Un moment

Category :

Inger sau demon? Cine traieste in tine? Nu te cunosc, nu am nici cea mai vaga idee.. Dar fiecare tinde sa creada in bunatate si in suflete nobile, in frumuseti rare ce adesea sunt ca niste baloane de sapun. Se sparg tocmai atunci cand totul ti se pare mai frumos..


Nu stiu, e atat de usor sa privesti de afara si sa iti dai seama ca stii atat de bine ce se afla inauntru, dar daca stai si te gandesti  realizezi ca nu stii nimic. E nevoie de timp pentru cunoastere. Acum nu pot decat sa stau si sa privesc ca intr-o vitrina si sa imi dau cu presupusul. Sa imi placa ceea ce vad , sa ma rasfat , sa inchid usa si sa plec.. Nu am idee insa..sa mai revin?

5 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Am invatat ca atunci cand cineva imi vorbeste pe altcineva ponegrindu-l sa aflu si parerea celeilalte parti si atunci pot stabili adevarul. Cine e inger si cine e demon.Multi au "calitatea de a face pact si cu demonul numai pentru a distruge pe cineva, insa am invatat ca timpul si Dumnezeu va face dreptate, mai devreme sau mai tarziu. Orgoliile unora sunt nemasurate si vor sa para mai destepti decat ceilalti, dar vine ziua cand pica in propria-i plasa si vor ramane singuri, pentru ca oamenii te asculta insa pana la urma se vor convinge langa cine stau. Zile senine, linistite si stiu ca va veni ziua cand vei alege asa cum simti.

DOAR NOI spunea...

Da. Trebuie sa revii. Intotdeauna. Daca e inegr... sa-l pastrezi acolo, daca e demon... sa il "albesti" si imbunezi.
Poate imi scrii pe claudia_groza@yahoo.com sau claudia.groza@gmail.com
Astept nerabdatoare!
Liza

Diana spunea...

Geanina,
asa este, ai dreptate, asta a fost ceva de moment doar, fara referire la nimeni si nimic, doar asa mi-a venit, pur si simplu.. Ganduri in vartej... Insa asa procedez si eu, oricum, intotdeauna in viata ne izbim de fel si fel de creaturi, sau viata le izbeste de noi, nu stiu! Dar omul e o complexitate si imi pare rau ca in viata asta nu prea mi-a fost dat sa intalnesc pe viu foarte multe suflete in stare pura, doar unul, care imi e si prieten si iubit si sot si tata, absolut orice! Ca din pacate de cel din urma nu am avut parte si am tanjit mereu!
Sau il am prezent in viata mea dar e ca si cum nu ar exista nicicum!

Liza,
multumesc pentru sfat, doar ca unii "demoni", din pacate nu se pot "albi" cu una cu doua,sau poate niciodata, orice ai face! Pana una alta preia leapsa! Pupici!

Anonim spunea...

NIMENI NU E PERFECT!!!!! Toti avem cresteri si scaderi...
"Daca vrei sa fii bun,trebuie mai intai sa admiti ca esti rau."
"Oamenii mari nu s-au considerat niciodata mari;oamenii mici nu s-au considerat niciodata mici!"
Citate din "Samanta buna"
Ideea textului o fi facand aluzie la "cineva",cumva?!Sper sa nu!
Te pup iar si iar,de nu stiu cate ori azi!L'automne

Diana spunea...

Da, nimeni nu e perfect, bineinteles! Si ar fi probabil plictisitor sa fim perfecti, nu?
Foarte frumoase citatele, minunate!
Nuuu L`automne, chiar nu am facut aluzie la nimeni, asa mi-a venit atunci sa scriu! Nu cred ca am dubii in privinta sufletelor frumoase ce le-am cunoscut aici!
Si eu te pup iar!