Doamna-n verde

Category :

 
SDC11845 A ajuns. Drumul lung si anevoios nu o facu sa intarzaie cu toate ca in mintea mea imi spuneam ca nu va fi punctuala de data asta. Insa a fost, spre bucuria mea. 
Asadar, ieri am iesit sa o intampin. A fost zi de sarbatoare si toata lumea a iesit in calea ei, cu mic cu mare. Razele de soare anuntau sosirea ei, chiar si in aer se simtea ceva ce ii anticipa venirea. A venit exact asa cum am stabilit, pe 1. Era goala si infrigurata insa mi-a soptit ca se va imbraca de indata. Isi va pune hainutele verzi asa cum ne-a obisnuit pana acum. Ce bine ii sta imbracata in verde si cu flori in par, mirosind mereu asa frumos...infatiseaza o imagine pura si delicata..abia asteptam sa o vad.. Nu a intarziat, cu toate ca de multe ori asa face. I-am spus "bine ai venit" cu inima saltand de bucurie. Stie cat imi e de draga. Din cele patru, pe ea o admir cel mai mult. Poate ca imi place culoarea verde sau poate ca ea era acolo cand eu am venit pe lume. Poate de asta sunt atasata cel mai mult de "doamna-n verde".. Ea reuseste mai bine decat toate celelalte sa trezeasca totul la viata intr-un mod miraculos!
Va doresc tuturor sa o intampinati cu cat mai multa iubire si liniste in suflete!

4 comentarii:

Lavinia spunea...

Ce frumos ai descris-o! Doamna-n verde să îţi aducă bucurii şi multă dragoste!

Diana spunea...

Multumesc Lavinia! Si eu iti doresc o primavara minunata si plina de bucurii alaturi de familia ta frumoasa!

Anonim spunea...

Mi-a plăcut foarte mult întâlnirea cu Doamna în Verde... Ajunge sigur şi pe la mine, aşa că mă pregătesc să o întâmpin cu mare drag...

Diana spunea...

Ma bucur mult ca ti-a placut, Cristian! Da, ai dreptate, trebuie musai sa te pregatesti ca e o doamna de seama :)