Portret- Me and Shani

Category :

     Bun sosit din week-end! A fost frumos, nu; mohorat sau calduros; in doi, in gasca sau solo; plimbari, cluburi sau filme acasa? Cred ca cel mai mult isi impune punctul de vedere vremea. Ea canta, noi dansam. Week-end-ul asta a cantat o piesa draguta, insa nu una din cele mai bune. Per-total a fost bine. 

     Aveam in dulap un tricouas de bebe si dand peste el am zis sa i-l pun lui Shani, pentru a ne amuza putin. Am ras ceva timp ca era foarte haios si am zis ca inainte sa iesim in oras sa facem si niste pozici cu baietelul echipat. Rapid, in graba, pentru a mai prinde soarele pe cer afara. Insa imi plac asa tare cum au iesit de le-am scos pe blog :) Sunt genul ala de fotografii, pe care ma imaginez aratandu-le nepotilor mei peste vreo 40 de ani. Eehee, ce departe ma poarta gandul in dimineata asta.. trezeste-te fatuca, du cainele afara sa faca si el una,alta, apoi revino cu picioarele pe pamant, ca pana la nepoti mai este cale lungaaaa.... imi sopteste, mai bine zis urla cineva in ureche! Un alt eu, cu care mai stau de vorba din c(g)and in c(g)and. Sper sa fie lungaaa calea mea, dea Domnu` pentru toata lumea asta buna :)

   Gata. Mi-am revenit! Am vazut un film bun ce il recomand si eu mai departe tuturor iubitorilor/doritorilor. Se numeste Nothing But The Truth si merita bifat in lista. Mai mult nu zic. :) Greu cu filmele astea, in ultimul timp cam 1 din 10 se nimereste bun. Ies pe banda comedioare din astea ieftine ce nu au nici un Dumnezeu, sa te uiti la ele doar ca sa treaca timpul. Cu greu mai dai peste unul bun. Ultimele care le-am vazut si care mi-au placut tare mult sunt:  

  • Changeling (2008, cu Angelina Jolie)      10/10
  • Australia (2008, cu Nicole Kidman)          8/10
  • The Other Boleyn Girl (2008, cu Scarlet Johanson si Natalie Portman)    9/10
  • The Duchess (2008)           8/10
  • Taken (2008, cu Liam Neeson) 1010
  • Body of Lies (2008, cu Leo di Caprio) 8.5/10
  • Traitor (2008)  9.5/10
  • Hotel for Dogs (comedie cu catei, 2008) 9/10
  • Yes Man (2008, cu Jim Carrey)  8.5/10
  • Death Sentence  9/10
  • Slumdog Millionaire 9.70/10

Si nu mai retin. Vreau sa vad The Wrestler (cu Mickey Rourke),  Revolutionary Road (Kate Winslet) si The Reader , cu care Kate a luat Oscarul. Ati vazut vreunul din ele? 

O saptamana usoara, calduroasa si plina de iubire!

15 comentarii:

Unknown spunea...

Valeu,da ce mumushei sunteti!Multi pupici va transmit!

Diana spunea...

:) Multumim Iulica! Si noi trimitem pupici celei mai dulci fete!

Lavinia spunea...

Hey! M-am intors si ce vad eu aici? Doi frumosi foc! Sunteti tare scumpici!
Pupici de la mami Lavinia si pitica Iulia!

Diana spunea...

Eheeeheee lumee nouaa :) Bine ati revenit cu forte proaspete ca vi s-a simtit lipsa atat "in bucatarie" cat si aici in salon, "pe raft" :))
Sper ca v-a parasit raceala si prea curand i-ati zis sa nu va mai viziteze!
Multumim mult pentru complimentele asa frumoase celei mai frumoase mamici si pitici! Pupici

di spunea...

Sunteti tare draguti amandoi. Prietenii mei ştiu că mie îmi plac căţeii când sunt mici, şi să rămână mici. Probabil că ar fi o variantă. Mă rog... referitor la filme, mă bucur să remarc că doar 3 mi-au scăpat din lista ta de vazute şi nevăzute. Nu am vazut hotelul pt catei, Yes Man şi death Sentence. În schimb, mi-a plăcut foarte tare The Reader, mă mir că nu l-ai văzut până acum. E aiurea să faci 2 filme bune într-un an, căci lumea nu ştie cum să le noteze. E cazul Revolutionary Road. Kate Winslet şi di Caprio joacă foarte bine. Ideea e bună. Mi-a plăcut. The wrestler e...cum să zic...te uiţi şi îţi place de mila lui. Când vezi cum a ajuns Mickey Rourke. Ideea e aşa şi aşa, e un film de revenire. Hai că zici că sunt criticul de serviciu. M-a cam luat valul. Ti pup. Vizionare plăcută, Diana!

Ciprian spunea...

cu ce sa incep? sunteti simpatici amandoi. nu mi-l dai mie pe shani, nu? :)

ce recomandari frumoase cu filmele. multe nu le-am vazut iar notele pe care li le-ai dat chiar m-au facut si mai curios.

ps: iarasi imi place ce-ai facut cu blogul.

Diana spunea...

Multumesc frumos Di pentru interventie,chiar foarte utila si placuta de altfel!Acum si mai mult ca inainte ard de nerabdare sa vad filmele!
Ma bucur ca iti plac si tie cateii, mie imi plac oricum, de orice varsta si rasa,nu conteaza. Si stii cum se spune, ca cine nu iubeste animalele nu iubeste nici oamenii.
Multumim si pentru compliment :) Pupici

Diana spunea...

Ciprian si eu cu ce sa incep acum? :) Prin a-ti multumi pentru vorbele frumoase, bineinteles,esti un dragut ca de obicei!
Si NU, nu ti-l dau! Nimanui si niciodata :))

In ce priveste filmele,sa le vezi numaidecat, eu stiu ce zic, n-am gusturi rele sau ciudate :))

Aspectul blogului, offf, de fiecare data cand mai modific ceva imi zic ca e pt ultima oara ca sa nu innebunesc vizitatorul :))) dar nu rezist mereu il bijuteresc:))

Bineinteles, acum e pentru ultima data cand ii schimb header`ul :))

Diana spunea...

Aaaa si uitandu`ma la data de azi, daca nu o fi sa se intample cum am zis, am o scuza hi hi:))

Sofiana spunea...

Cit de frumosi sinteti amindoi, Diana! Si narcisele galbene din fundal sint de parere cu mine, uite ce dulce va zimbesc!;)
Am vazut citeva dintre filmele de care pomesti tu - unele mi-au placut, inclusiv "The reader", desi am mici rezerve - nu ti le zic acum, poate dupa ce vezi si tu filmul ;)
Te las cu bine, draga mea :)

Diana spunea...

Multumim Sofiana, esti atat de dulcica!! Nu suntem noi chiar rupti din soare insa poate cele ce vin din interior ni se citesc pe chip!
Imediat cum vad filmul imi "sui" parerile pe blog, pentru a le putea schimba:)
Merci ca mi-ai trecut pragul si de data aceasta! Te pup si eu cu drag!

broscutza spunea...

Sor-mea, esti frumoasa rau ..nu altceva! Iar nepotelul da clasa! Sunteti dulci foc amandoi, si sper sa aveti sclipirea asta frumoasa si plina de veselie tot timpul! MI-ai inseninat ziua!
De filme am vazut Changeling, care m-a infiorat si emotionat enorm.Plus ca am plans ca o mamaita! Iar Slumdog Millionaire mi s-a parut destul de special in ceea ce priveste povestea...mai original asa! Restul am furat lista de la tine si cu prima ocazie le urmaresc, sa putem comenta!
Dragute: "Love you, Man" comedie haioasa foc si " Marley and me"

Pupici dulci preferatilor mei!

Diana spunea...

Sor`mea scumpa ti-as arata acum un emoticon din ala care roseste pana in varful picioarelor :))Multumesc frumos pentru vorbele tale calde si apropo, am cu cine semana, am cea mai dulcica si frumoasa sora blogosferica!!
Sunt de acord cu tine in ce priveste cele doua filme,aceleasi sentimente le-am trait si eu uitandu-ma la ele.
O sa ma uit la comedioara propusa de tine iar in ce-l priveste pe Marley, l-am admirat deunazi, tare mi-a placut filmul!
Multi pupici pentru Broscuta cea scumpica si Lord cel dulcel!

DOAR NOI spunea...

Esti atat de frumoasa. Citesc cu mare drag blogul tau. E atat de luminos. Imi place pozele tale...ador bucuria si fericirea ta. As vrea sa traiesc asa ceva Intr-o buna zi.
Nu trebuie sa te superi pentru atitudinea Anei. E socanta. Ce-i mai grav, cred ca e profesoara de religie. Am predat si eu 5 ani -biologie- dar limbajul ei ma sperie.
Am vazut flimul "Nothing but the true". Impresionant.
Pupici ....de la o fata imatura si trista.

Diana spunea...

Multumesc din suflet pentru vorbele frumoase si aprecieri! E o bucurie pentru mine daca cineva crede aceasta despre casuta mea virtuala:)
Si eu l-am vazut de curand si mi-a placut teribil de mult! Da, ai dreptate, impresionant!
M-a intristat destul de mult tristetea ce am simtit-o in cuvintele lasate de tine, de ce esti atat de dezamagita? Gandeste-te bine si ajunge la concluzia ca nu se merita sa plangi si sa ai sufletul trist pentru nimeni care nu te merita! Nimic in viata nu e intamplator iar tu, ca ai un sufletel atat de cald, sunt sigura ca vei fi fericita! Te pup si te imbratisez, ma bucur ca mi-ai scris!