Premiu de la Ana și un premiu de la mine pentru voi

Category :


Mulțumesc frumos Ana pentru premiu, îmi ești tare dragă și mă bucur că ți-am descoperit blogul de pe care mă încarc zilnic cu lucruri frumoase și de suflet!

Iar acum că tot veni vorba de premii vreau să ofer și eu un premiu tuturor fetelor minunate pe care le-am cunoscut prin intermediul acesta, și care îmi sunt toate foarte dragi, după cum urmează:



12 comentarii:

Anonim spunea...

...Saru'mana pt toate cuvintele frumoase si pt premiu!!!! Eu trebuie sa-ti multumesc pt bucuria cu care ne gazduiesti in casuta ta,pt generozitatea si atentia cu care ne daruiesti melodii minunate,impartasindu-ne gandurile si impresiile transpuse-n cele mai frumoase imagini!!!!!!!!!! Ce bucurie ca m-ai numit si pe mine aici!!!!!!! De-o mie de ori eu iti multumesc,draga mea!!!!!!!
"Aurul nu este ceea ce zace in pivnitele lui Bank of England,ci ceea ce este in mintea si inima omului." - N.Titulescu
Cum sa nu primesti cu bratele deschise si fara rezerve un suflet "impovarat" de-atata frumusete?! Sarutari mii,lady Di!!!
L'automne

Diana spunea...

Ma bucur enorm daca acestea sunt gandurile tale vis-a-vis de raftuletul cu ganduri! Si multumesc din suflet pentru vorbele minunate! Abia astept sa citesc si eu blogul "L`automne" :)

Cum sa nu te numesc daca esti un oaspete de seama ce paseste in casuta mea virtuala cu cei mai pufosi papucei ?! Multi pupici!

Diana Z. spunea...

Chiar daca ma uit de putin timp prin raftuletele tale pline de ganduri frumoase, ma simt rasfatata si-ti multumesc pentru premii.
Cu drag,
Diana Z.

Lavinia spunea...

Iti multumesc ca te-ai gandit si la mine! Ma simt onorata sa primesc acest premiu de la tine! Te pup!

Cristina's World spunea...

Multumesc pentru premiu si ma bucur ca ai considerat ca-l merit si eu.

Diana spunea...

Diana Z., iti multumesc pentru prezenta constanta aici printre raftulete si ma bucur ca te-am cunoscut! Iar premiul ti l-am dat cu toata inima! Pacat ca e doar virtual :) insa e frumos si asa.

Diana spunea...

Lavi, pai tocmai la tine sa nu ma gandesc? Tu, prima mea sustinatoare? :) Prima mea prietena virtuala? Eheehee 10 buchetele ca acelea ti-as da :) Pupici dulci pentru tine si Iulia!

Cristina, cu placere mare! Toate il meritati, pentru ca in fiecare casuta a voastra ma simt extraordinar!

CORA spunea...

Uf! Am ajuns si eu intr-un final sa imi ridic premiul! Iti multumesc mult pentru el! Iti doresc un sfarsit de saptamana cat mai vesel si colorat!

CORA spunea...

Acum, ca ma uit mai bine la florile de la tine, pe care cu drag le voi aseza pe blogul meu, trebuie sa iti marturisesc: ADOR CRINII!!!Multumesc!

Diana spunea...

Ma bucur ca ai ridicat premiul, Cora! Il meriti pe deplin! Atat tu cat si celelalte fete minunate pe care le-am cunoscut aici! Ma bucur ca pe tine te-am nimerit si ca iti plac crinii! Sunt si printre florile mele preferate!
Un week-end frumos iti doresc si eu!

Ana spunea...

Iarta-ma draga mea ca am observat cu intarziere premiul,daca ai stii ce aiurita sunt....... Iti multumesc frumos pentru el,este superb,te imbratisez cu drag. SI eu ma bucur mult ca te-am "descoperit" pupici :*:*:*

Anonim spunea...

ovulation predictor kit and clomid