Marley and Me

Category :


 Aseara ne-am uitat la Marley and Me, un film dragut, usurel, vesel,  de vazut alaturi de familie sau prieteni. O poveste frumoasa , impresionanta , plina de iubire si de haz care te face sa te simti bine alaturi de personajele ei. O familie , cu bune , cu rele , cu fericire sau mici suparari bine condimentata de labradorul Marley ,incapatanat , neascultator si foarte iubitor in acelasi timp. E un dar ca in fiecare zi, fara ca macar sa faci mare lucru, sa primesti dragoste neconditionata!  
Fiindca iubesc cateii la nebunie, mi-a placut mult acest film si vi-l recomand cu caldura. 
 P.S. "Daca in rai nu exista caini, atunci cand o sa mor vreau sa ajung acolo unde sunt trimisi ei!"

2 comentarii:

Ioana spunea...

L-am vazut si eu si mi-a placut foarte mult! Chiar am scris despre el pe blogul meu, cu mentiunea ca proprietarii de animalute il vor intelege mult mai bine!
Una e sa ai un catel si sa vezi filmul si alta cand nu ai un catel si te uiti la acest film.
Oricum, ma bucur ca ti-a placut! Si sper ca Shani nu va fi atata de nazdravan ca Marley (eu am avut noroc ca Oscar a fost foarte cumintel).
Pupici

Diana spunea...

Ma bucur ca si tie ti-a placut, iubitorii de animale stiu de ce :)
Sa stii ca am ramas surprinsa sa descopar cat de cuminte si ascultator este. O are pe prietena lui, Minnie (sotia lui Mickey Mouse), o papusica micuta de plus pe care cat e ziua de lunga o smotoceste :)) Mi-e drag de mor si e incredibil cum s-a atasat de mine si cum simt dragostea lui de puiut mic. Bineinteles ca e reciproca,nici nu ai cum altfel!
Pupici de la noi pentru voi :* :*