Calatoriile gandului

Category :

Îmi place să călătoresc. Dacă aş avea toţi banii din lume m-aş dedica unei vieţi hoinare. Aş călători mult şi aş merge peste tot..aş avea toată lumea la picioare şi aş străbate-o pas cu pas.. Să văd cele mai frumoase locuri, să întâlnesc oameni, să le descopăr obiceiurile, să vad atât minunăţiile naturii cât şi pe cele făcute de mâna omului iar singurele mele griji să fie următoarele locuri de descoperit. Să schiez pe cele mai frumoase pârtii, să escaladez cei mai înalţi munţi, să mă bronzez pe o plajă rătăcită de prin Bahamas, să admir privelişti şi să le imortalizez în fotografii cu un aparat de 2000 de euro, să locuiesc o vreme într-o casă pe malul mării, să mă trezesc dimineaţa şi de pe terasă să văd răsăritul cum se oglindeşte in mare,  să mă bucur de liniştea aceea spulberată doar de valuri… să fii acolo cu mine şi să mă strângi în braţe, pentru că toate astea dacă le-aş vedea , ar fi doar un vis urât fără tine…1216987211
Dar m-am lovit cu mâna de pat şi uite că m-am trezit. Offf, frumos mai era. Dar, dacă tot sunt la capitolul ăsta, să-mi fac un top 10 locuri ce vreau să le văd cât timp trăiesc.
  1. Un Crăciun la New York.   Până acum era Parisul pe locul fruntaş, dar cum l-am văzut, a căzut de pe listă.
  2. O săptămână în cele mai îndepărtate şi însorite insule.Monaco
  3. Coasta de Azur.
  4. Miami.
  5. Egipt.
  6. Insula Santorini-Grecia.
  7. Ierusalim.
  8. Monaco.
  9. Brazilia.
  10. Hawaii.
La sfârşitul vieţii o să mă declar mulţumită şi o sa mor fericită dacă pe parcursul vieţii le-aş putea vizita pe toate.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Offf...este nu numai visul tau draga vara-meo, ci si al meu, nu m-am gandit pana acum ordinea sau numele lor, dar la fel de mult mi-ar placea si mie sa vizitez, sa colind si sa strabat lumea in lung si-n lat !! Eu iti doresc sanatate si numai bine si mult noroc in viitor, si mai ales bani... poate, cine stie, le vei vedea, le vom vedea si vom fi fericite intr-o zi ca unul din visurile noastre s-a realizat! Te pup cu drag!

Diana spunea...

Mulţumesc mult Cori, da, ce frumos ar fi ca la bătrâneţe să stăm să depănăm amintiri de genu' :) Merci de vizită ! Vă pup cu dor!