Pictures by Vali Barbulescu

Category : ,

[sursa]

15 comentarii:

Anonim spunea...

Buna sa-ti fie ziua,draga mea,atat cat se mai poate!! Offf,dragutza mea suparata,o zi lipsesc si eu si uite ce gasesc........ Pai se poate?! Cum dispar,cum apare cate ceva........Glumesc si eu,ce sa mai zic!!!!!!!
Hai sa zic ceva despre Vali Barbulescu...Vad ca a trecut repede si neobservat pe nedrept! Merita atentie din partea celor ce-au trecut pe-aici...O mica parere acolo... Mie imi place,e baiat inteligent si cu educatie! In fond,asta si conteaza pt ca de provenientza lui - habar n-am si nici nu mi-ar schimba optica asupra lui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I-am urmarit majoritatea emisiunilor tv si dupa felul prestatiei sale de-acolo am emis judecatile astea. E un bun DJ,compozitor si fotograf! M-a surprins placut viziunea sa asupra fotografiei,de remarcat asta! Stiam despre pasiunea pt fotografie si am vazut o parte,au ceva f special... M-am bucurat sa-l regasesc aici pe Laurentiu Duta,compoz. meu preferat;un tip cu talent urias si tot atata modestieeeeeeeee...Uite,sa nu zici tu ca nu tin la tine,o sa-ti las spre cautare o melodie de-a lui, absolut superba(nu ca ar fi singura,toate sunt de exceptie!). Sa-ti mai treaca supararea.Se numeste "Visul" si o canta chiar el in duet cu Andreea Balan! Sa vezi ce miraculoasa e! Astept parerea ta!
Am recunoscut-o aici si pe minunata si regretata Anca Parghel,un alt mare om de muzica,extrem de apreciata in Belgia,unde a si predat ani multi la Conservatorul de-acolo!!!!!! O imensa pierdere! Era cel mai optimist om pe care-l vazusem in viata mea si cand a murit...m-a daramat...Cum sa moara un astfel de om puternic,cum e cu putinta sa ne zambeasca in cele mai mari dureri pt a nu ne pierde noi speranta? A fost ireal totul...Mi-am dat seama ce mici si neansemnati suntem...Un om remarcabil!
Asa-i ca parca te-am mai alinat putin,as vrea sa fie asa!!!!!!!!!!
Nu puteam sa trec peste...,ca si cand n-as fi vazut si-auzit!...
Pupici calzi,din toata inima si pe deasupra gandurile mele bune,e bine?!!
L'automne

Anonim spunea...

Rectificare! Melodia are mai multe denumiri dar cauta "Visul" - 3SE&Andreea Balan!
Imediat ce pot,vin si la cealalta tema! Putina rabdare,da?
Pupici,pupici!!
L'automne

Diana spunea...

L`automne, draga mea, buna sa iti fie si tie inima! Cum sa fiu suparata,nu, nici gand! Poate doar putin mahnita! Da nu`i bai :)

Tu reusesti de fiecare data esti o scumpa si imi aduci zambetul pe buze! Asa-i ca e talentat Vali a nostru,nu? Mie imi plac tare mult fotografiile sale, in special cele cu Laurentiu Duta. De asta am tinut sa le afisez si eu pe blog! Cat despre Anca Parghel sunt de acord cu tine, nici eu nu am vazut, niciodata, un am mai optimist si care sa iubeasca mai mult viata ca ea. Parea ca va infrunta din nou boala, prin puterea gandului si a sperantei ce nu i-a murit nici in ultima clipa! Mare pacat, mare pierdere, tare trist! Viata e uneori nedreapta, de fapt moartea, ca ii ia pe oamenii buni ce merita sa traisca vesnic daca s-ar putea!
Sa stii ca nu reusesc sa dau de melodie, m-ai facut tare curioasa. Am gasit doar una cantata de cei doi, si anume "Ma doare fara tine", insa nu stiu daca e aceeasi cu care imi spui tu! Off :(
Multumesc pentru vorbele tale calde si frumoase! Te astept din nou, asadar, precum ai spus:)
Pupici muuulti!

Anonim spunea...

Vezi rectificare!!!!!!!!!!!
L'automne

Diana spunea...

L`automne, cauta putin pe youtube Reverse- Mai stai si zi-mi daca e aceeasi. Vad ca la comentarii aici lumea se contrazice, multi sustinand ca nu e Laurentiu Duta cu Andreea B, ci Reverse. Si mie mi se pare totusi ca nu e vocea Andreei.
Cauta, asculta si da-mi de veste! E superba melodia, imi place!

Anonim spunea...

Da,da,da,asta e! Uite ca de denumirea asta nu auzisem,oricum stiu de-o gramada de nume("Stai",'Mai stai","Stay","Visul","Un vis frumos"...Eu o ascultam sub cel de "Visul"! Imediat am cautat si asta e! Ei,ce zici?! Nu incalzeste sufletelul ala frumos??? Eu asa zic! Am descoperit-o cu cateva zile in urma si-am mai asteptat putin sa te mai saturi de tot ce-avem pana acum pe-aici(mi-e drag raftuletzul asta al tau ca parca ar fi si-al meu!).O sa-ti mai zic eu cate ceva despre asta,o sa fii fericita,cred!!!!!!!.Adica despre raftuletz! Sunt eu prinsa cu ceva treburi acum...dar revin,nu te las! Asta nu inseamna ca nu mai trag cate-o fuga pe la raft,printre picaturele...N-o sa-ti vina sa crezi de cat de mandra sunt de raftul tau!
Ia repede cateva ramurele de liliac de la mine din pom si fuga-fugutza in apa cu ele!!!!! Ti le dau cu tot dragul!
L'automne

Diana spunea...

O ascult de cand am gasit-o, e asa frumoasa...Saru`manuta ca ai impartasit-o si cu mine!Da, sa stii ca imi incalzeste sufletul! Uite ca s-au gasit doua melomane :))
Cat ma bucur ca te simti bine aici in casuta noastra, pot sa zic! Ca nu mai esti demult doar un musafir. Hmmm, abia astept sa vad cu ce ce cuvinte frumoase imi insenineaza inimoara L`automne! :)
Gata, am pus liliacul in vaza, e tareee frumos! Mi-a parfumat tot raftuletul. Stii tu ce imi place mie, vad! :) Multumeeesc mult!

Ana Gabriela spunea...

frumoase poze:D preferata mea e a opta

Diana spunea...

Si mie imi place mult cea de-a opta! :)

Anonim spunea...

Pai cum sa nu fie cea mai frumoasa foto 8 daca e chiar iubita lui Vali???? Iubitelor,n-ati recunoscut-o pe bebelusha Delia - de la Carcotasi??????????????? Mda,e frumushica numai ca zilele astea a fost surprins sarutand pe alta...Ei,...dar acum tot dupa Delia suspina....
L'automne

Diana spunea...

Da, o stim pe Delia, mie imi pare tare rau ca s-au despartit, poate se vor impaca, cine stie? Faceau un cuplu minunat!

VB spunea...

multumesc frumos pentru aprecierile aduse fotografiilor mele !
sincer, ma bucur foarte mult atunci cand vad ca exista persoane care apreciaza pasiunea mea pentru fotografie !
gasesti mai multe imagini pe www.barbulescu.ro
deasemnea imi poti adresa orice intrebare legata de acestea pe mail la: contact@barbulescu.ro
mult succes cu blogul mai departe ! :)

numai bine,

VB

Anonim spunea...

He he he! Uite ca ne-a gasit Vali!! Foarte taaare! Nu mi-a venit sa cred ca e chiar el asa ca...l-am verificat!
Bravo,Vali! Faci niste lucruri formidabile si suntem incantati ca ne-ai onorat cu prezenta pe-aici!

Pup Printzeso!

L'Automne

Diana spunea...

Vali,
nu stiu daca vei mai trece pe aici dar oricum ar fi iti multumesc frumos pentru vizita! Aprecierile noastre vis-a-vis de fotografiile tale au venit de la sine pentru ca ar fi imposibil ca cineva sa nu iti remarce talentele!
Toate cele bune si la cat mai multa inspiratie!

Diana spunea...

L'Automne,
chiar zilele astea imi era gandul la tine si voiam sa iti scriu sa vad ce mai faci, imi e tare dor de tine; sa stii!
Uite ca si pentru mine a fost o supriza frumoasa mesajul lui Vali, am intrat ieri pe blog dupa foarte mult timp si cand am vazut comentariile prima data ma gandeam ca e vreo gluma dar cum am specificat sursa fotografiilor a fost usor sa ne gaseasca :)
Pupici dulci!!