Rochite de vara

Category : ,

Vaporoase, colorate, albe,inflorate, scurte, lungi, stramte sau largi, rochite sa fie! Imbracate cu sandalute cu toc, slapi, tenisi sau sandale romane. Mi-ar place sa fie numai vara si sa port numai rochite.

Parerea mea e ca o femeie ce poarta rochii e o femeie mult mai feminina si romantica.Voua va place sa le purtati? Am postat cateva modele ce mi-au placut mie, luate de aici.

32 comentarii:

di spunea...

Wow! Super!

Imi place de mor cea cu alb, albastru si verde - adica cea din stanga de pe randul 4 de jos in sus.
Scuze pentru bulversare, înțelegi tu care e preferata mea. Super ideea și super rochii!

Pupici

Diana spunea...

Di, si mie imi place de mor rochita aceea, dar si prima :) Ma bucur ca ti-au suras ideea! Pupici dulci
Vine vara bine-mi pareee!!

Diana spunea...

ti-a*

Ina Todoran spunea...

Ce ne nimerim Diana! TOATE imi plac la nebunie!

Diana spunea...

Ina,inseamna ca avem cam aceleasi gusturi :)hi hi ma bucur! Te-am adaugat si eu la blogroll ca nu te aveam,pupici

Anonim spunea...

..Una mai dragutza ca alta.......Gusturi bune,alese! Rochitele sunt vaporoase,de inspiratie romantica...,invita la purtare...Nu ma pot decide care-mi place mai mult...Hm! Si daca totusi trebuie sa aleg...,m-as opri la cea rosie si la penultima(cea cu roz si negru!).Toate sunt de podium,adica f frumoase!!!!!!!!!
Pupicei din toata inima,draga mea!!
L'automne

Lavinia spunea...

Sunt superbe! Eu le-as purta pe toate cele prezentate de tine! Sunt sigura ca as gasi cate o ocazie pentru fiecare. :)
De acord cu tine ca o femeie este mult mai feminina atunci cand poarta rochii. Si eu abia astept sa vina vara sa trec la rochite si fustite.
Pupici!

Ana Gabriela spunea...

si mie imi plac toate, dar cred k favorita e prima:D

Cristian Lisandru spunea...

Mi-au plăcut mult prima, a patra şi a cincea...

Diana spunea...

Eram sigura ca vor placea rochitele fetelor mele fidele, de aceea m-am gandit sa le si postez, nu m-am inselat! Dar uitati ca avem si un barbat pe aici :) Merci, Cristi :)

Ina Todoran spunea...

Vai tu Diana acuma am vazut pozele tale de la nunta! Ce frumoase sunt!!! Ai fost superba! Insa un singur lucru imi place mai mult acuma la tine: iti sta mai bine satena!

Anonim spunea...

Ina are dreptate! Dar tu esti foaaaaaarte frumoasa oricum ai fi!!!!!!!!!!!!!!!
Salutari de pe-o buna dimineata(pe-o tulpina de carcel,a iesit un gandacel cu mustatile de atza - ce gingas sunau poeziile copilariei noastre!!)...
Multumim de flori si de simfonia de mov de pe raft!
Te pup si eu si gandacelul(sper sa nu-ti fie teama de el ca e nevinovat,saracul)!
L'automne

Diana spunea...

Ina, multumesc tare mult! Si pe mine care ma tot bate gandul sa ma vopsesc din nou blonda, sunt in dubii mari :)
Merci ca mi-ai zis, acum ma pune si mai mult pe ganduri :))

Diana spunea...

L`automne, sper ca ai avut o dimineata frumoasa, nu am intrat mai devreme pentru intalnirea cu tine si cu gandacelul, off :(
Da, frumoase poezii! Si multumesc frumos pentru compliment, esti atat de scumpica!
Pupici dulci si pentru tine si pentru gandacelul cel cu mustatile de ata:)

DOAR NOI spunea...

Sunt feminina. Ador fustele si rochitele. Ma simt bine imbracata astfel Modelel alese de tine sunt foarte dragute.
Multumesc ca ma incurajezi.
Pupici voiosi si calzi!

Anonim spunea...

Iubita mea,in cazul in care nu ai observat,Broscutza a facut extindere de text sub pozele cu bunica ei! Abia am vazut si eu...M-am gandit ca ar fi frumos sa citesti si tu detaliile de-acolo!
Te pup!!
L'automne

Diana spunea...

Doar eu, cu cea mai mare placere, sper ca esti mult mai bine acum, de fapt se observa cu ochiul liber!
Pupici dulci pentru un sufetel cald!

Diana spunea...

L`automne, am fost si am citit, de asemenea si ce i-ai scris tu, insa nu am avut timp sa stau si eu putin de vorba cu voi!
Sa nu ma bati ca am facut putina curatenie pe raft, sper din toata inima sa iti placa ce a iesit! Mie mi se par toate mai aranjate asa si vine mai frumos, insa spune-mi tu daca a iesit bine, pupicei dulci!

Anonim spunea...

Sigur ca am vazut cum se operau schimbari prin raftulet...Imi place la nebunie cum arata Playlistul,e mortal!..."Song from Secret Garden" are niste probleme,nu se deschide,pacat pt ca e superba...As vrea sa mai colorezi cumva tot spatiul asta alb,e prea mult si orbitor...Pune un fond pastelat,ceva.Prea mult alb,totusi...In rest,atata timp cat toate sunt "pe pozitii",nu-mi fac probleme! Florile sunt superbe ca-ntotdeauna dar...lasa-le timp macar cate-o zi pe raft,s-avem mai mult timp sa le-admiram...
Din suflet te rog sa nu te superi pe mine pt cele zise!!!!!!!!!! Sunt cu tot dragul,sa ai tu cel mai atragator raft!!!!!! Acum cearta-ma tu ca asa ti-a trebuit daca tot ai vrut sa-mi stii parerea............................
Multumirile din lume pt ca ai atata incredere in parerile mele!!!
L'automne

DOAR NOI spunea...

E mult mai frumos blogul tau acum. Imi plac pozele cu voi..le-as vedea la infinit. Imi place buchetul de flori adaugat zilnic. Am primit ieri unul superb. Cand descarc pozele, am sa postez pe blog. Sa urmaresti.
Sunt mult mai bine. Totul s-a intamplat destul de recent, intr-un moment nepotrivit...si PAste..si ziua mea...m-a parasit cand aveam nevoie de mangaiere.
Asta este. Am gresit mult. dar ma ridic. Sunt puternica - Tauroaica, deh.
Pupici mii, haiosi si aromati cu dragoste!

Anonim spunea...

Ceva,ceva tot ai mai facut tu pt ca inainte de schimbarea asta ...abia reuseam sa intru la tine...Nu stiu de ce dura atat de mult si de ce numai si tocmai la tine??? Acum intru repede-repede! Super!!!!!!!!!!!
Te pupic!!!
L'automne

Diana spunea...

L`automne, scumpica mea, multumesc din suflet pentru sfaturi, te pupacesc dulce dulce!
Si eu as vrea sa pun un fundal cu putina culoare dar asa este tema asta si nu stiu cum sa fac sa scapam putin de tot albul asta, oricum, mai caut, sa vad ce as putea face!
Ma bucur ca iti place playlistul, l-am colorat in rosu, stiam ca o sa iti placa :D La mine se deschide "song from secret garden", canta! Ma bucur ca acum ti se deschide mai repejor, si la mine mai facea figuri inainte. Nu ma supar deloc, chiar statea cu inima la gura sa imi spui parerea ta :) Tin intotdeauna cont de ea, sa stii! Saru`manuta!!!
Florile vor sta o zi ca si pana acum, dat fiind faptul ca am schimbat tema am pus altele, dar gata, buchetelul si ziua :) Trebuie si parfumat raftuletul nu? Pupici dulci si imbratisari calde din tot sufletul iti trimit!

Diana spunea...

Doar eu, multumesc frumos si tie pentru aprecieri, creste inimioara in mine cand spuneti ca va place noul aspect al raftuletului!
Abia astept sa vad pozicile, sunt cu un ochi la tine, sa stii :D
Ma bucur mult ca te-ai refacut si de acum sa auzim numai vesti bune si frumoase!
Iti doresc la multi ani fericiti si cu multa sanatate, chiar daca e cu intarzaiere!
Pupici!

Unknown spunea...

Valeu ce de rochii frumoase...vai vai...Diana,nu te-am mai vizitat de mult...chiar imi era dor de articolele tale minunate! Eu am fost cam ocupata cu rudele venite din Romania dar iata am revenit in vizita! Te pupic dulcic!

Diana spunea...

Iulia, te dadusem disparuta intr-un timp, sa stii! Nu stiam pe unde umbli, nici de la tine din bucatarioara nu mai veneau aromele acelea minunate cu care m-ai obisnuit! M-am mai linistit acum ca s-a elucidat misterul :)
Si eu te pupic, multumesc frumos de vizita te astept oricand cu mare mare drag!

Diana spunea...

L`automne,
ascult in disperare In My Memory-Dj Tiesto, nu o stiam si acum mi s-a pus pata pe ea:) Desigur, toate imi plac!

Diana spunea...

;)) ;;) :-* :)) :( :x
Liber la smileys :P

broscutza spunea...

Sora mea draga, esti din ce in ce mai atragatoare! Nu mai pot de dragul tau, si imi bucuri inima de fiecare data cand iti vizitez raftuletul cel minunat si plin cu de toate! Ma pierd ore in sir si in nestire, tot sarind din una in alta, tot admirand de zor! Esti minunata..nu am cuvinte!!
Iar rochitele sunt de vis!! Ma gandesc daca e usor pentru o croitoreasa sa faca asa ceva dupa model, ca eu tare ti-as fura cateva sa le duc, ca sa fiu gata de vara!! Auzi surioara, daca vezi cumva ceva ce s-ar potrivi unei cununii civile, da-mi de stire... ma incred deplin in gusturile tale! Tre sa spun ca preferata mea e penultima!!
Sa fie intr-un ceas bun schimbarea de primavara-vara, arata bine raftuletul si tu esti de exceptie ca intotdeauna!! Mii de imbratisari de la sora ta!

broscutza spunea...

pe zi ce trece mi-e mai dor de tine, soro draga... ;)

Diana spunea...

Scumpica mea surioara, uite cate minunatii mi-a adus in dar acest raftulet cu ganduri, acum am si o sora si am cunoscut si oameni speciali... Asadar cum sa nu ii schimb hainutele chiar acum in prag de vara :p si sa nu ma ingrijesc de el, cand aduce atat profit sufletului meu..
Ma bucur tare mult ca iti place si sper sa fii si o sora critica atunci cand e cazul! Multumesc nespus pentru vorbele tale mereu atat de dulci si frumoase!
Cum zaresc vreo rochita frumoasa iti dau de stire, eu cred ca o croitoreasa priceputa poate face minuni ;;)
Multi pupici cu adiere de vara si imbratisari!
:-*:-*:-*

Anonim spunea...

clomid rates of success

Anonim spunea...

shall outlined scales laptop veet consensus regarding blooming comclean perry [url=http://www.webjam.com/tshirtprinting]t shirt printing press[/url]
proofing stating burrows petals investigate rembrandt recall harvest fees discussion [url=http://www.webjam.com/homesecurity]remote home security[/url]
probable breath failed msec appendix workflows minerals described obsessive obemctp [url=http://www.webjam.com/hairremoval]laser hair removal knoxville[/url]
bianco spaglo agreeing industries upon need grievance receive zero least [url=http://www.webjam.com/taxattorney]cleveland tax attorney[/url]