Floricele origami si un bebe virtual

Category : , , ,

Am fost harnicuta nu gluma, in ultimul timp. Am lucrat din greu si am facut un copil, in sfarsit guy_handsacrossamerica!   Dar virtual, sa stiti! Am evoluat, ce sa mai smile_regular! Nu-i asa ca e simpatic?  Aici  puteti sa va faceti si voi un bebe, e de ajuns doar sa puneti o poza cu mami si una cu tati si bebeul se face cat ai clipi.
myBaby
Si ca sa ma mai laud putin smile_embaressed sa va arat si cu ce m-am mai ocupat cat am fost “graviduta”.. Am  facut niste floricele origami pe care vreau sa le daruiesc cu ocazia zilei de maine  tuturor prietenelor mele virtuale, acestor fete deosebite pe care le-am cunoscut aici, dar bineinteles si mamei mele. La multi ani, sa fiti sanatoase, fericite, sa iubiti si sa fiti iubite si sa traiti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
SDC11873
SDC11867 
Iar, Shani, ca un cavaler ce este, va ofera zambilute!
SDC11864
          Un 8 Martie plin de caldura sufleteasca va doresc!!

17 comentarii:

Lavinia spunea...

Florile sunt superbe, iar despre micul tau cavaler ce sa mai zicem.....e un scump (eu şi Iulia mea l-am smotoci putin). Sa ai parte de un 8 Martie plin de iubire! Te pup!

Diana spunea...

:)) Multumim frumos si va pupam pe amandoua!

Lavinia Ștefan-Filip spunea...

Uite-asa ma lasi tu masca de fiecare data! :))
Bebe virtuaaal? Pe cuvintul meu ca de la tine aflu de ghidusia asta. Mi se pare geniala ideea, o sa-ncerc, ca mor de curiozitate ce mutritza ar avea bebele nostru virtual. :))))
Floricelele sint superbe - evoluezi teribil de repede in arta origami! Bravo tie, draga mea! Esti o talentata si mi-esti tare draga! Iti multumesc si pentru sustinere - ai fost o lady, atit de elegant ai parat, pentru mine, loviturile unora! Ma-nclin, draga mea! Nu ne stim personal, dar pot sa bag mina-n foc ca esti un om de caracter, cum rar se mai fabrica!
Da-mi voie sa te pup tare-tare pentru toate astea, Diana draga mea! :)))
La Multi Ani si tie de 8 martie! Tie si cititoarelor tale! :))))

Lavinia Ștefan-Filip spunea...

Doamne, ce-am facut? L-am uitat pe cutzulica si n-am zis eu o vorbulitza despre zambilutze? Shame on me!:))) Sint superbe toate, draga mea, vad ca avem o pasiune comuna: sa ne inconjuram de tot ce e mai frumos si emana dragoste! Stim noi ce stim! :)))))

Diana spunea...

Lavinia,mi-au umplut inima de bucurie vorbele tale frumoase! Si tu imi esti tare draga mie si ma bucur ca te-am cunoscut! Sunt inconjurata numai de oameni buni aici pe blog iar lucrul asta ma incarca de energie pozitiva! Pentru asta va multumesc tuturor!
Un 8 Martie plin de dragoste iti doresc si tie!Imi pare rau ca nu pot jongla asa frumos cu vorbele cum o faci tu ca sa-mi pot exprima mai bine admiratia! Multi pupici:)

Anonim spunea...

imi place poza cu cainele si florie de mor. e simpatic foc Shani!!!!!!

Diana spunea...

:) Ne bucuram ca iti place, Ciprian! Da, e tare simpatic, dar sa-l vezi ce giumbuslucuri face, mori!! :))

Unknown spunea...

La Multi Ani de 8 Martie,Diana! Sa ai o zi minunata!Te pupacesc!!!

Unknown spunea...

Am uitat sa-ti spun ca si pe mine ma cheama Diana (de-asta imi apare numele in comentariul de mai sus).

Diana Z. spunea...

Salutare,

Azi Mihaela Radulescu, la emisiunea ei, taman ce a aratat varianta cu bebe virtual. Ai fost cu o zi inainte ei :)

La multi ani de 8 martie

Diana Z.

Diana spunea...

Iulia, multumesc frumos! Te pupic!

Diana spunea...

Ce de Diane aici :) Ma bucur sa va cunosc pe amandoua , va multumesc de vizita si va mai astept pe la mine ! Pupici

Unknown spunea...

Hallo!Da pe unde mai esti ca nu te-am mai vazut de ceva zile?! :)
Multi,multi pupici dulci iti transmit:* !!!

Diana spunea...

Ce dulcica ai fost, Iulia :))) Tot pe aici sunt dar am fost ceva mai ocupata !Te pupic si eu dulce dulce :*:*

Anonim spunea...

Foarte frumoase, ai un talent adevarat vara-mea, sa faci asa ceva, trebuie sa ai si rabdare! bravo! sunt superbe! Multumim de urari si tie la fel ! te mustruluiesc un pic ca ai uitat de ziua lui Dragosel al meu care a fost tot pe 8 martie, dar asta conteaza mai putin... noi sa fim sanatosi! Pupici tie, lui dutu si lui Shani! e un scump!

Anonim spunea...

frumos bebe!! sa dea dumnezeu sa aveti unul adevarat cat mai curand! acum imi fac si eu unul virtual, sunt curioasa daca seamana cu Dragos :)) pupici!

Diana spunea...

Multumesc, Cori pentru aprecieri, ma bucur ca ti-au placut floricelele mele. Si scuze, chiar am uitat sa il mentionez si pe Dragos in articolul meu, poate pentru ca fiind 8 martie mi-a fugit gandul doar la femei. Insa promit ca o sa postez un articol dedicat in intregime lui!
Va pupic dulce dulce!