Loc de pus titlul :)

Category :


1 aprilie, ziua pacalelilor, buuun, stiu! Am stiut de aseara si totusi azi mi-am incasat-o. Pacaleala, normal! Nu e ziua ei? A avut mama grija sa mi-o coaca in asa fel incat nici sa nu banuiesc. Bineinteles ca s-a amuzat copios si eu ma uitam tamp in monitor in timp ce vorbeam cu ea, fara a-mi vine sa cred in ce hal am muscat momeala. Ba chiar ma gandeam eu ce sa-i spun ei! Uite asa chiar am simtit semnificatia zilei de azi.  Ce sa mai fac si ce sa-i mai spun. Misiune indeplinita pentru ea, care s-a amuzat copios pe seama mea. Eii bun, las` ca ti-o coc si eu tie mamicuta draga, doar or mai veni zile de 1 aprilie. Am timp berechet sa ma pregatesc pana la urmatoarea. 
Pe net, fiecare incearca sa ne tepuiasca cu cate ceva. Gata, nici pomeneala de acum, sunt cu ochii in patru! Hihi, si mai sunt putine ore pana se duce si ziua asta. 
Mai acum dansam la revelion si s-au si scurs trei luni de atunci. Trece timpul asta cu o viteza de nedescris. Bate la usa sarbatoarea Pastelui, va vine sa credeti? Cand mai deunazi impodobeam bradutul. Altii abia l-au despodobit :))Nu e pacaleala! Nu-i asa, Lav? :)
Eee si uite asa, azi  se fac 10 lunite de cand am devenit sotie :) Mai am un pic si joc la nunta de hartie, nu? Parca asta e prima! Acusica,acusica. 
Am pus o imagine caracteristica zilei de azi, dar nu te-am pacalit! :)

8 comentarii:

Diana Z. spunea...

Si, care a fost pacaleala?

Ai putea sa-ti faci rost de-o agenda si sa-ti notezi variante de pacaleli, sa le ai pentru anul ce vine.

Iti doresc o luna plina de ghidusii!

di spunea...

1-0 pentru mama! Asta e, data viitoare, poate egalezi.
Trece vremea cam repede, e drept. Maine-poimaine trece anul. Felicitari pentru 10 luni de "voi". O zi insorita, iti doresc. Poate tu o sa ai parte. Pe aici nu prea sunt sanse. Pup

broscutza spunea...

La Multi ANiiiiiiii!! 10 luni de cand esti sotioara...ce bine suna...sa va dea Doamne doamne zeci de ani in care sa va iubiti la fel de frumos, sa va respectati, sa va faceti fericiti unul pe altul, si amandoi familia, sa va dati seama in fiecare zi ce norocosi sunteti!
Sunteti minunati toti trei, si sunt tare mandra ca fac parte din familie :)
Multi si minunati ani va doresc din toata inima, si sper sa jucam la nunta de aur!!
Pupici celei mai dulci surioare!

aaaa..si sa stii ca eu nu mi-am luat-o de 1 aprilie si spre surprinderea mea sunt un pic dezamagita! off offf ce probleme am si eu !!hihihi

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

offtopic: am vazut nothing but the truth. exceptional!! mi-a placut f. mult si ideea si actorii si, evident, finalul ;) cand o sa mai prind vreme, mai fur de la tine din lista, ca vad ca stii ce vorbesti ;)

Diana spunea...

Diana, merci mult, asemenea si tie iti doresc! Pacaleala era despre cineva din familia noastra, cum ca ajunsese ieri aici la mine(eu nu locuiesc in tara) si probabil deja era in aeroport :) Na, eu am crezut rapid, insa m-am mirat totodata! Cam asta, a fost amuzant :)

Diana spunea...

Di, saru`manuta pentru felicitari! Uite chiar am primit sticluta plina ochi cu soare de la tine si azi e o zi absolut superba! Mercic :) Pupici!

Diana spunea...

Broscutza mea iubitaaaa, multumesc frumos pentru cuvintele minunate ce mi s-au dus direct la inima! Tot la fel va doresc si eu voua, sa va iubiti si sa fiti fericiti unul langa celalalt, inconjurati de copilasi! La anul care vine o sa fii si tu miresica ,nu? Abia astept sa te vad! Multi pupici dulci dulci pentru cea mai scumpa surioara:)

Diana spunea...

Ciprian ma bucur ca ti-a placut filmul! Intr`adevar, finalul a fost neasteptat:) Daca nu ai vazut Taken, sa fie primul pe care il vezi! Stiu ce zic:)))) Pupici