HD wallpapers

Category :

Imi amintesc de inceputuri, de intalnirea cu internetul, cam prin `99 daca imi aduc bine aminte, cum drogul acesta incet dar sigur incepea sa imi intre in sange! Trebuia sa merg vreo 10 minute de acasa, pana langa hotel, vis-a-vis de Farmacia 32 (pentru cine isi mai aminteste, dintre romascani), intr-un fost sediu PSD, unde se deschisese o sala de internet.Incet, incet incepusem sa merg cu verisorul meu tot mai des la "psd", pana cand, surpriza, s-a deschis una chiar la parterul blocului meu, 7000 de lei ora,mult sub pretul pietei :) iar eu cu greu ma desprindeam de scaun sa ma duc acasa. Pe atunci nu era celebrul messenger , ci ne umpleam timpul stand pe Mirc, jucand trivia, un concurs cu intrebari de cultura generala, trebuia sa raspundem contra cronometru, exista si un top, iar eu imi rupeam degetele la tastatura incercand sa raspund prima! Voi va amintiti? Jucati pe atunci asa ceva? Eu nu faceam decat sa joc trivia si sa caut wallpapers , chiar daca nu aveam un calculator acasa, atunci.Dar mi le salvam pe discheta pentru atunci cand voi avea. Peisaje, poze cu vedetele preferate, cu flori, cu fluturi, cu animale, eram innebunita! Am strans mii si le mai am si acum pe calculator, fiindu-mi mila de fiecare data sa le sterg. S-a diminuat mult pofta asta nebuna de a strange tot felul de imagini si fotografii, dar trebuie sa recunosc, nu de tot :D
Iar acum am dat peste aceste hd wallpapers , limpezi ca lacrima, care punandu-le pe desktop-ul calculatorului, iti bucura nespus privirea! Pun cateva mai frumoase pentru a le lua si voi! Aaa, si poate imi povestiti daca va mai amintiti inceputurile voastre in ale netului, sunt tare curioasa!

56 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Toate fotografiile sunt extraordinare...

Cristian Lisandru spunea...

Cea cu frunza în prim plan mi-a plăcut foarte mult...

Diana spunea...

Cristi, si mie imi place mult aceea, e deosebita!

Ina Todoran spunea...

Superbe!!! Eu mi-am pus margaretele acusica :P Hugs! >:D<

Diana spunea...

Eu am strugurele acum :P dupa ce le-am avut pe margarete :) Pupici :-*

sunetul vietii spunea...

mda...imi aduc aminte cand eram si eu ciuti,prin clasa a 3 a sau a 4 a cand s a deschis in cartier o sala de net si ce mai invarteam jocurile si mircu.Ma destram copios ca imi trimiteam prietenii cam de aceeasi varsta sa se uite la canalele si nik urile celorlalti din sala si ba ii luam la mistou ,ba ii puneam sa se descrie iar ei minteau de rupeau...ce vremuri...;)):*

Geanina Codita spunea...

Cea cu margarete mi se pare divină.Mă şi văd împletind o coroniţă din ele, rasfaţându-mă cu mireasma lor ce mi mângâie nasucul care nu le lasa-n pace şi le caută neobosit. Am făcut şi pentru tine o coroniţă şi ţi-o trimit în dar.

Geocer spunea...

Nu exista mess-ul dar exista icq-ul. Eu l-am descoperit prin 1998 si l-am folosit cativa ani. Acum nu-l mai utilizeaza nimeni. Toara lumea e pe mess.

Lavinia spunea...

Foarte frumoase! Inca nu pot sa ma hotarasc care imi place mai mult!
Cat despre virusul internetului....si pe mine tot cam pe atunci m-a prins. He he! Si eu jucam trivia pana ma lasau ochii (mi-aduc aminte ca ochii mei nu se intelegeau prea bine cu monitoarele de atunci)!

DOAR NOI spunea...

Sunt superbe. O parte din ele le am si eu. :))
am si eu un folder cu chestii de genul Le schimb frecvent.
O duminica placuta si ingerii sa te insoteasca pas cu pas.
Pupici haiosi si aromati.
Liza

Anonim spunea...

Intr-adevar sunt superbe imaginile! Imi place prima ...
O duminica frumoasa ! :)

DoarATAT spunea...

Hristos a Inviat !
Dragii mei, am "gafat un coment" la "postul din 21", ma mai primiti printre VOI ?
Superbe...BINE DE TOT. Mi-e imi plac spicele, as face o lucrare in acrilic dupa foto, se poate? Stiu ca ne inviti "sa luam", dar EU_nu stiu cum ? (dincolo de faptul ca nu am DECAT: PC, Monitor, Tastatura si UN SORICEL).
Daca mai postezi "d'astea"...Biiineeee! Ma mut aici si NU mai plec ! Asa sa STII ! Sic!!
Daca tot am ramas, am tras cu ochiul la "NOI" si la "SPECIAL DAY"...si nu se mai terminau. Pastrati-va cel putin ca ACOLO ! Si fiti in continuare sanatosi si fericiti ! Meritati, acum este Timpul Vostru ! Traiti-l din plin !
Pe fetita mea am botezat-o Ana Maria Stefania . Si ca ORICE copil ... este o dulce , 3 ani si doua luni (8 Martie) de candoare, dar, au cam inceput nazbatiile.
Dupa cum stie toata lumea, EUUU (adica DoarATAT) sunt ACTIV ... pe aici...din ianuarie 2009...si deja risc OSPICIUL. Am aproape 500 de "agrafe" (vreo 80 EI la mine, restul EU la VOI)...si lista (pe care vreau s-o fac, ca sa nu-i mai incurc) ESTE in crestere.Cu o medie zilnica de 6-:-15 NOU veniti. Bineinteles, ceea ce-mi doream eu CEL mai mult, s-a anulat "sine die": COMUNICAREA ! Deci eu ma consider "bebelus" in domeniu . Am cerut ajutor pentru "chestii tehnice" si toti m-au refuzat. Cica-i mai bine sa invat SINGUR...pierzand TIMPUL ... etc., nici nu-l mai solicit (iar ma enervez)... La 53 de ani...POT prinde repede daca mi se arata, macar o data, dar...NU MAI POT PIERDE TIMPUL ...tatonand, pana DAU de varianta corecta. Am mai spus, undeva, intr-un alt comment, ca "partea de cunostinte tehnice" ar trebui "predata" NU doar gratis, ci OBLIGATORIU. Sa nu poti avea Blog, Site sau Portal(si cate altele vor mai veni) daca nu dovedesti ca STAPANESTI UN MINIM, cat mai MAXIM ! Cum vrem sa FIM mai buni decat strainii, daca ne taiem unii altora CREANGA de sub noi ? La critica INSA nimeni nu ne depaseste...si iata-ma si pe mine...criticand ! Iar cei BUNI si FOARTE BUNI se ALEG din continut ! Si din Activitate si din Implicare...
Si va zic "Buna Ziua !" (iar am luat-o pe aratura...omul vine, dar mai si pleaca).
ADEVARAT A INVIAT !
PS: BineTze !
PS2: Te rog sa ma ierti ca nu ti-am cerut acordul. Este Blogul tau si NU "Rampa de lansare" articolase , pe aiurea ! Te rog frumos sa ma ierti.

denisia spunea...

toate îmi plac ...dar margaretele sunt deosebite...câtă puritate, frumuseţe...

Danna spunea...

Puiul de căprioară este impresionant :x

INCERTITUDINI spunea...

Ai nishtepoze superbe!Imi plac si gandurile tale!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

f. frumoase. numarul 10 de sus l-am pus si eu pe desktop :D

Pizarro spunea...

me encanta tu blog voy ha seguirte,saludos.

Diana spunea...

Geanina,
cat de draguta esti tu, ca de fiecare data! Saru`mana pentru coronita, este extraordinara, o voi purta cu tot dragul!

Geocer,
bine ai venit! Eu nu am auzit de acel program, intr`adevar, acum toata lumea e pe mess, face parte din viata noastra cotidiana, poate mai mult decat este cazul.

Liza,
nici nu mi-as fi inchipuit sa nu iti placa, draga mea! Tocmai tie, care iubesti atat de mult frumosul.. Multumesc frumos, pupici dragalasi!!

Angel,
ma bucur daca ti-au placut, merci frumos, si tie o saptamana cat se poate de minunata iti doresc!

DoarATAT,
Adevarat a inviat! Si bine ai revenit pe aici, esti primit intotdeauna cu acelasi drag, sa stii! Multumesc tare mult pentru vorbele frumoase!
Sa iti traiasca fetita si sa te faca intotdeauna un tatic fericit! Nu e nimic mai frumos pe lumea asta decat un copilas, sa fie sanatoasa, fericita si zglobie mereu!
Te astept mereu aici cu inima deschisa pentru orice fel de "articolase", nu este nici un necaz, din contra, o placere!
Toate cele bune!!

Denisia,
si mie imi plac in mod deosebit!

Bughy Kid,
bine ai venit si multumesc si tie pentru impresia lasata!

Incertitudini,
bine ai venit, si la fel cum spuneai si tu la Liza(doareu) pe blog, ti-as cere un prenume, pentru ca nu mi-e indemana sa iti spun asa :)
Multumesc tare mult pentru aprecieri!Te mai astept cu drag!

Ciprian,
mai mai sa nu te recunosc dupa acea umbra :) dar te-am desconspirat, hihi

Pizzaro,
gracias ! Tu blog también es muy bonito

Diana spunea...

Lavi, ia uite ca s-a mai gasit o fosta impatimita a triviei :) era frumos, e singurul lucru ce il regret din ce era pe atunci si acum nu mai e, dar acum a aparut conquiztadorul, dragut, de altfel! Pupici dulci!

DOAR NOI spunea...

Pentru a comunica mai des, iti las adresa mea de mail: claudia.groza@gmail.com
Te astept cu drag!
Liza

Diana spunea...

Ok, Liza, merci! Pupici!

Lavinia spunea...

He he! Se pare ca iubitoarele triviei si-au gasit altceva! Pana acum 2-3 luni cum adormea Iulia fugeam repede la calculator si ma jucam conquiztador! Dar acum iau o pauza pentru ca nu prea mai am timp!

Anonim spunea...

Bun regasit(oare pt cat timp?)!!!!!! Offf,n-am cuvinte sa cuprind imensa mea tristete...Am adunat atata...Neputinta asta ma dezarmeaza! Nu mai inteleg nimic pt ca nu mi s-a mai intamplat asta niciodata! Nici tu nu cred sa mai intelegi mare lucru...insa asta e situatia. N-am rezolvat mai nimic,din pacate. Stiu ca mi-ai raspuns,culmea e ca ajunsesem sa pot intra si citi dar cand sa si scriu...pauza! In momentul ala m-am lasat pagubasa,n-am mai intrat...Refuzam din start Mozilla,stiam ca nu era o solutie pt mine.Foloseam numai Internet Explorer si n-avusesem niciodata probleme.Am refuzat ideea asta pana azi,trebuia sa-ti dau un semn,insa nu este optiunea cea mai potrivita.Nu-mi place Mozilla,e tare ciudata,imi subliniaza scrierea,desfasuratoarele sunt greoaie,playlistul nu exista aici,e cumplit! N-ai cum sa-mi intelegi nedumerirea,e ireal...Nu-mi vine sa cred...,no comment!Totul aici e greoi...,nu inteleg nimic...
Imediat ce am putut folosi google am cautat imagini de toamna...A cata oara??! Era sg lucru care ma mai deconecta de la tristetile mele...M-am abandonat frumusetii lor...Rar gasesti ceva mai frumos iar blogurile frantuzesti sunt minunate...
Sper sa pot reveni pe Explorer,sper...Nu stiu ce muzica mai ai,parca aveai si ceva de pe youtube...Parca sunt in pustiu,nu-mi revin...Vad ca ai schimbat fondul si asta e minunat! Florile superbe ca intotdeauna! Diana,stii tu cat de tare mi-e dor de tine????????? Spune,stii? Am obosit sa caut raspunsuri situatiei asteia,am obosit...
Am observat niste chestii pe-aici,mai nou,asa ca ai grija pe cine primesti in raftuletz! Oameni si oameni!
Mersi frumos pt imaginile "mele",adica asezate frumusel pe raft special pt mine...!Le-am adoptat imediat!Astazi am avut cateva adieri de toamna si ma simt deja un pic mai bine...,in rest.. n-am chef deloc...
Sper sa pot reveni maine mai entuziasta cumva desi nu garantez ca voi si reusi... Spune-mi ceva,astept gandul tau bun! Mi-e tare dor de efervescenta noastra...
Te imbratisez straaaaaans,draga mea!!!!!!!! E cenusiu fara tine! Nu ma uita!!!!!!!
L'automne

Diana spunea...

L`automne draga mea draga, sa stii ca mai mai cat sa ma supar iremediaaabil pe tine!!!! Pai se poate?? Sa nu mai lasi tu nici un gand bun de atat amar de timp?? Hmmm, te-am dat disparuta!! Intram, ieseam, nimic, nici urma de L`automne a mea! M-ai intristat cu absenta asta atat de indelunga! Ma gandeam ca esti plecata pe undeva, si tu ca si Broscutza! Intram si la ea, nimic, nici urma de tine!
Uite, vazand ca sunt probleme cu blogul meu atat la tine cat si la alte persoane , am schimbat de tot vechea tema, punand una noua, dar incerand sa pastrez aproape totul din cea anterioara, pentru ca mi-a fost tare draga si imi era ciuda ca trebuie sa renunt la ea! Dar s-a rezolvat, dupa cum ai observat am schimbat si fundalul, inlocuind albul acela atat de rece! Pe mine ma enerveaza la culme cand intru pe alte bloguri si dureaza o eternitate sa se incarce, uneori nici nu am rabdare si renunt, tocmai din cauza asta m-am invartit pe toate partile cautand o solutie! Acum din ce ai spus nu prea am inteles, insa totul e bine acum, nu? Nu mai sunt probleme! Am sesizat ca se deschide site-ul si mult mai usor si acum nu o sa iti mai arate acea eroare! Insa zi-mi daca totul e ok acum!
Te gasesc atat de trista, de ce? Unde ti-e voiosia din glas, ce era atat de transmisibila?! Off, hai revino-ti si nu ma mai "abandona" pentru asa lungi perioade de timp :) Te imbratisez strans cu cea mai mare caldura sufleteasca!!!

Diana spunea...

Hihi Lavinia, ma imbolnavisem si eu cu acest conquiztador, pe cat intram mai des, pe atat parca nu mai scapam de drog! Acum m-am mai linistit si eu, probabil pana data viitoare cand intru :)
Va pupacesc dulce, dulce, atat pe tine cat si pe Iulica!! Mai pune-ne poze cu ea, pleaseee!

Diana spunea...

Aaa, L`automne, incearca acum sa intri cu Internet Explorer, merge foarte bine, la mine nu sunt probleme! Hai mai da-mi un semn si spune-mi ca totul s-a remediat! Ar trebui sa functioneze!
Pupici voiosi care sa te scoata din starea asta!!!

Anonim spunea...

Am asteptat raspunsul tau pana am adormit,nu rezist mereu...dar surpriza am avut-o de dimineata!! Ma gandeam ca o noua zi poate insemna iesirea mea din impas si categoric din tristeti...Internetul asta m-a descumpanit...Petreceam ore minunate la tine,intotdeauna pe muzica buna! Insa ce vad?! In locul gandului tau bun pe care l-as fi meritat ...,tu ma certi si ma tragi si de urechi!!!!! Am crezut ca nu vad bine,era exact ce-mi mai lipsea!Sunt tare nedumerita si-acum! Merit eu asta,crezi? Credeam ca m-astepti cu incurajari,cu ceva solutii,nu mai vb de dragalaseniile noastre...Chiar n-ai inteles ca am probleme cu netul si asta-mi face viata grea? Nu intelegi cat s-a lucrat pe-aici de s-a ajuns sa-ti pot scrie?Cauta daca nu crezi si vezi daca am postat ceva pe undeva,chiar nu-ntelegi? De ce? M-ai citit pe la broscutza si n-am fost aici? Si-atunci? Stii ca si eu te-am asteptat pe la ea,atunci cand au inceput probl si ti-am lasat mesaje si pe-acolo...M-am suparat eu ca mi-ai raspuns dupa 3 zile????????? NU!!!!!!! Vezi ca n-ai avut rabdare sa-mi citesti randurile pana la capat? Ai fi vazut ca Mozilla asta nu-mi vede muzica de la tine,de fapt nu vede muulte alte chestii care exista si ma induce-n eroare,nu deschide fisiere,ce sa zic sa intelegi? Explorer-ul imi face fitze dar il iau pe ocolite ca s-ajung la tine...Vad ca nu-ntelegi cat s-a incercat sa se schimbe situatia si sa pot intra senina...,doar e un calc f bun si poate! Ce crezi ca am facut?!Asta primesc?Daca tu asa crezi...Fie ca tine! Si ma mai si intrebi ce am!Culmea!
Bine ca ai pus comentariile separat pt ca puteam citi textul si nu puteam deschide in vechiul stil...
Multumesc pt Ride It - Jay Sean! Cu asta reusesc sa mai trec peste critica nedreptatita.Iata ca eu am motive sa ma supar acum dar ...ma mai gandesc!
Mai lasa melodiile astea sa le pot asculta pe toate!
Pupici cu parfum de toamna deplina,ca sufletul meu!!!!!!
L'automne

Diana spunea...

:(

Anonim spunea...

Asta e raspunsul tau? Ce fel de raspuns e asta?????? Astept ceva pertinent si cat mai repede! Acela nu era raspuns,doar o jignire.Multumesc!
L'automne

Diana spunea...

Jignire???! Doar m-a intristat tonul vorbelor tale, atata tot! Si mi-a inchis orice dorinta sa mai scriu ceva..
Am inteles abia acum ca ai avut probleme cu internetul, eu care credeam ca problema e la mine, dar gata, m-am lamurit si imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva!
Dar asprimea din limbajul cu care imi scrii nu imi place si parca nu esti tu, nu stiu ce am facut eu atat de rau, pentru asta!
Daca vorbele frumoase atrag implicit altele, acestea ma lasa tacuta!

Anonim spunea...

Ma uimesti,sa stii! Nici nu m-am asteptat ...

Anonim spunea...

Si-acum ce sa mai inteleg??????????

Diana spunea...

Staai, nu fa ca totul sa para de niste dimensiuni gigantice!! "Nici nu m-am asteptat.."
Eu una nu mai inteleg nimic din ce spui, din ce se intampla..

Anonim spunea...

Nu mai conteaza un prieten in plus sau in minus,nu? Asa,da? Ok! Deci am o zi super interesanta,dupa cate se pare,plina de "surprize"!!

Anonim spunea...

Ba sa stii ca acolo unde imi pun sufletul si totul se duce naibii - e chiar de dimensiuni gigantice pt mine!! Si chiar mai mult de-atat! De ce-mi faci asta???????????????

Diana spunea...

Si ziua mea e la fel dupa cum se pare, din pacate! Dar sunt in bagata in ceata cu totul, sa stii! Chiar nu inteleg de unde a provenit supararea asta a ta! Si de vrei cu tot dinadinsul sa transformi totul in ceva atat de grav, poate ma faci sa inteleg!

Diana spunea...

Sunt o fire mai slaba de inger asa, nu stau foarte bine la capitolul acesta, dar totusi, nu ma supar atat de repede si nu tind ca de la o simpla neintelegere sa spun "ce mai conteaza un prieten in plus sa in minus", cu toate astea, ma mir de ce tocmai tu spui asta, !
Dar nu imi rastalmaci vorbele, eu cu dimensiunile gigantice ma refeream la cu totul altceva! Nu inteleg de ce s-a ajuns aici, ce am facut????
Hai, L`automne, revino-ti in fire si ia totul de la inceput fir cu fir sa vezi ca intrebarea "De ce imi faci asta???" nu isi are rostul, pentru ca nu am facut nimic, esti culmea!!!

Diana spunea...

Si daca totusi ti s-a parut ca am spus ceva nelalocul sau , mi-am cerut scuze si imi mai cer odata! Azi esti pusa rau pe cearta si nu vreau sa mai zic nimic! Cand imi mai scrii ceva deschid cu emotii sa vad pentru ca nu stiu ce urmeaza sa mai spui..

Anonim spunea...

Ma asteptam sa ma primesti altfel cand am putut sa-ti scriu din nou...,nu sa ma certi,intelegi? Unde vezi ton aspru la mine?! Reciteste-ti "adresarea" catre mine si vezi cum ma iei tu pe-acolo! Daca as sti exact ce are calc ti-as fi spus,scuze ca nu ma pricep! Pot doar sa-ti spun ca de fiecare data cand intram la tine,mi se bloca totul si-mi apareau tot felul de oferte pe care treb sa le inchid rapid...Din blocaj in blocaj,s-a inchis de tot! Cred ca s-a virusat si e ceva extrem de rezistent...Sotul meu a remediat probl dar acum ma tem sa nu revina pt ca nu ma simt in siguranta deloc.Repet,nu ni s-a mai intamplat niciodata! Asprimea ta m-a deranjat,faptul ca nu m-ai inteles si ca acum in loc sa-mi raspunzi frumos,asa cum stiam ca poti,imi lasi un emoticon care lasa loc de interpretari.De ce? Ti-am raspuns intotdeauna frumos,concret,am pus suflet aici de fiecare data,nu ti-am raspuns in "2 peri" cum fac altii si-i iubesti mai mult.Tu de ce-mi raspunzi asa???????????????????????

Anonim spunea...

Ia uite ce-ai inteles!!!!!! Pai cum sa cred eu chestia aia cu prietenul in plus sau in minus? Asta a reiesit din spusele tale,adica asa mi-ai dat sa inteleg...

Anonim spunea...

Nu mi-a placut nici tonul cu care-mi spui "revino-ti in fire" ,ca si cand ...,stii?Eu nu mi-am permis sa fiu imperativa!!!

Diana spunea...

Da, am recitit totul de la cap la coada, chiar si "adresarea mea aspra".. Bineinteles ca mi-a parut nespus de bine ca ai aparut dupa atata vreme dar neintelegand bine ca de fapt ai avut probleme cu calculatorul "te-am tras de urechi" ca nu mi-ai mai trecut pragul! Daca nu mi-ar fi pasat si nu ti-as fi simtit lipsa aici probabil ca nu ti-as fi spus toate alea,nu?
Iar emoticonul ala l-am pus pentru simplul fapt ca mi-au ramas vobele in gat cand ti-am citit spusele si m-au intristat foarte tare!
Acum am inteles totul si ma bucur ca s-a remediat problema, stai linistita totul va fi bine!
Te imbratisez si te pup ca sa iti treaca supararea! Muaaaaaahhhh

Anonim spunea...

Ape linistite? Sper din suflet! Trag o fuga in gradina,cu treaba,desigur! Pe curand!

Diana spunea...

Acum ce faci? Imi iei fiecare cuvintel la analizat?
Scuza-ma ca am crezut ca imi pot permite una ca asta! De acum inainte voi fi mult mai retinuta..
Ma intorc si eu la treburi cu multe semne de intrebare, desigur!
O zi frumoasa iti doresc!

Anonim spunea...

Draga mea,daca-ti provoc atatea semne de intrebare,spune-mi direct daca te deranjez sau ba! Eu nu ma mai mir de nimic de muuuult timp,din cauza asta imi iau atatea masuri de siguranta!Ce-ar trebui sa ma mire??????N-am asteptari de la nimeni!Si nici garantii! Sunt semn de aer,gemeni si trec greeeu peste ironii,ma ranesc strasnic dar nu ma invat minte niciodata! Asa ca astept rasp concret:deranjez cumva si chiar nu sunt pe faza?Poftim?

Diana spunea...

Pana unde s-a ajuns cu discutia asta.. Nu, cum sa ma deranjezi? Nici vorba! Nu am fost ironica, doar mi-am cerut scuze pentru ca am fost poate prea directa! Gata, mi-au disparut toate semnele de intrebare ca prin minune si inca mai cred ca esti un om deosebit!
Intr-adevar, poate ce s-a intamplat azi m-a facut sa ies putin din naivitatea asta si sa nu mai cred la nesfarsit in suflete imaginare!
Acum ascult piesa "where the wild roses grow",(Kylie Minogue si Nick Cave) din playlist, ascult-o si tu si poate revii la ganduri mai bune fata de mine..

Anonim spunea...

N-am incercat niciodata sa dovedesc cuiva cat sunt eu de deosebita! Pana la urma nimeni,dar absolut nimeni nu e bun sau rau in totalitate...Suntem doar oameni cu anumite valori sau nu desi usor se poate observa ca piramida valorilor e cam rasturnata in zilele noastre...Stii asta,probabil ca a fost si motivul pt care-ai plecat dincolo...Daca as fi vrut sa demonstrez cat sunt de deosebita,ieseam in fata si din anonimat...Ma expuneam masiv,sa impresionez,nu crezi? Asa ce-am facut? M-am oprit intr-un "colt de rai"(adica blogul dumitale!),eu,o anonima si-am privit ca un copil vitrina cu jucarii frumoase! "Jucariile" alea ma fascinau si-mi doream sa fie si-ale mele,macar putin! Intr-o zi(parca 5 aprilie,nu?),patroana raiului de magazin,m-a invitat sa intru si sa aleg ce poftesc.M-am gandit dac-as putea lua ceva de-acolo dar simpla placere de-a intra era mai mare decat orice lucrusor anume...Apoi au trecut zile minunate,eram aproape nelipsita din magazin,prezenta mea se presupunea a fi una agreabila,am cunoscut si alti vizitatori atrasi de mirajul locului,era Altceva...Dar cum totul era muuult prea frumos ca sa poata fi si adevarat..........Restul,continuarea o astept de la sursa,adica proprietara coltisorului acela de rai! Te incumeti sa faci asta? De ce crezi tu ca sunt eu deosebita?Acum,e drept ca am acces la orice magazin dar al tau nu era pt mine chiar "orice magazin"...Era calitate superioara plus miraj din plin...
L'automne

Anonim spunea...

Eu ascult acum non-stop "Amintirea ta" - Spin. O remarcasem cu ceva timp in urma si am redescoperit-o recent.E ff tare! Ma gandeam s-o rezerv pt o eventuala lista dar...iat-o acum!
L'automne

Diana spunea...

"Dar cum totul era muuult prea frumos ca sa poata fi si adevarat...." , nu ai sa crezi dar chiar e ADEVARAT! E frumos si e adevarat..stiu, vorba aceea e un cliseu ce de multe ori e atat de real, dar nu si in povestea aceasta! Pai ce ar face "patroana raiului de magazin" fara administratorul sau, "gatul" afacerii? Cum ar mai putea sa isi miste capul patronul? Ce ar vedea in stanga si in dreapta sa? O pustietate de nedescris si o liniste de mormant! Ce ar face fara persoana ce da miraj acestui loc? Ce il face cu vorbele si cu gandurile sale sa fie un loc atat de unic? Sa fie "altceva" ..
Aceasta e L`automne a mea, fara de care, magazinul de rai nu ar mai functiona atat de bine si nu ar mai fi la fel de frumos!
M-a impresionat pana aproape de lacrimi povestea aceasta si din cauza asta te pot numi un om deosebit, special!
Imi place foarte tare piesa, nu o stiam!
Pupici cu voie buna , dulci si calzi!

Anonim spunea...

Ce-mi raspunzi e exact ce simt si eu! Adica emotie in stare pura,aproape de lacrimi! Mersi! Sa pastram momentul asta,are valoare tocmai prin puritatea sa!!!!! Ma bucur ca te-ai prins,chiar si mai tarziu...dar tot e bine si-asa!
Pupici calzi si de la vizitator!
L'automne

Diana spunea...

Ce mult ma bucur ca poate fi si asa, frumos, un moment pur si sublim!
Somnic dulce, imbratisari stranse si multi pupici trimisi din coltisorul nostru de rai!

Cory spunea...

Draga l'Automne (permite-mi sa-ti spun asa, chiar daca nu te cunosc), esti cu adevarat deosebita prin felul cum scrii, ce scrii si cum gandesti! putini oameni ca tine! Pe Diana o cunosc de multi ani, ca doar e vara mea, poate mi-as fi dorit sa o cunosc mai bine :) dar niciodata nu e timpul pierdut ! Am citit cu zambetul pe buze conversatia voastra, ca de altfel cum citesc de fiecare data comentariile voastre! Imi sunteti dragi amandoua si pot spune , sincer, ca fara tine, draga L'automne, nu ar mai fi acelasi farmec aici, pe Raftul cu ganduri sau "coltisorul de rai" cum l-ati numit voi ! Citesc cu mare placere articolele Dianei dar si ce se scrie dincolo de ele! Va pup ! si pe tine Dia, te imbratisez cu mult dor si drag!

Cory spunea...

De fapt vroiam sa las un comment despre intalnirea cu internetul si m-am ratacit printre randuri :) Era prin 2002 (de aici si adresa de mail pe care si acum o am, Dia tu stii), eram studenta in primul an, la Iasi, si cum nu aveam calculator si deci nici internet, mergeam cu o prietena la cel mai apropiat internet café de langa caminul unde eram cazate (pe Alexandru Lapusneanu, str cu rest. Corso, telefoanele... din Iasi bineinteles). Nu mai tin minte exact cat era ora, (parca 10 sau 15 mii) dar stiu ca trecea asa repede, incat mai luam 1 ora si inca jumate...nu ne mai saturam, era o alta lume in care intram, te deconectai parca de ce era in jur, sau afara :) mergeam mai ales in weekend si cel mai mult imi placea sa caut informatii si poze despre vedete, de la noi sau internationale si bineinteles si wallpappers, ce imi placea luam pe discheta, ca si Diana, pt ca era foarte la moda atunci, intre timp a cam disparut (acum nu am deloc la unitate - ma refer la discheta). Mai si jucam pe net, dar nu jocuri strategie sau care mai sunt acum "la moda", ci de-astea mai domestice :)), mai pt copii :)) Ah...si cautam fel de fel de referate si proiecte pt facultate, care ne-au prins tareeee bineee (unele le reproduceam mot-à-mot, din altele ne inspiram... cam asta a fost cu internetul ! Si vorba Dianei, e ca un drog :) eu am ajuns sa lucrez cu internetul ! nu stiu pt cat timp, dar imi place ce fac ! Te pup dulce Dia!

Bejenaru Gabriela spunea...

sunt foarte frumoase aceste poze

Anonim spunea...

Saru'mana pt aprecieri,Cory,oricine-ai fi si oriunde te-ai afla!!!
Sarutari si de la mine!!
L'automne

Diana spunea...

Cory, var`meo, multumesc frumos pentru vorbele atat de minunate lasate aici! Nu stiam ca esti chiar atat de mult cu ochii pe noi, a fost o surpriza sa aflu! Si iti multumesc ca ne urmaresti, vino mai des si cu vorbele, acestea vor ramane aici, indiferent ce va fi!
L`automne nu are cum sa nu te fascineze prin cuvintele ei rupte din stele , niciodata nu te saturi cititnd-o...
Merci pentru povestioara ta despre intalnirea cu internetul, mi-a placut si chiar nu o stiam! Imi amintesc cum stateam amandoua si pierdeam noptile in camin la tine jucand tot felul de joculete pe calculator, descoperind mirajul acesta! Iti amintesti? Si tu mai trebuia sa scrii si pentru licenta! Ce vremuri frumoase!
Te pup cu tot dorul si dragul!!