Premiu de la Laura

Category :


Multumesc frumos, Laura, pentru premiu si ca te-ai gandit la mine in momentul cand l-ai acordat, esti o scumpica!
Abia acum am sesizat, cand am facut o calatorie din blog in blog, pentru ca-s putin mai ocupata dat fiind faptul ca ma pregatesc intens pentru Pastele sotiorului meu, care bate la usa.
Du-te, fugareste mielul, prinde-l, taie-l, pune-l la macerat, fa fripturica, salata boeuf, ee ce sa mai, am ocupatie, nu gluma :) Si e primul an departe de casa, cand gata cu ajutoarele de la mamica, de la mamaia, oala cu sarmale gata preparata, numai de bagat in cuptor, acum singurica taica, da-i bataie! :) Apoi vine saptamana mare , cand spre sfarsit o iau de capat. Zic ca e de bine, nu? Ne infruptam cu bunatati de sarbatoare de doua ori :) Glumesc. Dat fiind faptul ca avem religii diferite, fiecare o respecta pe cea in care s-a nascut si a crescut celalalt.  Dar in fond, Dumnezeului caruia ma inchin eu se inchina si el. E unul singur. Restul e poveste.
Acestea fiind zise, vreau sa urez sarbatori fericite tuturor catolicilor, cu multa pace si lumina in suflete, iar a lor mei o saptamana in care sa incerce sa fie mai buni si cu gandul un pic mai mult la Domnul nostru Iisus Hristos si la durerile ce le-a indurat pentru noi. Raportand la asta, nu cred ca ne va fi atat de greu sa postim, sa spunem o rugaciune sau sa facem mai multe fapte bune! 

8 comentarii:

Ana spunea...

abia citind acest articol m-am uitat sa vad si eu locatia...:) deci nu sunteti in tara.si inteleg ca sotul e catolic..si tu ortodoxa, ai putea sa imi dai o adresa demail,as vrea sa ti scriu. Multumesc.
Sarbatori cu bucurie! Doamne ajuta!

Diana spunea...

Buna Ana! Adresa mea de mail e dya_blondie@yahoo.com, astept cu nerabdare sa imi scrii, ca m-ai facut curioasa! Multumim frumos si tie la fel iti doresc!

Unknown spunea...

Cu placere. Il meriti. :))

Diana spunea...

Saru`manuta! :)

Anonim spunea...

SA AI O ZI DE FLORII MINUNATA,DIANA!!!!!!!!!! Acum la tv se transmite slujba de Pasti pt catolici,de la Vatican! In 2-3 min. va fi Invierea! Tu vei avea 2 sarbatori intr-o zi...Ce bucurie! Primeste-le cu binecuvantare,Dia! PASTI FERICIT!
L'automne

Diana spunea...

MULTUMESC DIN SUFLET! Si eu iti doresc o zi de Florii superba alaturi de cei dragi!
Nu am mai prins ca am fost plecati la Biserica!
O saptamana frumoasa iti doresc si cu pace in suflet!

Lavinia spunea...

E minunat faptul ca respectati fiecare religia celuilalt! Asa este, Dumnezeu e unul singur si nu conteaza ca aveti religii diferite.
Sarbatori fericite atat tie, cat si sotului tau!

Diana spunea...

Da, Lavi, asa am considerat ca e firesc si corect.
Multumim frumos! Si eu va doresc voua sarbatori fericite! Pupici