Va mai amintiti?

Category :

Brenda, Brandon, Dylan, Kelly, Donna, Steve, Brian, pe scurt Bevery Hills 90210. Ce mult imi placea acest serial si cum nu pierdeam nici un episod,parca mai ieri se intampla. Cum traiam si noi alaturi de ei bucuriile, necazurile si  iubirile, va mai amintiti? Nu stiam pe atunci ce e ala pc (personal computer), televizorul fiind prietenul nostru :) 
Poate sunteti curiosi sa ii vedeti pe eroii acestui serial si acum, dupa atatia ani. Au crescut si ei, ca si voi, de altfel :) Preferatul meu era Dylan iar draga tare imi era Kelly cea blonduta. Personajele tale preferate care erau? Iti mai amintesti?

Brandon (Jason Priestley), 38 ani, a mai jucat de-a lungul timpului in diverse filme, insa a stat si in spatele camerelor, ca regizor si producator. A fost casatorit intre `99 si `00 cu o tipa make-up artist, iar in 2005 s-a casatorit cu Naomi Lowde, avand aceeasi profesie cu cea din urma. Au impreuna o fetita nascuta in 2007.

Surioara geamana, Brenda Walsh (Shannen Doherty), 37 ani, joaca si acum in seriale tv. A fost casatorita de doua ori si divortata tot de atatea.
Kelly (Jennie Garth), 36 ani, acum este casatorita a doua oara, din 2001 si are 3 fetite. Roluri in diverse sitcomuri. Dylan (Luke Perry), acum in varsta de 41 ani. S-a cam ramolit,nu? :) Steve (Ian Ziering), 44 ani, nu prea arata ca au trecut anii peste el, fiind parca neschimbat, dupa parerea mea.
Brian (Brian Austin Green), 35 de ani, are un baietel in varsta de 6 ani. Revazut mai mult din pricina relatiei ce a avut-o cu Megan Fox, actualmente fiind singur de putin timp.
Sper ca v-a facut placere sa va amintiti si sa ii revedeti.

12 comentarii:

di spunea...

Bineînţeles că îmi amintesc. Cui nu-i plăcea de Dylan?! Evident că şi mie. Nici eu nu pierdeam episoadele, îmi amintesc cum cumpăram abţipilduri cu personajele principale. Şi acum le am lipite pe coperta unui jurnal, rătăcit prin bibliotecă. Amintiri din tinereţe. Te pup, draga mea.

Diana spunea...

Daa, Di, ce vremuri,nu? Chiar, de abtipilduri am uitat sa mentionez:) O terorizam pe mama ca le lipeam pe toate pe laterala biroului:))
Si eu te pup Di si iti doresc un week-end insorit si vesel!

turisticus spunea...

Dragut serial. Dar parca nu se compara cu cele de azi: Lost, The Sopranos, Rome, Greey's Anathomy, etc.

Diana spunea...

Bineinteles ca nu se compara cu cele de azi, am evoluat,nu? Insa ne este drag deoarece ne aminteste de vremurile mai de demult:)

CORA spunea...

Si ne mai aminteste ca vremea trece...iar noi...nu, nu imbatrim (a se citi ramolim). Doar evoluam. ;)

Diana spunea...

Bine ai poposit pe aici, draga Cora! Da, asa este, ai dreptate :)) Evoluam!

Anonim spunea...

Bun regasit,Diana! Intotdeauna vin sa te citesc aici cu drag! Intru zilnic chiar si numai pentru a mai asculta o melodie frumoasa...Stiu ca la tine gasesc! Mi-a placut f tare "Once upon a december",este una dintre preferatele mele... Surpriza cea mai tare a fost sa descopar la profilul tau,postat un clip audio cu Jay Sean(Ride it)! Alta mare,mare bucurie,si de ce tocmai Jay Sean?! E febletea mea! Asta spune multe despre sufletelul tau frumos!! Si-acum ...,cu ..Apelle Mon Numero,m-ai dat gata! Felicitari pt alegerile formidabile si pt intregul tau taram de vise,deschis si accesului nostru! Cum as putea avea melodiile astea in format mp3?? Stii vreo cale sigura? Am incercat si alte piste dar...,fara rezultat satisfacator! Iti multumesc frumos pt darurile de-aici si din suflet! Esti minunata,Diana! l'automne

Anonim spunea...

...Nu pot trece nepasatoare nici peste postarea despre minunea care ne tinea prezenti in fata ecranului si pe care o asteptam cu-atata emotie... Nu aveam prea multe de vazut atunci dar..,sincer,astazi cand avem o oferta variata,as renunta imediat la multe dintre ele...Atmosfera aia era altceva! Beverly Hills 90210! Preferatii mei? Brandon si Kelly! Multumesc pt frumoase aduceri aminte,Denisa! l'automne

Anonim spunea...

frumos...

Anonim spunea...

Esti bine,Diana? Sper sa fii in regula pt ca-ti simtim lipsa pe-aici...Sa fii sanatoasa si vesela!!!! L'automne

Diana spunea...

L'automne mi-au placut mult vorbele tale frumoase si ce sa spun, ma bucur nespus sa aflu ca sunt persoane carora le place casuta mea virtuala si se simt bine in ea. Nu credeam ca mai este cineva in afara de mine care mai asculta muzica aici pe blog :)

"Once upon a december" a fost valsul nostru la nunta si este o melodie speciala pentru mine, ma bucur mult va iti place si tie. Despre Jay Sean? Si mie imi place tare mult cum canta. Cred ca pe torente ai putea gasi aceste melodii,nu sunt sigura, eu le mai trageam de pe mininova.org, incearca acolo si da-mi de veste daca ai gasit piesele ce le voiai.

Si ca sa iti raspund si la ultima intrebare, da sunt bine doar ca duminica nu intru, e singura zi pe care o petrecem in intregime impreuna si incerc sa profit cat mai mult de ea, mai ales acum ca a dat caldura si nu mai stam in casa deloc. Iti multumesc inca o data pentru vorbele minunate, cred ca ai un suflet tare frumos! Te imbratisez cu drag, scumpica mea!

Unknown spunea...

Si eu imi amintesc de acest serial cu placere.Doamne,ce il mai urmaream:)
Astazi te vor astepta premii la mine pe blog.Multi pupici!!!