Piese ce as vrea sa castige la Eurovision

Category : ,

Imi place mult sa vizionez Eurovision-ul, aproape in fiecare an l-am urmarit. Aseara m-am uitat si la cea de-a doua semifinala si astept cu nerabdare finala de maine seara! Concluzia pe care am tras-o e ca e cam mare concurenta, insa am cateva piese preferate ce mi-as dori sa castige! Nu spun ca nu as visa sa castigam chiar noi, dar voi fi multumita daca ne vom alege cu un loc printre primii zece. Mi-a placut enorm de mult spectacolul facut de rusi, bravo lor pentru o organizare atat de impecabila! Nu pot sa nu ma intreb daca va fi sa castigam si noi, unde sau cum se va organiza. Revenind la subiect,aseara am ramas placut surprinsa de cei din Moldova, a caror piesa e chiar simpatica. Si publicului i-a placut, asadar s-a calificat si ea in finala.
Preferata mea e insa Norvegia, ce am eu asa un presentiment ca va castiga.
O alta piesa ce e tare draga inimii mele si care sper sa ocupe un loc cat mai fruntas e cea a reprezentantei Islandei. Nu e asa ca e superba?
Imi mai place mult si melodia Azerbaijan-ului, cantata de Arash si Aysel.
Si piesa celor din Moldova despre care va spuneam ca mi-a placut si ma bucur ca a intrat in finala! Hai la hora din Moldovaaaaaaaa
Oricum, sunt multe piese dragute si curiozitatea e cu atat mai mare!

38 comentarii:

Lavinia spunea...

Si noi urmarim in fiecare an Eurovision-ul. Anul acesta mi-au placut mai mult melodiile prezentate in prima seara, dar si aseara au fost cateva dragute! Printre preferatele mele se numara si cele pe care le-ai pus tu aici, dar si cea a reprezentantilor din Bosnia&Herzegovina. Cat despre melodia reprezentantei Islandei.....m-a impresionat mult vocea ei....te trec toti fiorii cand o asculti!
Astept cu nerabdare finala si sa-i tinem pumnii Elenei! Speram sa ocupe un loc cat mai bun!

Ina Todoran spunea...

Mie imi place Islanda, Armenia, Suedia si Malta. Romania e varza... Oribila piesa, oribile versuri! :-t

Cristian Lisandru spunea...

Da, Norvegia vine cu o piesă puternică. De urmărit...

Diana spunea...

Lavi, imi place si mie melodia celor din Bosnia, sunt tare curioasa cine va castiga, sunt cateva piese bunute!
Da, hai Romaniaa!

Ina, si piesele mentionate de tine (tarile) sunt tari! Mie imi place Elena, chiar daca poate piesa nu e dintre cele mai stralucite, o sustin!

Cristi, e faina piesa Norvegiei, asa-i? ;;)

broscutza spunea...

sor'meo, imi plac toate...Toate sunt superbe!!
Insa cel mai mult melodia Islandei imi place! Vocea fetei e superba!! Dar cum sunt o nationalista, imi doresc enorm sa fim si noi cat mai sus in top, sa ne mai vada lumea si frumusetile!!
AAA...mi-ati tinut noroc si pumnii stransi azi, ca mi-a mers tare bine la examen! Va multumesc dragele mele!
Acum insa, dupa o noapte intreaga de invatat si o zi de stres, ma voi bucura de o noapte dulce de somn! Ca mi se lipesc ochii!
Va pup si va iubesc!
Hai ROMANIA!!!

Anonim spunea...

Fetele mele dragi,chiar daca e f tarziu eu tot va trimit pupiceii de noapte buna!!!!!!!!!! Nu,nu v-am uitat,cum s-ar fi putut asta? Dar...ne revansam!! Nu-mi vine sa cred cat m-ati zapacit de cap incat sa uit total de Eurovision.......Pai se poate asa ceva?? Sa nu zici tu,draga Diana,nimic?! A trebuit sa ma pun azi in tema...,ceva mai stiam eu dar chiar asa?? Parerea mea e ca Moldova are o melodie f tare cu care urca sigur in top 10! Piesa si voce formidabile - Malta. F bun si Azerbaijan! Sansa la titlu - Norvegia,ei merg pe o melodie ruseasca la baza! Mi-a placut f f tare...Grecia! E ceva super dar sigur ca o vor cataloga altfel,e mai disco! Daca ai putea cumva s-o descarci ar fi perfect,e mortala pt topul nostru,nu? Pt Azerbaijan am o febletze(Arash a fost mania mea vreo 2 ani,cu o mel superba!).O sa-ti zic de ea tot pt top! In rest...nu stiu ce sa zic! Sper sa ne clasam si noi in primii 10! Nu-mi prea place Elena,mai ales in tinuta aia de amazoana...Pacat de piesa!
Va pupic muuuuult si regret ca n-am putut sa fiu cu voi mai devreme! Sper totusi sa apreciati efortul de-a aparea la ora asta!!
Imbratisari straaaanse si din toata inima!!!!!!!!
L'automne

Anonim spunea...

Wow,ce trandafiri frumosi!!!!!!! Meritau remarcati chiar si la ora asta!!!!!
L'automne

Diana spunea...

Broscutza, sa stii ca m-am gandit la tine si ma bucur tare mult acum cand aflu ca ai trecut cu bine si peste acest examen! Iti tin pumnii in continuare! Pupici si imbratisari stranse!!!

Diana spunea...

L`automne tare mult ma bucur ca nu ai ne-ai uitat si ai venit chiar si taziu sa ne spui o vorba dulce de noapte buna!
Si ce pusa la curent cu Eurovision-ul esti, pai se putea altfel? Chiar tu? ;;)
Si mie imi place mult Moldova, sper din suflet sa fie in primii 10! Si toate ce le-ai enumerat si tu! Sunt chiar multe piese dragute anul acesta, nu? Sunt atat de nerabdatoare, abia astept sa inceapa!!
De ieri tot ascult melodia celor din Bosnia si Hertzegovina, e divina!!!!!!!! Nu ma mai satur de ea!
http://www.youtube.com/watch?v=idbdSPzXm78
Uite, ascult-o de mai multe ori si spune-mi ce parere ai, sunt curioasa.
Te pupic in treacat si rapid rapid!!!!

Geanina Codita spunea...

Daca puneau cei de la Eurovision un premiu in joc pentru cine stabileste corect clasamentul castigatorilor erai premiata. M-am uitat acum la clasamentul oficial si pronosticul tau. La fara cuvinte...

Diana spunea...

Geanina, chiar la asta ma gandeam acum, ce tare suuuunt, nu? :)) Hihi , pot spune ca am ghicit podiumul si ma bucur nespus pentru cine a castigat! Si ma mai bucur la fel de mult ca Turcia nu a fost in primii 3. De Romania nu mai zic nimic.
Te pup, somn usor! Ai fost o draguta!

Delia spunea...

Bravo Diana! Si eu am facut acelasi clasament. :)
Cred ca sunt piese care le vom auzi non stop cel putin vara asta.

Diana spunea...

Merci Delia, eu sunt multumita de cum au decurs lucrurile, imi pare rau de Malta, ca nu a prins un loc mai fruntas! Te pup!

Anonim spunea...

LA MUUULTI,MULTI ANI LUI SHANITZU!!!!!!!!!! Stiu ca e cu o intarziere de 2 zile dar asa a fost sa fie...Sa va traiasca,sa va bucurati de nazdravaniile sale si sa va daruiasca clipe da rasfat deplin!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-e tare dor de voi si sper sa revin cat mai curand...Mi-ati lipsit enorm dar ati fost nelipsite din gandul meu...
Pupici rafinati cu dor si drag,
L'automne

Diana spunea...

:D Ham, ham, muultumesc frumoooos!! Esti tare draguta, ca de fiecare data!!
Si voi imi lipsiti, e atat de liniste pe aici...
Pupici dulci dulci de la noi!!

Anonim spunea...

Salutare din nou,draga mea! Mi-e un dor nebun de toate cuvintele noastre frumoase,de toata energia aia pozitiva cu care venim aici... Chiar daca nu pot scrie,asta nu inseamna ca nu ti-am trecut pragul,dragutza mea...Vin zilnic aici cu maaare drag si nu mai e nevoie sa-ti spun asta pt ca stii deja...Chiar acum am recitit dialogurile noastre din 14 mai,absolut fantastice,fabuloase!!!!!!!! Acum ascult melodia Greciei,deosebita! Stiu ca nu se incadra in Eurovision,era "altceva"...Draga mea,nu prea am ce sa zic despre Eurovisionul de anul acesta pt ca l-am ratat! Sigur ca ma documentasem cu partile concurente,melodii(cam tarziu,recunosc) dar stiam ca nu voi urmari spectacolul...In week-end am fost invitati la nunta unui verisor de-al sotului!!...Ce sa-ti zic,superb! Mirii atat de draguti,de calzi! Mireasa cred ca era ardeleanca,imi plac oamenii astia...Au o blandete si-o cumsecadenie aparte...Pozele artistice facute mirilor m-au dus cu gandul la tine,iubire...La tine am mai vazut asemenea cadre superbe...Sincer! N-am stiut nimic despre clasamentul Eurovisionului,nimeni nu stia nimic! Cand am ajuns dimineata acasa am deschis repede calc. la tine...Intr-adevar,melodia pe care mizasem si eu la titlu - castigase!!!!! In rest...nimic! Caut alte informatii cu google...nimic!!!!!!!! Abia tarziu,peste cateva ore am aflat ce si cum...Impresii nu pot avea,n-am vazut desfasurarea! Insa...nu ma omor dupa Islanda,erau destule altele care-ar fi meritat locul ei...Nu stiu de ce atat de departe Malta,o voce remarcabila si-o melodie dificila... De ce nu Moldova,ce n-a mers acolo? Nu m-am asteptat...Ma bucur pt Azerbaijan(ti-am zis si de ei!) si pt Grecia! A fost o surpriza s-o vad in top 10 tocmai pt ca suna altfel decat se canta pe-aici...Nu stiu ce sa zic despre Romania,n-am vazut prestatia. Din cate am mai citit,nu s-au descurcat deloc rau dar cine stie cum se face ca tot nu iesim bine...Pacat!
Credeai ca te-am uitat? Cum s-ar fi putut intampla asta? Poate dumneata! Mi-e tare dor de-un cuvintel frumos si sincer...,stii,uneori mi se face urat de la atata inghet sufletesc din jur...Ti-am simtit lipsa si m-as bucura sa stiu ca si tu ai simtit la fel...!!
"Iubind pe cineva,l-ai luat in sufletul tau fara ca el sa piarda ceva"
"Cei care cer prietenia fara a o da in schimb sunt hoti de suflete" - N.Iorga
Iti trimit pupici la fel de rafinati ca si gandurile noastre!! Cu mare drag si dor,
L'automne

Diana spunea...

L`automne am intrat si eu putin si ce sa vad? Ti-ai facut putin timp sa ma alinti cu vorbele tale atat de calde! Iti multumesc ca esti atat de fidela si ca nu ne uiti niciodata!! Cuvintele sunt de prisos!
M-a luat o lehamite de toate, tre` sa recunosc, nici de scris aici nu imi mai arde pentru ca parca e pustiu totul fara voi! Dar acum m-am mai linistit si m-am asezat cu acelasi drag in fata calculatorului, ca sa te citesc si sa mai ascult putina muzica..
Deci v-ati petrecut in week-end, bravo, ma bucur sa aud! Abia astept si eu nunta prietenei mele de la inceputul toamnei, mi-a transmis si mie emotiile ei si acum cand si noi ne indreptam spre implinirea unui an de la casatorie ma tot gandesc ce repede a zburat timpul, nici nu am simtit cand a trecut!
Eu sunt multumita de cum au decurs lucrurile la Eurovision, chiar sunt bucuroasa de top 3, mie imi place piesa Islandei muuuult!! Cum de nu iti place? Ma mir! Insa sunt putin dezamagita si eu din cauza Maltei, a Moldovei, Romaniei, la un moment dat, cand se desfasura votarea, noi eram ultimele doua pe lista, Moldova pe penultimul loc si Romania pe ultimul, nu imi venea sa cred! A fost concurenta mare anul acesta, multe piese frumoase, insa nu pot sa nu ma intreb daca piesa Norvegiei era cantata de noi daca mai iesea invingatoare! Dar cred ca nu :(
Ce minunate si aceste doua citate de N.Iorga, de fiecare data ma fericesti cand mi le scrii!
Te pupic dulce dulce si iti doresc o noapte linistita cu un somnic pufos si cat mai profund!

cory spunea...

Vara-mea, ce pot sa spun e ca ai o intuitie extraordinara!! bravo!! adevarul e ca piesa Norvegiei imi place f mult, m-am indragostit la prima auditie... PS : Iti fac o propunere: pe cand un top cu cele mai bune filme ever? Te pup!!

Anonim spunea...

Sa stii ca si eu am o stare de lehamite...dar speram sa vii cu ceva nou,frumos...Ce faci? Nu stii ca te astept cu nerabdare?????? Hai sa schimbam putin registrul pe-aici,atmosfera asta inerta...Vino cu niste poze frumoase,ceva ce ai gasit pe undeva si ti-a placut tie muuult...Vrei? Credeam ca numai eu am starea asta de nesfarsite melancolii...Ce vrei? Suflete prea sensibile...Cine sa ne inteleaga?! Nu uita insa ca nu esti singura;eu sunt aici,oricand pt tine! Plus toate gandurile mele bune! Si sincer,ai nevoie de-o inima maaaaare sa le poti cuprinde pe toate!!!!!!!!!!! Nu vb aiurea!!
Sarutari din departari,bonus - un buchet de flori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L'automne

Diana spunea...

Cory, merci, pot spune ca intuitia este o prietena veche la care apelez de multe ori si niciodata nu m-a dezamagit foarte tare pana acum :) Da, ma tot un gandesc la un top cu filme bune, tre sa il fac, e musai, pentru ca vreau si eu recomandari, greu se mai gaseste azi un film bun! Pupici si merci ca ai trecut pe aici!!


L`automne, sunt plictisita tare, tare nu asa, fara chef de absolut nimic! O fi si de la vremea asta mohorata tare, nu stiu...Asa e, cine sa ne inteleaga?!
Multumesc de mii de ori ca esti aici oricand, esti o dulceaaaaataaa!!!!! Da, o sa incerc sa vin cu o alta serie de pozici frumoase :D si tu cu o serie de melodii superbe, ce zici, facem targul, batem palma?
Mi-a placut tare rima de la final, saru`manuta si pentru flori dar si pentru sarutari!! Si eu te pupacesc dulce dulce!!

Anonim spunea...

Mai intai voi veni cu o lista de citate(preferatele mele!) si daca-ti plac...le poti pune pe-aici,pe undeva... Ok? Hai ca trebuie sa facem noi ceva sa iesim la liman...Broscutza noastra cine stie pe unde voiajeaza si ce minunatzii vede?! Da' si cand o prindeeeeeem,sa vezi ce-i facem! Pai sa ne lase ea pe noi plutind in deriva???????Ei...,crede ca scapa??... Hai ca revin repede,sa ma astepti!! Nu te las asa sa te patrunda gandurile gri!!..
L'automne

Diana spunea...

Da, ce ma bucur!! Pai deja am inceput de cateva zile sa pun la vorba zilei citatele ce mi le-ai dat tu, cele de N.Iorga, sa nu imi spui ca nu ai sesizat!!
Da, pustiu fara voiosia Broscutzei,nu? Dar cum ai zis si tu, las ca o prindem noi :P
Te astept, aici sunt!! Gata, deja ma simt mai bine :-*

Anonim spunea...

Sigur ca am observat ca ai pus citatele de la mine! Nu,nu mi-a scapat chestia asta...
"Clipele fericite ard in intregime si lasa prea putin scrum in noi. Ceasurile amare ard cu greu si umplu inima de fumul si de scrumul amintirii" - Gala Galaction(scriitorul meu preferat!!!!!)
"Ce planta zgribulita de frig nu-si deschide florile catre soare? Ce suflet omenesc nu vine,irezistibil,spre sorgintea razelor de simpatie trimise de alt suflet?" - G.Galaction
"Licuricii lumineaza noaptea pt ca pasarile de noapte sa-i poata zari mai usor,ca sa-i inghita...Iar oamenii buni exista numai pt a cadea jertfa barfei si clevetirilor" - Cehov
"...Adevarata dragoste este atat de rara,atat de dureroasa,atat de suava,atat de cruda,incat este preferabil sa n-o cunosti;si cu toate astea,ma socotesc atat de fericita ca te iubesc cu aceasta dragoste care ucide si care mantuie,care pedepseste si care iarta,c-as dori sa nu se mai sfarseasca niciodata". - Veronica Micle
"Pierzand cerul fericirii tale,cu anevoie mai poti gasi pamantul de unde ai plecat"-V.Micle
"ADEVARATII PRIETENI SUNT RUDELE MAI PRESUS DE SANGE" -Lucian Blaga
"Muncim mult,invatam,strangem lucruri scumpe noua si iubim cu o siguranta uluitoare ca si cum existenta noastra ar fi vesnica" -Nichita Stanescu
"Daca e o greutate sa crezi in Dumnezeu,e o absurditate sa nu crezi"-Ioan Gura de Aur
"Daca ai fost inzestrat de la natura cu o 'inima de piatra',evita totusi sa zgarii cu colturile ei,sufletele altora..."-T.Canache
"Copiii invata bunatatea de la natura iar rautatea de la oameni" -N.Iorga
"Cel mai trist lucru in dragoste e ca uneori sufletul ti-l ia cine n-are nevoie de dansul" -N.Iorga
"Scrie ca sa pastrezi florile gandului tau,pe care altfel le ia vantul"-Iorga
"Sunt lacrimi asa de grele si de fierbinti,incat ochii nu le pot plange;ele zac in inima arzand-o"-Iorga
"Cel mai rau om e acela care nu poate fi bun nici cand e fericit."- Iorga
"E firesc ca un prost sa rada de tine pt ca nu semeni cu el."-Iorga
...Primeste-le pe astea si revin peste f putin timp! Gandeste-le,ok?
Pupici timizi si rapizi!! Vin repede-repede!!
L'automne

Diana spunea...

Le-am citit, savurat si gandit.. Sunt minunate! Sunt mai bogata pe zi ce trece si ceea ce ma bucura nespus e ca aceasta bogatie imi ramane scrisa aici, negru pe alb! Nu e minunat?
Nu pot spune care mi-a placut mai mult pentru ca toate sunt atat de adevarate si atat de profunde..
Primul spune atat de multe si totusi e pacat sa fie asa, nu? Din cauza asta vreau sa imi scriu durerile pe nisip si bucuriile pe stanca!
"Daca ai fost inzestrat de la natura cu o 'inima de piatra',evita totusi sa zgarii cu colturile ei,sufletele altora..." Ce frumoos spus!!
"Scrie ca sa pastrezi florile gandului tau,pe care altfel le ia vantul"- absolut supeeerb!
Multumesc din suflet, L`automne, ca le impartasesti aici, cu mine! Ca esti un om minunat, totusi mi se pare uneori prea putin spus despre tine!!

Anonim spunea...

Hai sa-ti spun cu ce m-am indeletnicit eu in pauza asta dintre 2 runde cu citate! Sa nu te tavalesti de ras,ok? Asta ca sa vezi cat de "minunata" si mai mult decat atat(cum zici tu!)sunt eu... Am smuls iarba din razorul de morcovi!!!!!!!!!!!!!! Ei,acum sa te vad! Ai vazut cat de minunata sunt,iti mai mentii parerea? A,uitasem si de vecina careia i-am explicat cum sa-si ia medicamentele,plus alte lamuriri suplimentare....
Nu plec,incep alta lista de citate,ok? Asteapta-ma sau mai mergi sa-ti mai rezolvi cate ceva!
Pupicei maricei!!!!!!!!!!!
L'automne

Diana spunea...

:)) Harnicuta!!! Bravo! Nu rad deloc, na! :D Si imi mentin in continuarea parerea, ce sa-i faci, hihihi!! Si uite am mai aflat un lucru nou, stai la casa, ce fruuuumosssss!! Si noi visam la clipa asta, cand ne vom construi o casuta!! Micuta, cocheta, cu o curte cu flori,un balansoar, o terasa unde sa ne savuram dimineata cafeluta, sa avem multi copii si catei! Suna minunat, nu? Aaa si razoare cu morcovi , hihi, era sa uit :D
Mai citesc cateva pagini din carte pana te intorci!
Pupiceeei, morcoveata!!

Anonim spunea...

"E mai satioasa painea ta decat painea straina si cea mai satioasa e painea ta cand o imparti cu altii" - Iorga
"E o mare nebunie sa lasi a patrunde urletele lumii de afara in camaruta in care constiinta ta curata tine liniste" - Iorga
"Scrie cu sufletul tau si reciteste cu sufletul altora" -Iorga
"Platim chiria vietii prin suferinti"- Iorga
"Sunt prieteni pt nevoie,prieteni de nevoie si prieteni in afara de orice nevoie - cei putini! - Iorga
"Cu fiecare deziluzie incredinteaza-te mai mult ca esti dator a fi mai bun - pt atata rautate cata este pe lume." - Iorga
"Saracul harnic vine indata dupa ingeri" - Iorga
"Vei fi cu atat mai fericit,cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost"- Iorga
"Nu uita niciodata ca oricine te iubeste cere de la tine o iluzie de ideal.Da-o,ori nu te lasa iubit." -Iorga
"Cresteau buruieni in umbra unui copac mare,si-si inchipuiau ca,de n-ar fi copacul,ele ar ajunge cat dansul,si-i ingaduiau cel mult si lui putina umbra,de pomana." - Iorga
"Este o prietenie care trebuie sa se vada si sa se auda"- Iorga
"Exista imprejurari in viata omului cand e mai intelept sa nu fii prea destept" - GOETHE
"De cate ori vezi pe cineva,bucura-te ca si cum l-ai vedea pt cea din urma oara;macar sufletul din el poate sa nu mai fie acelasi" - Iorga
"De la o vreme rodeste din sufletul tau numai ce ai lasat in sufletele altora" - Iorga

..Sunt de parere ca toate sunt pline de continut si merita atentia! Sper ca am mai depasit faza cu lehamitea noastra,nu? Ia uite ca pana si pe asta o avem la comun...Ce s-ar mai distra Broscutza sa ne citeasca...Pana una-alta,zi-mi daca-ti plac citatele de mai sus si daca sunt comentarii...,bine? Astept!
Pupicei rotofei!
L'automne

Diana spunea...

Mi-nu-na-teeeeeeeeeeeee toate TOATE!!! Da, e cu muuult mai bine acum, s-a dus lehamitea bat-o vina! Pai cum sa nu o alunge astfel de cuvinte stropite cu aur?? Toate mi-au placut si iti multumesc inca o data pentru ele!!
Pupicei si pupicitze!!

Anonim spunea...

Ce carte citesti? Interesant?
L'automne

Anonim spunea...

Ai ascultat melodia pusa pe blogul "Modificare"? Ce parere ai? Mie chiar mi-a placut,e asa de linistitoare...Muzica greceasca are un feeling special,nu crezi? Sa-mi zici daca ti-a placut...
L'automne

Anonim spunea...

Ai fugit tu pe undeva de m-ai lasat singura...Ce faci??????? Pai te scot din amortire si tu ma parasesti plecand la plimbare? Asa ca rasplata? Bineeeee!
Pupici suparati si bosumflati!
L'automne

Anonim spunea...

Parasire fara drept de apel?!!
L'automne

Diana spunea...

L`automne, nici prin gand sa te fi lasat asa, scumpica mea, insa mi s-a intrerupt netul de aseara si si-a revenit abia acum ~x(
Nu stiu ce probleme au fost ca nu mi s-a mai intamplat pana acum, dar promit ca imi iau revansa :)
Merg acum sa ascult piesa de pe Modificare si revin indata cu pareri!
O zi senina si frumoasa asemenea sufletelului tau!!
Pupici timizi si impaciuitori!! :-*

Diana spunea...

E minunata melodia, calda si linistitoare; intotdeauna mi-a placut muzica greceasca, acordurile ei!
Sper ca pupicii mei sa iti fi trecut supararea!! :(

Anonim spunea...

...Pot eu sa mai stau suparata cand vad trandafirii aia asa de frumosi????? Ce parere ai? Hai ca te-ai salvat cu ei,sa stii!!!! Am o durere de cap...,noroc cu muzica asta blanda ca parca ma mai calmeaza...Afara e un soare asa de puternic,cu greu il tolerez... Nu sunt o persoana solara,spiritul meu are un alt anotimp,nu cel al solaritatilor depline! Asa ne-a fost vorba? Unde sunt pozele frumoase despre care vb ieri? Ai uitat? Nu pot sa cred! Astept!
A,te intrebasem ce carte citeai ieri!..
Te imbratisez straaans!
L'automne

Diana spunea...

Hihi ce ma bucur!!!!! Am stiut eu ce sa fac pentru a o alunga, ai vazut? :P
Off scumpica mea draga, dar du-te de ia cat mai rapid un analgezic, pai se poate sa stai asa lasand durerea sa faca ce vrea cu capsoru` tau?
Nu am uitat de poze, cu siguranta maine le sui pe raftulet!! Am inceput sa citesc Pavilionul cancerosilor de Soljenitan dar e prea dureroasa si nu cred ca o duc pana la capat! :(
Si eu te imbratisez cat pot de strans si pana maine te las si te pupacesc, urandu-ti in continuare o zi frumoasa!
Revin maine cu forte proaspete!! :-*:-*:-*:-*

Anonim spunea...

Durerea tot durere,n-ai ce-i face chiar si cu analgezice!...De la primul semn am luat si mi se pare normal sa apelam la ele cand sunt probleme. Sunt persoane f reticente la medicatie si nu stiu de ce! Nu inteleg de ce sa alegi suferinta in locul calmarii...Problema e ca nici calmantele nu mai sunt ce-au fost sau am devenit noi mai rezistenti la ele...
Iti scriam undeva ca ti-as putea recomanda o carte frumoasa scrisa de Maxim Gorki.Asa ca pt suflet! Se numeste "Copilaria"! "Cand ma gandesc la copilaria mea,ma asemuiesc cu un stup de albine in care tot soiul de oameni simpli si stersi au adus ca si albinele,mierea cunostintelor si gandurilor lor despre viata,imbogatindu-mi sufletul,fiecare cu ce se invrednicea.De multe ori,mierea pe care o aduceau era necurata si amara,dar orice cunostinta tot miere este."
Este o carte f frumoasa care se citeste la orice varsta;inca o ocazie sa descoperi marea literatura rusa! M.Gorki traieste impreuna cu bunicii din partea mamei,ambii evlaviosi dar diferiti in viziunile lor despre Dumnezeu. Tocmai aceasta departajare face cartea atat de fascinanta. Vei gasi rugaciuni deosebit de frumoase pe care bunica lui le facea dimineata si seara,cu regularitate. Pt mine,cartea asta a fost o bucurie! Conteaza f mult stilul de scriere al scriitorului,cat mai apropiat de cititor,sa-l simti. Daca ai ocazia si poti s-o citesti,serveste-te cu duiosiile ei! Merita!
Sunt atatea carti mi-nu-na-te,in special cele scrise de marele Gala Galaction - personalitate coplesitoare! Eu nu impun nimic nimanui,sunt caractere care nu se lasa emotionate,nu raspund la duiosii,sunt reci si ferme! Eu daca sunt asa cum sunt,datorez asta si miilor de carti extraordinare citite! Toate vacantele citeam pe rupte si chiar si acum nu ignor problema asta. Trebuie sa ma hranesc si sa ma imbogatesc! Doar cu asta ramanem,nu cu alte averi...Detest pers. care se lauda cu ce au si nu sunt in stare sa lege o conversatie...Stiu ca e vremea lor acum,sunt in top iar noi privim de departe cu mirare,resemnare si lehamite.......
Mi-e bine cand sunt pe la tine pt ca apreciezi gandurile mele!
Primesc pupicii impaciuitori si-ti trimit la schimb pe-ai mei binevoitori! Transfer rapid!!!! Sa nu ma uiti,Diana!!
L'automne

Diana spunea...

Multumesc frumos pentru recomandare, daca iti spun ca m-am si apucat sa o citesc, n-ai sa ma crezi! Sunt atat de bucuroasa ca am gasit-o!!!!! Mi-a placut mult descrierea ta si m-a facut nerabdatoare!

http://www.scribd.com/doc/10035473/Maxim-Gorki-Copilaria

Nu stiu daca stii de acest site,dar eu de cand sunt plecata de aici am mai luat carti , e un site bogat si minunat!! Cu toate ca e obositor sa citesti o carte pe ecranul pc-ului, cand alta solutie nu ai, este minunata si aceasta!
Ai dreptate si eu sunt de acord cu tine, trebuie sa avem grija si de suflet si sa il hranim cu o carte buna, ca la urma urmei cu atat ramanem, nu luam nimic cu noi.
Ma bucur enorm ca ti-e bine la mine si sa stii,scumpa mea, ca nu doar apreciez gandurile tale ci le si astept cu mare emotie, bucurie si drag! Si asa s-a intamplat de prima data cand ai poposit aici! Si iti multumesc ca iti place si te simti bine contibuind ca acest locusor sa fie unul atat de cald si primitor!
Si cum as putea sa te uit? Sa fii atenta la ce ora iti scriu :)
Gata, am facut schimbul, acum iti mai trimit o serie de pupici, de data aceasta somnorosi si mofturosi!