Fotografii superbe

Category :

Mai multe AICI

35 comentarii:

Ina Todoran spunea...

De pe Flickr cumva?

broscutza spunea...

Superbe...Nu am cuvinte!! Si eu sunt o impatimita a pozelor, si astea m-au lasat cu gura cascata! Tare frumoase sunt! Iar m-ai imbogatit sufleteste...
TE pup cu mult mult drag!!

mmary spunea...

fotografiile sunt superbe:)

Diana spunea...

Ina, nu-s de pe Flickr, am lasat site-ul in dedesubtul pozelor, puteti intra pentru a vedea mult mai multe!

Broscutza pai mie mi-au placut la nebunie, era culmea chiar lu` sor`mea sa nu ii placa :) Acum le am pe desktop pe girafele pupacioase, ce frumos se vede ;;) Pupici dulci si dragastosi si de la mine pentru tine :-*:-*

Mmary, bine ai venit la noi, ma bucur ca iti plac!

DOAR NOI spunea...

Multa culoare... Le ador. Sunt superbe. Florile miros pana aici, vantul se simte, bucurie e vie si ea.
Numai bine, draga prietena frumoasa si sensibila!

Diana spunea...

Ma bucur ca ti-au putut transmite toate aceste sentimente! Sunt superbe asemenea sufletului tau gingas. Iar vorba zilei de azi vine sa completeze spuse mele!
Mii de imbratisari!

Anonim spunea...

Dienutza mea draga,tocmai vin fugutza de la Broscutza(ia uite ce rima mi-a iesit!) dar sunt topita de-atata emotie...Pai bine mai,fetelor,sa ne-apuce chiar pe toate melancoliile si plansul tocmai in miezul zilei?? Suntem grozave,ce mai! Bune de pus la rana,asa plangacioase! Ne-am potrivit la fix,tocmai astfel ii spuneam si ei! Eu sunt la mijloc,intre voi! Cand nu sunt pe-aici....sunt la Broscutza si invers! Mi-am limitat "iesirile"...Mi-e foarte bine aici cu voi si stiti cat imi sunteti de dragi!!! IMENS!! Ce sa mai zic de poze?! Hai ca m-ai dat gata cu aerul ala tomnatic,cu frunzele alea raspandite peste tot,ruginii si atat de expresive(cred ca special le-ai ales,asa-i?),cred ca si-un parc plin de frunze si-atat iti va aduce aminte de mine...Mai,minunata esti!! Cum faci tu ca ma emotionezi,asta ca rasplata pt gandurile mele frumoase,nu? Am fost sa vad si celelalte fotografii,sunt o nebunie!!!!!! Ador si pisicile alea,asa cu toata detasarea lor de lume...Ai vazut ca pisicile in general au asa o alura,o distinctie,o detasare in priviri...Nu te considera stapanul lor,vor sa te supui tu... Cand mai gasesti poze fascinante,arata-ni-le si noua sa ne bucuram!!!!!!! Sunt grozave!! De-abia astept!!
Te pup si te imbratisez cu mare,mare drag!
L'automne

Diana spunea...

L`automne, sa stii ca fotografia de care imi spui am ales-o special pentru tine! Asa este, de fiecare data cand vad o imagine ce ilustreaza toamna imi fuge gandul la tine! Ma gandesc: asta sigur i-ar place scumpei mele L`automne!
Uite nu m-am gandit niciodata asa la pisici dar da, bine spui tu, par ca vor sa te supui tu in fata lor, am avut si eu doua pisicute, nu simultan, chiar am sa fac o postare in care o sa va arat animalutele ce le-am avut pana acum! Le ador, nu pot trai fara ele in preajma!
Si eu vin tot de la Broscutza, sunt intr-o continua miscare, imi intind antenutele peste tot :). Cum ne-am gasit noi toate astazi intr-o stare asa melancolica, ma intreb si eu! Sunteti grozave amandoua, imi umpleti sufletul!!! Pur si simplu va ador!!

Diana spunea...

Si noi ne bucuram NEEEESPUS, atat eu cat si Broscutza, ca ne bucuri in fiecare zi cu vorbele tale frumoase! Suntem privilegiate!!

broscutza spunea...

Va pup fetelor tare tare cat sa simtiti pana acolo la voi!! Si nu mai pot de dragul vostru!!
Suntem toate ..niste figuri...dar atat de dragute, nu??!!;))
Si acum am vazut ca sunt cea mai vorbareata!!!! :p Sa stii ca nu recunos nimic...:)) eu vorbareata ??!! neeeeeeeeeee!! =)) Va pup si va iubesc!!

Anonim spunea...

Ai vazut ca te-am prins la faza cu toamna? Cum as fi putut sa ma indoiesc? Stiam eu ca te-ai gandit la mine si biiiine-ai facut! Am simtit de la distanta!! Ce bine ca esti cu noi astazi!! Dupa cum vezi ploaia a facut toti banii!!!!!! Intai a trecut pe la mine si-acum a ajuns si pe-acolo...Hai ca versurile mele de noaptea trecuta,cele "ploioase",au fost cu noroc!! Sau poate 'pacla" care se transf in limbutza? Ce tare a fost faza aia si pe mine m-a amuzat dupa!!
"Da,plua cum n-am mai vazut...
Si grele talangi adormite
Cum suna sub shuri invechite!
Cum suna in sufletu-mi mut!
"Ploua" - G.Bacovia
Pupici insoriti,de dupa potop!!
L'automne

Diana spunea...

:)) Broscutza, acum nu o da cotite ca te-am prins, gata!! Tu esti explozia noastra de bucurie!! STIM!
Pupici veseli si imbratisari stranseeeeee, stransee!!!

Diana spunea...

L`automne, acum a iesit un soare supeeerb, de nu iti vine sa crezi!! Cred ca pupicii tai insoriti au fost de vina :D
Ce versuri minunate si acestea, cum le asortezi tu de fiecare data!!
Pupici calzi pe o raza de soare vin catre tine!! Sa-i prinzi, sa nu-i lasi sa-ti scape :-*

Anonim spunea...

Stati ca abia acum mi-am dat seama ce e cu veselia asta subita... Trebuia s-o dam in ras dupa atata plins,nu? Lasa ca e mai bine asa si nu invers...stiti ca de obicei asa se intampla... Sa va zic una tare in legatura cu topul... Urmaream blogul cuiva mai intepat din fire dar eu tot ii raspundeam demontandu-i rand pe rand ideile de-acolo...Cred ca nu ma prea placea dar n-avea ce face...Persoana respectiva avea un top din asta,chipurile nu de vorbareti ci de onoare...Deh,alte pretentzii...Si-atunci,ce credeti ca fac? Ii zic despre faptul ca eu nu apar si ca ma consider nedreptatita...Imi explica, de mare nevoie,cum stau lucrurile si ce credeti ca face ea dupa aceea? Desfiinteaza topul!!!!!!!! Va vine sa credeti? Nu m-am asteptat niciodata la asa ceva! M-a naucit zdravan dar...m-a si impresionat!!!!!!!!! Si asta doar pt ca eu nu ma puteam incadra acolo sub anonimat!! Asa ca Broscuto draga,vezi ca s-ar putea sa stai pe locul meu in top,mai uita-te bine si vezi ca-mi stai in brate de draaag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cred ca v-am facut sa va tavaliti de ras!!!!!!!!!! Stati linistite,daca aveam pretentii de top.......
Va pup si va iubi muuuuuuuult!
L'automne

Diana spunea...

De multe ori voiam sa-ti spun, ca tu stii deja, ca prima pozitie in topul celor mai vorbareti este a ta! Este ceva automat, un cod, nu eu l-am scris,ca altfel erai acolo! Cred ca asa cum ai zis si tu, Broscutza iti sta in brate.
L-am pus mai mult pentru a putea da catre blogurile lor si ca cei curiosi sa ii cunoasca si la ei acasa cum se spune :D
Dar sa vad poate pot face ceva, de curiozitate acum ma apuc sa numar comentariile tale, ca si asa demult voiam sa ma duc sa caut cand mi-ai lasat prima ta impresie, in ce data ne-am cunoscut! Dar nu topul e important, cum ai zis si tu! Ci tot ce s-a infiripat aici intre noi, nu?
Te puuuup muu.......aaaaaaaaaaah

Anonim spunea...

I-am prins din zbor,wow ce fierbinti sunt!!! Cred ca acum i-ai scos din cuptor,nu? A se intelege din inimioara!! Ce-o mai face Broscutzica noastra,sa-i impartim cu ea,zic! Daca n-o fi plecat, de la faza cu topul...Primesti pupici impartiti la 3,Broscutzo? Ia s-auzim! Nu-mi vine sa cred ce-a devenit blogul tau,Diana draguto!...Crezi asa ceva? Veselie curata! Si chiar am trecut prin toate fazele emotionale azi...Cu voi alaturi,ziua asta a trecut asa de repede si de frumos....Mai vreeeem!!! Ne mai primesti,Dienutza? Ce-mi trebuie mie blog - cand va am pe voi,fetelor? Si mai e destul pana trece ziua....
Va pup repede,repede ca sa ajunga la voi rapid!
L'automne

Diana spunea...

Ne-am vorbit prima data pe 5 aprilie, eu aveam impresia ca au trecut luni bune de atunci, itt vine sa crezi? Iar acum, tam tatataaaamm ai 63 de comentarii, woooow, din pacate nu stai in brate la Broscutza, chiar daca i-ar fi placut ei, hihi, ce esti muuult mai sus! Si ca tot am facut un bilant acum, tin sa iti multumesc ca uite, in atat de scurt timp ai fost omniprezenta aici, iti multumesc din tot sufletul pentru fiecare interventie a ta, prin fiecare in parte mi-ai aduc un strop de bucurie in inima!! Nu, un strop e infim!!! Multa, multa, bucurie!!
Sa stii ca daca ai avea blog toata frumusetea ce se intampla acum la mine si la Broscutza s-ar muta la tine, si nuuu vreaaaaau!!
Glumeees, hihi! Cu mana pe inima iti spun si sunt CONVINSA ca ar fi blogul meu preferat! Acum sa nu se supere nimeni, dar chiar ar fi cel mai frumos! Plin cu muzica aleasa, poezii, gandurile tale atat de minunateee...
Insa pana una alta, eu sunt cea mai fericita sa gazduiesc aici frumusetea gandurilor voastre!! Sper sa fie asa mereu, cum e acum!!
Nici eu nu stiu cand a trecut ziua, tot ma uit la ceas si ma mir cum a trecut atat de repede ziua! Dar in preajma voastra nici nu are cum sa fie altfel!!
Va pupacesc dulce dulce de tot!!

Diana spunea...

L`automne, noroc ca ai pomenit de topul acela, ca uitandu-ma mai atent am vazut ca nu spunea deloc adevarul, informatiile nu erau reale, cineva cu cat cobora in top, nu stiu cum, dar i se diminau comentariile (cele scrise in paranteza) asa ca OUT! L-am scos!

Anonim spunea...

Esti sigura cu numaratoarea???????? Wooow,nu-mi vine sa cred cand am scris atatea...Esti singura careia i-am scris atat! Si eu care ma temeam sa nu fi facut vreo gafa cand am zis ca s-ar putea sa fiu eu pe prima pozitie in top!!!!! Doamne,cate s-au mai adunat,oare cand am scris atatea?? Fantastic,nici n-am simtit ca ar fi fost vreodata o corvoada treaba asta,am facut-o numai de drag...Altfel,ce rost ar fi avut sa ne pierdem timpul? Ia uite ce m-ai prins in mreje,fata draga,cum nici n-as fi crezut!!!! Sa-mi multumesti? Cu placere dar sa stii ca daca n-ai fi fost cum ai fost in tot si-n toate.....,gata oricand sa fii atenta,draguta,sclipitoare....Si parfumul asta muzical.....,cu muzica m-ai prins,stii,nu? Ma fascinau acordurile tale...Mai gasisem undeva ceva dragut dar a schimbat registrul... si-am renuntat! Era draguta persoana totusi...Ei,asta e! Nu i se afisau nici melodiile intregi,nu stiu de ce...Si-apoi,pana nu simti ceva special ca vine din directia aia pana la tine....slabe sanse! Chiar o sa ma uit sa vad cam de unde am inceput si cum a fost....,sa ma gandesc daca-mi mai aduc aminte...Cred ca ceva referitor la muzica. Pacat ca Broscutza noastra a plecat grabita si nu ne-a spus si noua,aveam si-un comentariu fara raspuns pe la ea...Saracutza,iti dai seama ca ea e in examene si si-a petrecut ziua cu noi? Frumos mai canta M.Anthony,il ascult acum 'Do you believe in loneliness",mortal e! Bine ca l-ai adus si tu aici,merita! Asa cum si tu,draga mea,meriti tot ce e mai bun pe lume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te pup sfios si cu drag din ce in ce mai mult!!!!
L'automne

broscutza spunea...

iubitele mele, v-am parasit pentru putin timp, sa ma pot concentra la invatat, dar cu gandul tot la discutiile noastre am fost... si ca un copil mic, mai incercam sa trag cu ochiul, pana la urma tot n-am rezistat si am intrat sa vad ce se mai intampla!! Vedeti ce face dorul?!! Hahaha!! Draga mea L'automne, eram convinsa ca tu etsi deasupra tuturor, cu mesajele tale minunate si pline de farmec, dar tre sa recunsc ca sunt un pic suparata ca nu te-am tinut un pic in brate, ca tare mi-ar fi fost drag! Va primesc pupiceii de la amandoua, si ii reintorc insutit!! I-am prins...!! MMM!! Ce bine e!! Offf. ce nasol ca am de invatat...ce sa-i faci!! Lasa ca va mai prind eu!! Pana atunci sa-mi tineti pumnii pentru maine si vreau sa va spun: VA IUBESC FRUMOS SI RESPECTUOS, si mi-e tare dor de voi!

Diana spunea...

L`automne, cu subiectul despre muzica "m-ai agatat", asa e, iti aduci perfect aminte! Uite ca s-au scurs zile frumoase cu tine alaturi, de nici nu am simtit cand au trecut!! Te-am prins in mreje, hihi ce mi-a placut asta!! Cat ma bucur!! Un caracter si un om atat de deosebit si special rar gasesti! Acum uitandu-ma in urma imi zburda inima si fluturasii cand ma gandesc ce frumos s-a legat relatia asta!
Uite ca a venit si Broscutza mititica de ea, pe care noi o ispitim aici :) Sor`meo scumpa, multa multa bafta iti zic a nu stiu cata oara, sa te concentrezi si sa faci treaba buna!! Si apoi gata, scapi, iti iei de-o grija!
Si eu va iubesc frumos, va pup si va imbratisez de nu va vedeti!!

broscutza spunea...

...de nu ne vedem , huh??!!! Ei bine si noi te pupam tare tare de nu te vezi!! Hahaha!!! Ispitelor care sunteti!! Da ce-mi place!!!!
Gata fug...ca iar uit sa mai plec!! Se pare ca suntem prinse in mreje toate!!
Va pup si va imbratisez de nu va vedeti si eu!! hihihi!!!1MMMMMMMMOooooooooooooooooaaaaaaaaaahhhhhhh!!!

Anonim spunea...

Era si culmea sa lipseasca Broscutzica de la apel,ca doar astazi a fost eveniment cu adunarea noastra la apel,nu? Ma-ntreb ce-or crede despre noi cei care mai intra pe-aici,sa lase vreun semn...Cred ca au dat bir cu fugitzii cand au vazut nazdravaniile noastre! Dupa atata rasfat de vorbe bune sper sa fie cu noroc in continuare,sa nu ne pierdem... Stii,am cunoscut o fata tare draguta,in tren,in urma cu fff.multi ani...Ne-am reintalnit la ea,la Brasov,in luna mea de miere si de-atunci....au trecut 14 ani,timp in care ne-am scris permanent scrisori,doar atat,fara telefoane ca nu-mi plac. Acum ea e in Italia si tinem leg pe mess sau mail! Nimic complicat,nu? Nu trebuie sa ne vedem pt a ne spune cat de bine sau rau ne merge...Si ea tot sg la parinti! Ne-am fost reazem una celeilalte in toti acesti ani,nu stiu cum ar fi fost altfel...S-a schimbat mult in anii astia,poate si eu dar nu-mi dau seama,vreau insa sa cred ca sufleteste am ramas la fel,e tot ce ne leaga! Sunt o pers statornica,fidela dar ma simt ranita usor. As vrea sa fiu mai puternica dar mi s-au intamplat atatea... Am citit despre situatia cu sarcina,stiam...N-am vrut sa te rascolesc,e un subiect destul de sensibil...Te cred si te-nteleg! Si pt mine e super sensibil pt ca desi am imbatranit...n-am curaj inca sa fac pasul asta,nu pot explica...,au fost si probl de sanatate,inca mai sunt...E complicat,viata e complicata si parca noi resimtim mai acut grozavenia asta...Sa dea Domnul sa fim sanatoase,asta e f important!!!!!!!! Hai ca iar am cazut in melancoliile de dimineata,dupa atata veselie...
Te pup si te imbratisez cu tot sufletelul meu! Asta sunt eu,iubeste-ma asa cum sunt!!!
L'automne
PS.Am uitat sa-ti zic ca semeni leit cu Raluca,prietena mea din tren!!!!!!!!!!!!!
Broscutza e identica altei prietene,cea mai buna colega a mea din colegiu,Catalina!

Cristian Lisandru spunea...

De admirat, într-adevăr, nu poţi să nu le priveşti minute în şir... Mi-au plăcut în mod deosebit 1, 6 şi 9, dar toate îţi atrag privirile...

broscutza spunea...

ehehehe, ce se intampla aici? Sa inteleg ca am plecat eu si ati cazut in melancolie?? Hihihi!! Ce modesta sunt!! Haideti fetelor, ca azi e zi vesela, de zambet, optimism si gand ca totul o sa fie bine,..simt eu, si daca am mai avut parte de un pic de rau asa, a fost ca sa ne intareasca si sa ne pregateasca pentru bucuriile din viitor! Hai , fruntea sus si zambet la purtator ca altfel va pup de nu va vedeti!! HIHIHIHI!!! Ce mi-a placut asta!!!! Gata acum chiar fug!! Goniti-ma va rog!! Va iubesc fetelor, minunatele mele!

Anonim spunea...

Mai treci si pe la Broscutza sa vezi peste ce chestie am dat!!!!!! Fenomenal,nu alta! Suntem de poveste! O intreb cand are licenta,in ce data si sa vezi ce-mi zice...Incredibil asa ceva! Voi ma faceti sa "dau tot din casa"...si cu misterul meu cum ramane,fetelor? Ia sa auzim! Mai,mai,fenomenale sunteti!!! Mai lipseste sa va spun ca nu sunt de gen feminin,in rest...surprize-surprize!!! Stati linistite,nu sunt vreo persoana importanta,nici n-as vrea,sunt un om simplu si-atat!
"Viata ta va arde oricum,lasand cenusa in urma;cauta macar de incalzeste cat mai multi pe langa tine"
"Amintirea suferintelor tale pastreaz-o bine:e comoara cea mai scump platita". Ambele de N. Iorga. Mai am o multime,daca-ti face placere o sa te mai cadorisesc cu cateva....
Te pup cu acelasi dor si drag,draga mea,lady Di!
L'automne

Diana spunea...

Hodoronc tronc, bufff, am cazut si eu la apel! Ma ratacisem pe aici pe undeva, dar printre tunete si fulgerele imi arat si eu capsoru`
Da, stii ca se spune ca altfel stii a aprecia bucuriile vietii atunci cand incet incet te ridici de jos, dupa ce ti-a fost sufletul ranit! Probabil ca daca ni s-ar intampla in viata doar lucruri bune nu am sti sa vedem si frumusetea razei de soare de dupa furtuna. Am crede ca tot binele ni se cuvine si nu am sti sa ne bucuram de el de cate ori ar aparea in viata noastra!
L`automne iti doresc din toata inima sa ti se atenueze problemele de sanatate si sa te poti bucura de ce iti ofera bunul Dumnezeu! Si sa primesti cu bratele deschise! Mi-a placut mult povestioara cu Raluca..sa stii ca eu nu sunt de parere ca ochii care se vad se uita, chiar daca se bate multa moneda pe asta! Pur si simplu, daca o relatie este construita cu sufletul, atat de dragoste cat si de prietenie, ea nu poate suferi nici o "zgaraietura" din cauza distantei sau a timpului.

Broscutza, iar m-ai amuzat cu voiosia ta, care e atat de molipsitoare!! "Goniti-ma va rog" :)) :))
Uite ca nu putem, na! Ne esti prea draga!!!

Anonim spunea...

De 14 ani nu am mai vazut-o pe Rallu dar nici nu stiu cand au trecut...Parca ar fi fost langa mine permanent...Ce minunata e tehnologia asta de dupa scrisori...Ne scriam niste lucruri atat de luminoase si de frumoase,credeam ca viata e altfel...Dezamagire pt amandoua dar nu ne-am pierdut una pe alta,oricat de greu ne-a fost!!!! E o tipa tare desteapta dar ca orice fiinta purtatoare de inteligenta...nu avem loc in sistemul asta actual...La putere sunt coatele ascutite biiiiiine de tot,exact asa cum iti mai spuneam si cu alta ocazie.Ea a ales sa plece,eu sa raman! Ea dezamag in continuare,eu la fel! Se va intoarce,Italia e potrivnica natiei noastre deocamdata! Nu-ti vine sa crezi cum suntem considerati! A mai incercat si Austria(sotul era rugbist acolo) dar a fost imposib sa ramana...Erau asa de reci si cruzi oamenii aia....
Nu are importanta ca nu ne-am vaz de atata amar de ani,e mai prezenta decat toate rudele mele,pt mine! Nu e minunata o astfel de "intamplare"? Astea sunt prieteniile dezinteresate,nu altele...Prietena "buna" in fata iti zambeste iar in spate...Doamne-fereste!!! Va mai plac sau nu?
M-am saturat de pesimismul asta crud si nu vreau sa va molipsesc si pe voi,iubitele mele,imi sunteti prea dragi! Doamne ce zi interesanta a fost astazi,14 mai,sa tin minte ziua asta!
Sarutari din toata inima,timid si rapid!!!!!!!
L'automne

Anonim spunea...

Iar te-ai ratacit,Diana draga? Ti-au placut cugetarile lui Iorga??????????? Pe unde esti ca mi-e sooomn....La tine e mai devreme,ce bine! Faci pregatiri de anivers. lui Shanitzu? Credeai ca l-am uitat? Nuuuuuuuu,nici gand!
Pupici la patrat,si pt Shanitzu!!!!!!!!!
L'automne
PS.Deja m-ai uitat??

Anonim spunea...

Hellllllllooooo! Ce faci acolo?????? Te-ai plictisit????
"Un om cult inseamna o minte deschisa catre bunatate si frumusete." - N.IORGA

Nici un cuvintzel de noapte-buna? Nu pot sa cred!
Pupicei sfiosi si somnorooooosi!!!!!!
L'automne

Diana spunea...

Nuuu m-am plictisit, Doamneee, niciodata de voi!!!! Am un baietel gripat si a trebuit sa ma ingrijesc putin de el, cu ceiuturi si frectie, dar aici sunt!!
Ce citate minunate, nu le stiam! Si cat adevar graiesc! Mi-au placut la nebunie, scumpica mea!!
Am citit cu interes si povestea ta cu Ralucuta, o adevarata lectie de prietenie adevarata, intr-adevar! Tare frumos sa stii ca mai exista si oameni atat de curati sufleteste!
Ehee mai e un piculet pana face si Shanelu` nostru 5 lunite de viata, dar tortul si cadoul cand va implini 1 an :D
Nici gand sa plec la somnic fara sa iti spun noapte buna! Asa ca , sa ai o noapte cu un somn lin presarat de vise din cele mai frumoase!! Multumesc pentru o zi atat de frumoasa aici alaturi de voi! 14 mai- gata, de trecut in calendar!
Pupici dulci, la fel de somnorosi!

Anonim spunea...

Noapte buna,draga mea!!!!!!!! Dupa o zi asa de plina si de frumoasa simteam ca trebuie sa se si sfarseasca la fel de bine,nu? Pai vezi? Stiam eu ca nu puteai pleca nici tu la culcare fara un gand bun...Te-am asteptat...
Sarutari de somn usor!!!!!!!!!
L'automne

Miriam spunea...

Absolut superbeee! Mulţumesc! Mi-am lărgit inima să poată încăpea atâta Rai!

Anonim spunea...

nevoia de a verifica:)

Anonim spunea...

artificial insemination with clomid success rates