Momente

Category :

Ascult piesa aceasta și mă incearcă diferite sentimente. Nu mă ia somnul, mereu adorm târziu. Azi am fost ca o legumă, fiindu-mi destul de rău și nu am făcut mai nimic. Am ascultat iar și iar melodia, privind videoclipul și imaginile ce se derulează dintr-un film ce l-am văzut de n ori. Nici nu poți să nu te gândești ce s-ar întâmpla cu viața ta dacă ființa cea mai dragă nu ar mai fi. Să rămâi singur, alergând de nebun printre amintiri, nimic să nu mai fie la fel, să te înhațe și să te sfâșie durerea și disperarea. Să te simți cel mai sărac om de pe lume, când nu demult erai cel mai bogat. Oare o fi durere mai mare? Se cicatrizează ea vreodată? Dacă nu ai copii și nimic pentru ce mai trăi, de ce te agăți?

Nuu, nici nu vreau să știu. Chiar dacă uneori mă gândesc. Nu am pierdut niciodată pe cineva drag, aproape sufletului meu, habar nu am ce se produce în clipele alea, și nici nu aș vrea să aflu, chiar dacă e inevitabil la un moment dat. Sunt o norocoasă până acum. Și așa vreau să rămân!

8 comentarii:

Cristina's World spunea...

Vad ca si tu dezvolti o mica obsesie pentru melodia asta:) Macar nu sunt singura.

private-rayen spunea...

Imi place...Inspiratie in continuare ( sunt cu ochii pe tine) .

Anonim spunea...

Draga mea,draga,melancolica si delicata...Sper ca-n dimineata asta te-ai trezit un pic mai optimista,sper din suflet...De vina sunt asteniile astea care ne-arunca-n adanci melancolii...Ne prabusim sub greutatea unor suflete incarcate de prea multe duiosii...Cu putin aer proaspat si-o melodie mai ritmata...speram s-o scoatem la capat! Piesa asta,de care zici acum,e prea dureroasa pt starea asta;e dureros de frumoasa! Si eu am vazut filmul si..n-am cuvinte,e ingrozitor de trist! Simti o durere fizica,asa e de real! Iti doresc sa nu treci vreodata prin astfel de momente!!!!Te-astept cu ganduri mai bune,Diana,mi-e dor sa te stiu vesela,ok?????? Pupici mii si sanatosi pt tine - Di !!!!!!!!!!!!!
L'automne

Cristian Lisandru spunea...

Îmi place melodia. Chiar că eşti norocoasă pentru că nu ai pierdut încă pe nimeni. Şi sper ca norocul să fie alături de tine cât mai mult timp posibil, din acest punct de vedere. Deşi viaţa este viaţă, nu ne obişnuim cu ideea că vom pierde oamenii dragi la care ţinem enorm...

Diana spunea...

Cristina, da, chiar ca am facut o mica obsesie pentru ea:) Nu stiam de varianta asta in engleza ci doar de cea in italiana! Multumesc inca o data ca ai pus piesa pe blog :)

Diana spunea...

Private-Rayen, bine ai venit! Ma bucur ca iti place aici si te astept oricand!

Diana spunea...

L`automne, draguta ca de obicei! De fiecare data imi face placere sa iti citesc randurile, care se observa ca sunt scrise din inima! Si iti multumesc, ma bucur sa stiu ca am prieteni atat de statornici aici pe raft. In viata reala imi cam lipsesc, lasandu-i pe toti acasa :(
Astazi e mai bine, nu mai dau play la piese atat de triste! Geamurile larg deschise, iesit de dimineata la aer, muzica de aici de pe blog data un pic mai spre maxim si gata am alungat melancolia! Pupici muulti!

Diana spunea...

Da Cristi, mare dreptate ai tu. Chiar asa e, nicicand nu ne vom obisnui cu gandul asta!
Si eu sper din suflet sa ma fereasca si de acum incolo Dumnezeu de asemenea suferinte! Si pe toata lumea!