii sunt vazuti in Italia ca niste hoti, la fel si la noi in tara toti moldovenii sunt considerati rai. Atunci de ce sa ne mai plangem ca strainii sunt rasisti, daca noi nu ne putem intelege aici, la noi in tara?
Aici e vorba de prostie (cu P mare) din partea celor care sunt atat de limitati incat nu pot gandi cu propria minte si accepta cliseele si prejudecatile.

Diana spunea...

Jonny da, ai dreptate in tot ce spui si ma bucur ca mai exista si oameni ce au mintea libera!
M-am referit ca puteai veni si cu alte pareri, altele decat ale mele, adica tu chiar daca nu erai de acord cu mine, nu era absolut nici o problema, erai la fel de bine primit aici pe raftulet:)
Mutumesc frumos si te mai astept, cum ai zis si tu, sa mai stam de vorba! Pupici

Anonim spunea...

...In viata asta nu trebuie sa ne mai ridice intrebari aproape nimic,ne putem astepta la orice...Maine,cine stie?,cel mai bun prieten ne poate deveni cel mai redutabil dusman...Am trait situatii din astea de multe ori si tot de-atatea ori mi-am spus ca nu ma voi mai implica afectiv niciodata! Am suferit cat nu se poate spune in cuvinte...Am crezut ca nimeni nu merita nimic...Oamenii sunt atat de ciudati,natura umana - atat de diversa...Nimeni nu ne garanteaza nimic! Cu toate astea,de fiecare data am luat-o de la capat cu speranta! Cand intalnesc un sufletzel frumos ma implic cu tot ce am mai bun,pun atat de mult suflet incat uit de toate tradarile din trecut...
Nu stiu cum vine treaba asta cu generalizatul...In fond,orice parere as emite,oricare,tot se va gasi cineva sa reinterpreteze...si sa comenteze...E dreptul fiecaruia s-o faca dar sa se bazeze pe lucruri adevarate,pertinente,nu sa bata campii!Fiecare e unic prin felul lui de-a fi,filtram diferit emotiile dar ceea ce ne leaga de unii sunt afinitatile...E ceva ce ne apropie mai mult decat de ceilalti...Niciodata oamenii nu pot fi la fel! Nu ne potrivim,nu-i problema! Dragoste cu sila nu se poate!! Dar sa nu ne jignim,sa nu ne intoarcem spatele ca si cand nu ne-am fi cunoscut niciodata...Aici in virtual e mai usor sa treci peste...Unii te uimesc prin actiunile lor radicale insa asta-i viata! Cel mai rau e ca unii se cred mai destepti decat altii...Hai sa nu judecam pe nimeni!Nu conteaza ce esti ci doar cine esti pe dinauntru,ce iradiaza de-acolo,lumina sau intuneric?????? Sa nu ne temem de criza mondiala ci de cea sufleteasca,caracterul e tot ce conteaza!Nu conteaza cate facultati ai...Acum aproape oricine poate face cateva,nu doar una...Iata ca treaba cu facultatea cade din start! Multi oameni de la tara,buneii nostri erau mult mai intelepti decat multi dintre noi,astazi...
Diana,e un moment mai delicat acum,stiu...Pare dificil de trecut peste...Intreaba-te daca merita,atat!!!!!!!!!!!!! Si daca tot ai avut dragalasenia sa ma pomenesti in text,da mai stiu de faza cu schimbarea de-atunci,dar iubire,hai ca n-am fost chiar atat de "rea"...,nici prea virulenta...Ziceam ca nu regasesc nimic din sertarasele mele preferate,cam asa. E drept ca te-am facut atenta la unele detalii,asa e! Uite,daca stiam ca te-am nelinistit un pic,nu mai indrazneam...Dar stii ca am reactionat asa numai pt ca admiram de nu stiu cate ori pe zi - raftuletul tau fermecat! Si nu ma limitam doar la atat,lasam si cateva cuvintzele...,cu tot dragul! Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca aveai idei preconcepute despre cei care aparem "anonim" pe-aici...M-ai fi exclus din start! Ana chiar face o referire la chestia asta,una jignitoare! Bine ca n-am postat pe-acolo...E oare mai interesant sa-ti apara "denumirea" sus si sa afirmi niste tampenii sau sa ai realmente ceva de spus indiferent de titulatura sub care treci? Baza e sufletul,nu titulaturile sub care trecem pe-aici...
Orice ai crede despre mine,eu te voi citi totdeauna cu mare,mare drag...Intotdeauna m-a atras sensibilitatea si romantismul...Fiind singura la parinti,prietenii mei siguri erau cartile si muzica...Uite ca nu ne-am gasit pe-aici intamplator!...Nimic nu e intamplator in viata,asa credem uneori dar e doar o iluzie...
Pupici calzi ca-ntotdeauna plus asigurare de ganduri bune,ca la mama acasa!!
L'automne

Anonim spunea...

Nu stiu ce-a fost dar in dimineata asta au fost probleme...Postarea ta era fragmentata iar toate celelalte disparusera ca prin farmec...M-am speriat putin! Remedierea a aparut dupa un timp. Stii,ma gandeam sa nu fi procedat si tu ca Ana...dar in situatia aia eu nu mai puteam ajunge la tine,stii! Nu ma lasai tu pe-afara,nu? Nici nu pot sa-mi imaginez asa ceva...Ar fi o tristete...
L'automne

Ana Gabriela spunea...

Ziua buna!...ma gandeam sa salut un nou blog interesant peste care am dat:D...sincer m-a impresionat aceasta postare si sunt de acord cu tn...catalogarea oamenilor e din pacate o problema cu care ne confruntam des...din pacate nu prea are antidot...ar mai fi multe de spus dar mai avem timp s-aldata de conversatii...

PS: si eu sunt din Moldova:D
culoarea mea preferata e tot rosu:P
si eu ma mandresc cu nationalitatea mea desi ma doare cateodata gand ma gandesc cate se intampla in tara asta:(
am sa-ti mai vizitez blogul...pe curand:D

Anonim spunea...

Chiar daca nu sunt din Moldova,culoarea mea preferata e tot rosu!
L'automne

CORA spunea...

Diana, se vede clar că ai fost afectată de atitudinea persoanei cu pricina. Şi am văzut ceva şi pe blogul Anei...Dar, oricum, fiecare e liber să gândească ce vrea. Într-adevăr, ce te şochează este diefrenţa dintre impresia pe care ţi-o face pe blog şi ceea ce demonstrează prin comentarii. Dar, trebuie să îi acceptăm aşa cum sunt şi trebuie să îi tratăm ca atare!

Diana spunea...

Am lipsit putin pentru ca am fost busy cu petrecerea duminicii in familie si ce gasesc eu aici? Raftuletul plin ochi cu vorbe calde si frumoase de la niste oameni speciali! Va multumesc frumos! Iar acum sa o iau cu inceputul:

LAVINIA,
si eu incep a te cunoaste si drept sa iti zic, e o bucurie! Pari a fi o persoana buna si calda, cu principii de viata foarte solide! Ma bucur ca suntem si de asta data pe aceeasi lungime de unda.Ultima ta fraza a fost intr`adevar, cel mai frumos compliment! Iti multumesc si pup fetele frumoase!

CIPRIAN,
ce e mai frumos decat atunci cand vezi cum un baiat este bine educat si saluta cu respect chiar si femeile de servici? E un lucru de admirat in lumea asta in care bunul simt se ridica la rang de virtute, iar cei 7 ani de acasa sunt limitati la cateva luni...Insa bine punctat, asa voi face:) Merci frumos si te pup!

BROSCUTZA mea scumpa,
tare frumoase si pline de adevar au fost randurile scrise de tine, si venite chiar din inima, am simtit asta! Chiar asa, tu ai dreptate, nu stiu de ce m-a mirat atat situatia creata, poate ca masca a fost frumos colorata si mi-a luat ochii :) zic si eu..
Stiu ca vei fi aici tot timpul, tocmai pentru ca s-a creat asa o legatura frumoasa si imediata intre noi si am devenit "surori" din prima, remember? :) Si cum spunea L`automne mai sus, e acel ceva ce ne face sa ne apropiem de unii oameni mai mult decat de ceilalti, ceea ce s-a intamplat si in cazul nostru, sor`meooo draga! :) Te pup si te imbratisez cu drag pentru ca si eu sunt la fel de lipicioasa ca si tine :) Multumesc din nou pentru cuvintele tale frumoase!

ALEXANDRA,
bine ai venit aici printre noi! Iti multumesc pentru comentariul tau astrologic :) mi-a placut tare muult! Pentru ca imediat m-ai "citit", ceea ce denota faptul ca iti fructifici aceasta pasiune, nu gluma! Sfaturile tale sunt bine venite, pentru care tin sa iti multumesc! Te mai astept cu noi preziceri astrale, cu tot dragul!

DIANA,
sunt de acord cu tine, relevant fiind exemplul dat.Asa e, ne plangem ca suntem pusi toti in aceeasi oala de catre straini, din cauza acelor raufacatori ce ne-au patat imaginea, dar aici, in interiorul tarisoarei noastre sunt multi ce judeca oamenii fara a gandi catusi de putin!

L`AUTOMNE,
tu esti atat de draguta si ai un suflet atat de frumos si curat, fiecare cuvant lasat aici in cutiuta aceasta de comentarii demostrandu-mi aceasta. si nu doar vorbele, cat muzica ce mi-ai adus-o, ce uneori poate spune multe despre cei ce o asculta!
Nu e nici delicat momentul si nici greu de trecut, imi pare rau daca articolul meu a lasat impresia asta,off :( greu de suportat e atunci cand oamenii ce cu adevarat conteaza te dezamagesc, asta a fost asa mai mult o suprindere, o punga de apa sparta pe cap atunci cand soarele iti zambeste si treci pe sub un balcon plin cu flori frumoase si parfumate :) , ceva in genul asta!
Chiar m-am bucurat atunci cand mi-ai sesizat una alta, nici vorba sa ma fi nelinistit,nuuu,deloc!!!!
Asta mi-a demonstrat ca esti ceva mai mult decat un simplu vizitator al casutei mele! Si uite, nu m-am dezamagit! Asa e , baza e sufletul, nu titulaturile cu care trecem prin viata! O sa o pun la vorba zilei, ca e incredibil de reala. :) Eu chiar cred ca nimic nu e intamplator in viata, nu e doar o iluzie. Mie asta mi-a demonstrat viata pana acum si pana la faza contrarie merg pe principul asta!
Ma bucur ca s-a remediat problema de dimineata si sper din suflet sa nu vina vreodata vreo rafala de vant puternic si sa zboare totul de pe raft :)
Pupici dulci si imbratisari calde iti trimit de la departare! Te astept azi sa dezbatem noul playlist :))

RAZA DE SOARE,
tu chiar ai si intrat aici ca o raza de soare prin vorbele calde cu care ai incalzit raftul cu ganduri :) Iti multumesc pentru apreciere, inseamna mult, pentru ca nu demult vorbeam singurica pe aici :) Te mai astept cu tot dragul, moldoveanca mea :) Pe curand!

CORA,
m-a mahnit putin ce-i drept, afectat e putin cam mult spus, insa mergem mai departe cu "bagajul" de oameni minunati ce i-am intalnit aici :)

DoarATAT spunea...

Hristos a Inviat!
In fine, am ajuns jos, si nici macar n-am citit comentariile. La inceput nici n-am gasit unde sa apas...fiindca nu scria "UITE: AICI!". Daca as zice si eu ceva, fara sa "arunc un ochi" pe la ceilalti, sunt sigur ca nu as repeta nimic, asa cum sigur nici ei n-au facut-o: fiecare are PROPRIA experienta de "Stan Patitu".Unii dintre noi, inclusiv, devin la un moment dat "Creatori de EMOTII" celorlalti, prin VORBE. Alteori suntem "atacati".
Teoretic, noi purtam "VINA", in ambele situatii. De curand, TAM NISAM, am "suferit" un astfel de atac din partea lui "domolitu", abia infiintat ca blog, eu acand onoarea sa fiu "in capul listei" "domniei sale". Desi ma anunta ca este o alegere "aleatoare", COINCIDENTA face ca din cei 16 ramasi pe lista, 12 sa-i cunosc (grupul in care ma invart pe bloguri). Are ca avatar: un triunghi galben, cu semnul exclamarii. Am vrut sa-i zic ceva, sa vad cum reactioneaza. Nimic. Adica: apasam degeaba pe maus (scuze, nu stiu engleza!)! Parca era "o fantoma".
Fel si fel de oameni. Unii doar semneaza, au postari interesante, dar...DAR, la urma urmei, eu pe cine...CITESC ?? Si cum ei nu comenteaza la mine, nici eu n-o sa-mi mai pierd timpul cu ei.
Macar o masca, acolo: "Lala , 17 sau 26, sau 1981 ani, femeie, scorpion, citesc Osho...etc". Nu, ei nimic. Sa le fie de bine !
ADEVARAT A INVIAT !

DoarATAT spunea...

Am redescoperit "raza de soare"!
si
erata:rand 12 de sus: in loc de "eu acand onoarea..." se va citi "eu avand onoarea" -scuze!
Somn usor !

Anonim spunea...

Buna dimineata,dragutza mea!! Ce soare minunat e afara si cum ti-as darui(dac-as putea!) cateva raze calde sa mai uiti de toata tevatura asta...Da,da,sigur ca eu acolo vb despre prietenul bun care-ti face fitze si ramai masca,cat despre cineva intamplator...n-avem pretentii! Stiu ca n-are cum sa te afecteze asa de tare,e oarecum diferit aici,destul... Mi se pare mie sau unii dintre cei ce-au sarit s-o aprobe - erau pana nu demult "dragalasi" pe la tine...Ha,ce chestie...Poate e doar o parere...
Abia astept sa vad playlistul de azi! Trebuie sa "aducem" suflu proaspat neaparat! Oricand ai nevoie de ceva,da-mi un semn si gata!! Sunt aici! Pana una-alta,sa primim lalelele cu funditza in inimoare si sa pornim cu dreptul intr-o noua saptamana mai frumoasa,mai luminoasa si mai linistita!! Asta e ceea ce-ti doresc,draga mea! Sa-ti fie bine! Restul...e desertaciune! Un cuvintzel cald face minuni,o melodie frumoasa...oare cat face????!!
Depinde de om cat e de OM!
Pupici calzi si din tot sufletul!!
L'automne

Diana spunea...

DOAR ATAT,
Adevarat a Inviat! Bine ai venit si iti multumesc si tie ca nu ai trecut fara a lasa cateva cuvintele impartasind cu noi si din ale tale aventuri blogosferice! Te mai astept cu tot dragul!

Diana spunea...

L`AUTOMNE,
Buna dimineata cu intarzaiere! Internetul abia acum si-a revenit si am venit fuguta la raft,aici! Sa te intalnesc :) Azi razele de soare mi-au zambit si mie de dimineata, cand am iesit afara cu Shani, e o vreme atat de frumoasa...Ma bucur ca si la tine e la fel! Aa si ma mai bucura in egala masura si faptul ca ai primit buchetelul cu lalele galbene cu fundita, de la mine:)
Gata, venim cu suflu nou si schimbam playlistul, chiar daca la inceput cand mi-ai dat piesele credeam ca pe acesta nu il vom mai schimba o luna, atat de mult mi-au placut toate! Le-am ascultat in nestire... Te astept cu o lista la fel de frumoasa, oricand vei avea timp! Te pup dulce si te imbratisez cu mult drag! O zi la fel de frumoasa precum a fost inceputul ei, iti doresc!

Anonim spunea...

Hai sa-ti spun cateva chestii dragutele din blogosfera...Desi nu sunt blogger imi place oferta asta virtuala...si sunt un calator neobosit pe aripile sale...Uneori,gasesc oaze de liniste si frumusete si mai zabovesc pe-acolo! Am intalnit atata lumina sufleteasca incat era exclus sa nu vibrezi,sa treci peste... ca si cand nu te-ar fi atins nimic...Nu am poposit acolo unde am vazut incrancenare,am trecut repede...,ca o ploaie de vara... Facand o balantza,constat ca am gasit emotie si fascinatzie in mult mai multe locuri. Interesant,nu? Cred ca oamenii se straduiesc mai mult decat in real...sau poate sunt timizi si-aici se simt in siguranta...Cine stie? Nu-mi plac cei care nu-ti raspund la comentarii,nu e prea placut! Au fost cazuri cand mi s-au pus intrebari in legatura cu anonimatul meu,de ce?! Mi s-au oferit solutii de "titulatura",ciudat nu? Insa,oriunde am poposit cu parerile mele - am fost primita f frumos! Incredibil de bine!! In ultima vreme constat cu mare,mare bucurie ca oriunde-as lasa un mic text,mi se spune ca sunt bucurosi sa apar si la ei...,nenumarate cazuri...Mentioneaza ca imi sunt apreciate postarile si ca oricand e o placere sa ma citeasca,iti vine sa crezi?? Sunt lucruri asa de profunde si emotionante...Insa,dintre toate locurile minunate intalnite...,la tine mi-am gasit loc de popas permanent!! Esti singura careia ii scriu zilnic,chiar de mai multe ori in cursul zilei! Tu mi-ai oferit un spatiu in care pot zabovi oricat doresc si nu m-ai stresat niciodata cu intrebari legate de identitate...Am intalnit generozitate peste tot pe unde mi-am lasat bucatzele de gand dar ...la tine e altceva...!Sunt sigura ca ai simtit asta! E ceva mai special la mijloc,ceva ce uneori nu putem exprima in cuvinte,e pur si simplu! Nu m-am asteptat niciodata sa fii atat de draguta si sa primesti cu-atata interes parerile mele legate de anumite teme si muzica...,ai fost mereu gata sa ma primesti cu drag! Cati ar face asta,mai ales aici,in neant...Esti cu totul speciala,draga mea! Iti multumesc!
Si pt a mai schimba un pic atmosfera muzicala,am mai gasit cateva melodii interesante...Pana la o proxima selectie,cred ca sunt binevenite si urmatoarele:
"Sunshine in the rain"-BWO
"Release Me"-Agnes
"The Fear"-Lily Allen
"Be with you"-Enrique Iglesias
"In My Memory"-DJ Tiesto
"Close To You"-DJ Tiesto
"French Kiss"-Akcent(cel de pe Trilulilu Video Muzica);e superba!!
"Dematurizare"-Voltaj
"Angelia"-Richard Marx
"One More Time"-Richard Marx(balada extrem de frumoasa!!!!!!!!)
"From Sara With Love"-Sara Conor
"Song From Secret Garden"-Secret Garden
"The Promise"-Secret Garden(SUPERBA!!)
"Swan"-Secret Garden(mai mult decat superba,o minune!!!)
...Pe cele de la Secret Garden ,le iei numai de pe Secret Garden the Promise Music Video on IMEEM Video,la Ana Paula Nunes(sper sa-ti fie mai usor acum!!)!
Alegerea iti apartine si sunt incredintata ca le vei primi cu tot sufletul,asa cum au si fost trimise!!
Abia astept sa-ti vad reactia,ok? Semnale bune?!
Pupici mii,lady Di!!

Anonim spunea...

Off,iar am uitat sa ma semnez..
L'automne

Diana spunea...

"...Mentioneaza ca imi sunt apreciate postarile si ca oricand e o placere sa ma citeasca,iti vine sa crezi??..."
Pai cum sa nu imi vina sa cred cand tu scrii atat de frumos, cu suflet curat, fiecaruia ii e drag sa te citeasca, eu nici nu mai zic... Cum as fi putut sa te stresez cu lucruri legate de identitate, atata timp vorbele tale sunt atat de frumoase, pe cine mai intereseaza aspetul acesta, cine e sau cum il cheama pe titularul lor?! Si totusi, L`automne spune atat de multe... Te descrie mai bine decat ar fi putut-o face un nume obisnuit, inspira liniste, bunatate, romantism, o inima pura! Nu degeaba este denumita cea mai romantica limba, franceza!
Sa stii ca te-am mai zarit si la Lavinia S.,si la Broscuta, in mai multe locuri si sunt mandra ca ai poposit si aici pe raftulet! Si ma bucur ca mi-ai si scris. Bucuria mai mare e a mea ca pe langa flori, muzica, mai am si un sufletel frumos, aici pe raft :) Pentru care iti multumesc ! Te las ca sunt nerabdatoare sa caut muzichia :)) si sa o aduc aici sa ne bucuram urechiusele! Pupicei si dulci pentru un suflet cald si minunat!

Diana spunea...

Sunt minunate toate melodiile! Multumesc si auditie placuta :) Pupici, somnic dulce si vise cu ingerasi!

Anonim spunea...

Iubita mea,multumesc din suflet pt toate cuvintzelele frumoase ...si ti le intorc si eu inmiit!! Slava Lui Dumnezeu pt oameni asa de minunati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sper sa nu te schimbe nimic!!!
Asa e,numele meu aduce universul de care sunt legata cu fire nevazute de iubire;iubesc anotimpul asta la nebunie,ma acapareaza si ma rascoleste cu o fortza nemasurata,il ador...L-am iubit dintotdeauna! Cum ma puteam numi altfel?? Ma incarca cu-atata poezie incat imi tine de cald un an intreg! Computerul meu e plin cu mii de foto de toamna!!!!!!!!!! Intr-adevar,lb. franceza este extrem de senzuala si pe deasupra cele mai bune prietene ale mele sunt profesoare de franceza(asa s-a nimerit sa fie!)...In scoala am studiat franceza si lb rusa,apoi ceva engleza in colegiu,nu prea mult insa...Poate o sa ti se para chiar ciudat cand o sa-ti marturisesc cat de tare am iubit si de ce nu? - mai iubesc si-acum lb rusa!!!!! Pt mine a fost o fascinatie,pacat ca acum nu se mai studiaza,stim de ce...Si totusi prin legaturile noastre cu URSS,am crescut cu toata literatura universala rusa,una dintre cele mai grandioase...Cele mai minunate basme din lume sunt basmele rusesti,extrem de frumoase!!! Il ador pe Maxim Gorki,daca vrei iti voi recomanda ceva de el!! Ce sa mai zic de versurile lui Puskin sau Cehov...Am invatat ruseste de drag!
Ma bucur ca ai ridicat la rang de raft - melodiile trimise si de data asta si chiar daca nu sunt la fel de vibrante fatza de celelalte,tot in ton sunt! De fapt e un mix intre vechi si nou... Ce emotionante sunt unele...,linii melodice unice ,altele - versuri frumoase!Richard Marx duce tot!!!! E unic!!! Asa voce si gratzie - extrem de rar.......Ne umple sufletul de lumina si iubire!!
Sper sa mai descopar linii melodice interesante,sa ne bucuram impreuna,si cu noi - cine-o mai dori...
M-ai topit cu florile astea seducatoare,tomnatice...,adorabile...M-au dus cu gandul la covorul de frunze exact in tonul asta...Le simt parfumul de-aici...si ma-nfiorrrrr!!!!
Pupici cu aroma de struguri si gutui pt draga mea - lady Di!!!!!!!
L`automne

Anonim spunea...

Semnez tot eu..........
L'automne
PS. Nu poti tu cumva sa ma semnezi sub postare???????? Te rog din suflet daca poti,de fapt daca se mai poate...Sa-mi apara semnatura in pagina cu postarea...Poate rezolvi cumva...Mersi mult!

Anonim spunea...

Hai sa te trimit sa vezi cateva poze mortale,ce zici,vrei? TOAMNA veritabila!!! Cauta "Flori-de-octombrie photoblog" si gasesti acolo un top cu cele mai vizionate pagini(mergi la "Toamna la bunici!")...Sa vezi maiestrie de nuante si arome parfumate...Mi-au placut la nebunie!!!!!!!!!!!Sa-mi zici ce parere ai,bine?
Pupici cu aroma de dovleac copt!!!
L'automne

Diana spunea...

Multumesc din suflet, L`automne!
Mi-am inchipuit ca trebuie sa iti placa mult de tot atat toamna cat si franceza. Ai vazut? De exemplu un nume ca Andreea de exemplu, ce putea sa imi transmita despre sufletelul tau atat de frumos? :)
Iubirea mea din cele 4 anotimpuri este primavara dar imi place cam din aceleasi motive cum adori si tu toamna. Pentru culoare, sentimentele ce mi le transmite, si pentru modul cum renaste natura. Intr-adevar, toamna e muuult, mult mai romantica, culorile ei sunt fascinante, nu e de mirare ca o adori! Si mie imi place! Abia astept sa caut fotografiile ce mi le-ai recomandat, de pe acum imi dau seama ca sunt superbe!
Ai dreptate, Rusia a dat o bogatie de nemasurat literaturii, prin mai marii ei. Imi poti recomanda, acum citesc o carte cu muuulte multe pagini, Regii blestemati, pe care nu cred ca o termin foarte curand:)
Limba franceza imi placea si mie foarte mult insa acum de cand sunt aici si in jurul meu aud doar franceza (la tv, pe strada) parca m-am saturat :) E frumoasa in cantitati putine :))
Cat despre rusa, nu am studiat dar nu imi suna foarte bine, ciudat ca ti-a placut :)
Playlistul e si acesta unul foarte reusit, il ascult mereu! Si eu il ador pe Richard Marx, e fara egal! Mi se moaie sufletul si absolut toata fiinta cand il ascult, imi da o stare de visare si de fluturasi in stomac, ce ma bucur ca inca ii mai am si dupa 10 ani langa baietu` meu(cum imi place mie sa ii zic) :D
Florile de azi sunt pentru tine asadar,daca ti-au placut atat de mult, si vor mai reveni pe raft si in alta zi sa iti bucure ochisorii! Am buchetele cat pentru 100 de zile cred:)
Pupici duulci dulci! Ma duc la pozele cu toamna...

Anonim spunea...

Nota: Postarile mi-au aparut inversate,orienteaza-te dupa ora!
L'automne

Diana spunea...

Gata, nu am putut decat sa le sterg si sa le copii din nou, acum s-a remediat, e bine, nu?
Am vazut fotografiile, sunt superbe,ceva de vis, si mie mi-au amintit de toamna; imi pare tare rau ca nu am avut bunici la tara, sa topai si eu in gradinile lor cat eram copil, prin asa minunatii :(

joee.indianul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
joee.indianul spunea...

Draga Diana sa sti ca ai multe lucruri frumoase pe blogul tau si-l urmaresc cu drag ar fi multe de comentata dar acum nu-am timp dar am sa revin si cu comentari ce te rog eu pe tine daca vrei si nu te deranjeaza spune-mi si mie cum sa fac daca vreau in postare sa sciru un nume si canda dai clik pe el sa te trimita in blogul sau cum am vazut la tine in postarea ( aventuri din blogosfera ) te rog foarte mult daca nu te superi Multumesc daca imi citesti comentariul

joee.indianul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
joee.indianul spunea...

Te astept si pe la mine aici ma gasesti: http://myblogjoee.blogspot.com/ ;)

joee.indianul spunea...

Diana nu stiu cum sa-ti multumesc ca mai ajutat si sa sti ca-ti raman dator chiar daca aceasta datorie este virtuala ca in ziua de astazi mai iute ai prieteni virtuali decat reali iti multumesc din suflet te astept pe blogul meu poop

Diana spunea...

Cu placere Joe, oricand, cu cea mai mare placere! Un week-end frumos in continuare si te mai astept!